washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ...και λιγότερα λόγια για τις Κολομβιανές λοιπόν. ...εν τω μεταξύ, αν δεν πάθει εμβολή ο Εμπολί μέχρι να τελειώσει το ματς, θαύμα θα 'ναι... 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τι δίνει ρε ο κόρακας; Ps. Απο ανταύγειες σκίζει ο Οζιλ.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οι Κολομβιανές είναι καλύτερες, επέτρεψε μου να ξέρω απο πρωτο χερι. Ναυτικός;
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Νταξ, όχι και ρόμπες. Προσπαθούν. Και οι Αλγερινοί το παλεύουν όμως. Ο δε πολύς Εμπολής έχει βγάλει το μεροκάμματο όλης της χρονιάς απόψε. 1
lionheart75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το ρόμπες πήγαινε στο ατυχές κολπο που επιχείρησαν να κανουν στο φάουλ...
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Α οκ. Συμφωνώ κι επαυξάνω τότε. Ισπανούς στο μπάσκετ μου θύμισαν με το καραγκιοζιλίκι εκείνο... 1
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ρε που βάλαμε να δούμε τσόντα κι έχει θρίλερ. Πόσο νέφτι στον κώλο. Μανουέλ Νόηερ όμως σαπάκια.
washcloud Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ...εννοεί που δεν τελείωσαν το ματς να πάει για ύπνο (ειδικά μετά το χθεσινό ξέσκισμα αϋπνίας, όλοι το χρειάζονται). 1
agrio.imeros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ανεβαίνουν οι φρίτσιδες ...Ετοίμαζε τη λουκανομηχανή ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα