PostHelper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μεγαλο παιχνιδι απο Χουλκ και Σαντσεζ. Εγκλημα φυσικα εαν φυγει απο την Μπαρτσελονα!! Και φυσικα οχι επειδη επαιξε πολυ καλα σημερα. Παντα μου αρεσε φοβερα εστω και αν η επιπολαιοτητα του στην τελικη ενεργεια ηταν επικη φετος.
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μεγαλο παιχνιδι απο Χουλκ και Σαντσεζ. Εγκλημα φυσικα εαν φυγει απο την Μπαρτσελονα!! Και φυσικα οχι επειδη επαιξε πολυ καλα σημερα. Παντα μου αρεσε φοβερα εστω και αν η επιπολαιοτητα του στην τελικη ενεργεια ηταν επικη φετος. Θα πουληθεί καλά.
Aristomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 O Σαντσεζ στο δεύτερο ημίχρονο είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Κρατάει τη μπάλα συνέχεια στα πόδια του, καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Χιλής και στο τέλος είτε χάνει τη μπάλα, είτε κάνει άστοχη πάσα.
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μπαίνει ο Γουίλιαμ κ προσεύχεται στον Γκέκα να τον βοηθήσει 1
Jenkins Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτός ο Rojas που μπήκε τώρα, μου θύμισε λίγο Γκαλέτι
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πολύ ξύλο οι Βραζιλιάνοι... Κ κάρτα ουτε για δείγμα. Αίσχος!!! 1
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν κρίνω από την ώρα και τη θέση του ήλιου, η μπάλα από το προηγούμενο σουτ της Χιλής πρέπει να έφτασε Παταγονία. 1
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δεν δίνει φάουλ στην Χιλή εξω από την περιοχή της Βραζιλίας, Αν κρίνω από την ώρα και τη θέση του ήλιου, η μπάλα από το προηγούμενο σουτ της Χιλής πρέπει να έφτασε Παταγονία.Πήρες ευθεία θέσεως με τον εξάντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα