Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o σουαρεζ παιχτουρα,αλλα οταν το κανεις 3 φορα  στη καριερα σου ενω εχεις φαει τοσες αγωνιστικες στην αγγλια για αυτο, εισαι αξιος της μοιρας σου..ενω ειναι απο τους αγαημενους παιχτες πιστευω πρεπει να αποκλιστει τελειως απο το φετινο μουντιαλ..

Δημοσ.

Καλά τώρα θα αρχίσουμε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μέχρι να το πιστέψουμε, όπου να'ναι θα πλακώσουν και τα photoshop.

Δεν υπάρχει καν υποψία πέναλτι.

Το πόδι του αμυντικού σχεδόν σταματημένο, ο κούτσαβλος Σαμαράς αντί να σουτάρει την μπάλα πάει και σουτάρει το πόδι του αμυντικού, μετά κάνει πλασέ το χορτάρι, και στο τέλος τον χτυπάει το ρεύμα.

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/D2636A79DD1093339747826667520_2a69485bde8.0.4.7406032400770263882.mp4?versionId=x0M44gK7d94gqgTiOzSHO7QgpE_aRKD5

Κι όμως είναι πέναλτι. Ο ακτοελαεφαντοστιανοτέτοιος δεν είναι σταματημένος, αλλά ειναι αυτός που κινείται προς τον Σαμαρά. Ακόμα και αν δε θέλει να τον βρει, το αποτέλεσμα είναι ότι με το συγκεκριμένο βήμα δε πάει για τη μπάλα, αλλά εμποδίζει τον Σαμαρά με αντικανονικό τρόπο, δηλαδή με το πόδι του. Τη στιγμή που ο άλλος κάνει σουτ, το πόδι του αμυντικού δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκει το πόδι του σουτέρ.

Και στο zdf (γερμανική τηλεόραση) που ανέλυσαν τη φάση μετά το ματς, είπαν πως είναι καθαρότατο πέναλτι. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε τι να σου πω.

Είναι τουλάχιστον αστείο για πέναλτι, ο τύπος πάει και κλωτσάει το πόδι του αμυντικού, δηλαδή δεν υπάρχει πιο απλή φάση, και έχουμε φτιάξει ολόκληρα σενάρια.

Δεν ξέρω για τους Γερμανούς, αλλά πέναλτι δεν το βλέπουν ούτε στον sportfm, ούτε στο contra που έτυχε να διαβάσω.

Και τα 2 τελευταία, αν μη τι άλλο, δεν έχουν κανένα λόγο να μην το δούνε πέναλτι.

Δημοσ.

Και μου το έλεγαν..."σπούδασε αγόρι μου οφθαλμίατρος να χεστεις στο ευρώ να δεις κάνα μουντιάλ από κοντά"

Από bravia 32αρα 7ετιας κ πολύ μου είναι που δεν τους άκουσα :lol:

Δημοσ.

Νομίζω πως αν είχες γίνει συγγραφέας μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας θα είχες μουντιάλ στο τσεπάκι!

:P

Δημοσ.
Ο Σαμαρας κοιταει μονο μπροστα,ενω ο αντιπαλος βλεπει καθαρα την προσπαθεια του Σαμαρα απο πισω και απλωνει το ποδι μπροστα για να κανει με επιτυχια αυτο που εκανε.Ο Σαμαρας ουτε που καταλαβε πως βρεθηκε στο χορτο και δεν ειχε καμμια προθεση να βουτηξει και να προσπαθησει για να παρει πεναλτι.Το πεναλτι ειναι καθαρο,ομως ειμαστε τυχεροι που το ειδε ο διαιτητης και δεν διστασε να το σφυριξει σε αυτο το χρονικο σημειο.

Εμεις οπως παντα υπερβολικοι για τα στραβα της ομαδα μας,μιλαγαμε για πετσινο πεναλτι την στιγμη που οι αντιπαλοι στον αγωνιστικο χωρο δεν ειχαν βγαλει τσιμουδια για την αποφαση του διαιτητη.

Δημοσ.

Ξέρετε αν ανεβαίνουν κάπου στατιστικά όπως αποστάσεις που κάλυψαν οι παίκτες κλπ.;

Εδώ τα τρεξίματα της Εθνικής χθες

http://www.gazzetta.gr/football/article/626903/i-ethniki-eliose-sta-treximata-tin-akti

Θα υπάρχουν για όλους τους αγώνες λογικά αν το ψάξεις

Για να τελειώνουμε με το αν ήταν ή δεν ήταν.

https://vine.co/v/Mtnxa6HXg7p

Από τη μια γωνία δε φαίνεται καλά(γι' αυτό οι αμφιβολίες), από την άλλη όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν πέναλτι

Απορώ με αυτούς που το θεωρούν πέτσινο

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τα km των παικτών, μπορει κανεις να με βοηθήσει να καταλάβω πως ο Γλύκος έκανε 3,5km;

Έτρεχε στους πανηγυρισμούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...