Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα καλά; Συζητάμε για το Ολλανδία-Ελλάδα;

Aλλοι στα προπατζιδικα συζητανε για τελικο ελλαδα-βραζιλια...

τι να λεμε τωρα...

• Like 3
Δημοσ.

Επιτέλους.

Δηλαδή εντάξει, περνάμε κοσταρίκα ρε παιδί μου, εννοείται, αλλά με Ολλανδία πώς θα γίνει, αυτοί είναι καλοί, έχουν και μια πιθανότητα να μας νικήσουν.

Δημοσ.

Πάει και το Μεξικό, δίκαια νομίζω, αν και το υποστήριζα.

Βάζει γκολ στο 48 και αντί να καταρρεύσει η Ολλανδία καταρρέει το Μεξικό. Πίσω γιατί, για να κρατήσει το σκορ απέναντι σε ποιούς στην Νάσιοναλ Γκουανταλαχαρα στο Μεξικάνικο πρωτάθλημα; όχι αλλά στην Εθνική Ολλανδίας!!!ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Βγαίνει και ο καλύτερος επιθετικός σε λιγο και το καταστροφικό κοουτσαρισμα ολοκληρώθηκε.

Δεν ήταν πέναλτι το 2ο του Ρόμπεν ,το πρώτο όμως ήταν.

Λίγη σημασία έχει.

Κρίμα Μεξικό, ήθελες και τάπαθες.

Ρε φίλε iostefo βγάλε αυτό το φρικιαστικό gif απ την υπογραφή σου.

Δημοσ.

Ας περασει με το καλο η Εθνικη μας την Κοστα Ρικα και μετα κουβεντιαζουμε για την Ολλανδια.

Και το 2004 με την Γαλλια τελειωμενους μας ειχανε........ολα μπορουνε να συμβουν.

• Like 3
Δημοσ.

Εδω λεγανε στις ειδησεις οτι Σαμαρας-Μερκελ θα δουν μαζι τον τελικο :lol:
  • Like 2
Δημοσ.

Εδώ στην Ολλανδία πριν τον αγώνα έπαιζε συνεχώς ένα σποτάκι στην τηλεόραση που προέβλεπε ότι το σκορ του αγώνα θα είναι 2-1. Είναι δυνατόν να πέσανε τόσο μέσα; Κάτι μου μυρίζει εμένα..

Τέλος πάντων εγώ δε χάρηκα που πέρασε η Ολλανδία γιατί παίζει βρώμικο ποδόσφαιρο και μου τη δίνει η υπεροψία τους. Δεν πειράζει, θα τους αποκλείσουμε εμείς, χο χο χο.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ στην Ολλανδία πριν τον αγώνα έπαιζε συνεχώς ένα σποτάκι στην τηλεόραση που προέβλεπε ότι το σκορ του αγώνα θα είναι 2-1. Είναι δυνατόν να πέσανε τόσο μέσα; Κάτι μου μυρίζει εμένα..

Τέλος πάντων εγώ δε χάρηκα που πέρασε η Ολλανδία γιατί παίζει βρώμικο ποδόσφαιρο και μου τη δίνει η υπεροψία τους. Δεν πειράζει, θα τους αποκλείσουμε εμείς, χο χο χο.

Με τέτοια συμπεριφορά του Μεξικού στο Β ημίχρονο μπορεί να παίζει κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...