Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nομιζω οτι στα ματς που παιζει ο Σουαρεζ θα υπαρχει ειδικο στοιχημα για Under/Over σε δαγκωματιες

Δημοσ.

πλάκα πλάκα έτσι και φάει ban από FIFA τον περιμένει μεγάλη καριέρα στον χώρο του θεάματος...Walking Dead,Vampire Diaries....

• Super Moderators
Δημοσ.

Eγώ δεν καταλαβαίνω, ο χέστης ο διαιτητής δεν είδε τίποτε;

Εντάξει, στη Λατινική Αμερική παίζεται το μουντιάλ, θα τους αβαντάρουμε τους παλλίκαρους (ειδικά όταν οι απέναντι δεν παίζουν τίποτε...) αλλά εδώ έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια λογικής.

Του δείχνει τα σημάδια ο δαγκωμένος και ο Μεξικάνος σφυρίζει κλέφτικα.

Την αποβολή δεν την είδα για να έχω άποψη, 8:20 τελείωσα από τη δουλειά, πρόλαβα από το 60' και μετά που η Ιταλία ήταν επιεικώς ανύπαρκτη, αλλά αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Είπαμε, αντρικό άθλημα, αλλά το παιδί έχει πρόβλημα, χρειάζεται βοήθεια.

Εναλλακτικά, χρειάζεται να βγει ο Τάισον από τη σύνταξη και να παίξει με το Σουάρεζ.  

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ δεν καταλαβαίνω, ο χέστης ο διαιτητής δεν είδε τίποτε;

Εντάξει, στη Λατινική Αμερική παίζεται το μουντιάλ, θα τους αβαντάρουμε τους παλλίκαρους (ειδικά όταν οι απέναντι δεν παίζουν τίποτε...) αλλά εδώ έχει ξεφτιλιστεί κάθε έννοια λογικής.

Του δείχνει τα σημάδια ο δαγκωμένος και ο Μεξικάνος σφυρίζει κλέφτικα.

Την αποβολή δεν την είδα για να έχω άποψη, 8:20 τελείωσα από τη δουλειά, πρόλαβα από το 60' και μετά που η Ιταλία ήταν επιεικώς ανύπαρκτη, αλλά αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Είπαμε, αντρικό άθλημα, αλλά το παιδί έχει πρόβλημα, χρειάζεται βοήθεια.

Εναλλακτικά, χρειάζεται να βγει ο Τάισον από τη σύνταξη και να παίξει με το Σουάρεζ.  

Δε νομίζω να το είδε ο διαιτητής το δάγκωμα

Αλλά ακόμη και να μην το είδε, έπρεπε να βγάλει και στους 2 κίτρινη και δεν έδωσε τίποτα

Γενικά οι διαιτησίες στο μουντιάλ τραγικές, σε αντίθεση με το θέαμα

Δημοσ.

Μπορεί ο διαιτητής όντως να μην το είδε Παοκάρα ,άντε και ο επόπτης. Τώρα όμως το ξέρει όλη η υφήλιος και φυσικά και ο Μπλατερ. Ακόμα και αν δεν γίνει επίσημη καταγγελία από την Ιταλία, Εγώ πιστεύω ότι ο εν λόγω πρέπει να αποβληθεί από το υπόλοιπο Μουντιάλ.

Δημοσ.

Καλά εννοείται αυτό, αν και δε νομίζω να του κάνουν τίποτα

Κρίμα πάντως τέτοιος παιχταράς να έχει σκατά στο κεφάλι και να κάνει τέτοιες γελοιότητες

Δημοσ.

Tσιμπηστε ενα vidεακι , για να δειτε ποσο corrupt ειναι η FIFA . Τι παιχτηκε με την Βραζιλια αλλα κ με την αναθεση στο Καταρ

Ασχετο με το θεμα , αλλα οταν κοροιδευουν ολο τον κοσμο , σιγα μην κανουν τα βασικα

• Like 2
Δημοσ.

Λυσιάξατε με το Suarez ...
Αφού το παληκάρι του αρέσει η ιταλική κουζίνα ...
Και μάλιστα προτιμά al dente ... :P

Για να δούμε ... θα συνεχίσει ;

Πολλά καντάρια μπάλα αλλά μεγάλο κωλόπαιδο ... :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Tσιμπηστε ενα vidεακι , για να δειτε ποσο corrupt ειναι η FIFA . Τι παιχτηκε με την Βραζιλια αλλα κ με την αναθεση στο Καταρ

Ασχετο με το θεμα , αλλα οταν κοροιδευουν ολο τον κοσμο , σιγα μην κανουν τα βασικα

Respect.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...