PostHelper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μήπως γιατί δεν ήταν αμφισβητούμενη ; Λαθος το σε ολες τις αμφισβητουμενες φασεις που ειπα. Σε ολες τις φασεις το εδειχνε το ριπλευ. Σε ολους τους αγωνες σε ολες τις φασεις. Εκτός απο σημερα!! Ασε που ηταν σχετικα αμφισβητουμενη γιατι ηταν στο οριο ο Σουαρες.
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ρε γμτ υποστηρίζω Ουρουγουάη και το ματσάκι το έχω παίξει 1-2 ακριβές Πολύ ωραίο γκολ αλλά ξενέρωσα δεν ξέρω τι θέλω βασικά goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ο Xαρτ γενικα εχει πιασει τιποτα?Οχι οτι φταιει στα γκολ αλλα λεμε τωρα
PostHelper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Λαθος το σε ολες τις αμφισβητουμενες φασεις που ειπα. Σε ολες τις φασεις το εδειχνε το ριπλευ. Σε ολους τους αγωνες σε ολες τις φασεις. Εκτός απο σημερα!! Ασε που ηταν σχετικα αμφισβητουμενη γιατι ηταν στο οριο ο Σουαρες. Οφσαινταρα!!!!!!!!!! 555 μετρα!! Το 2ο γκολ της Ουρουγουαης. Πιο καθαρο δεν γινοταν και με γυμνο ματι φανηκε!!!!!!!! Και ακομα το ριπλευ για το 1ο γκολ αγνοειται.
PostHelper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Στους Ουρουγουανους χαρισε ο πανιβλακας ο διαιτητης 3 καθαρες κιτρινες καρτες και η μια θα ηταν κοκκινη στην αρχη(2η κιτρινη). Αφου τους θελουν λοιπον τοσο να συνεχισουν δικαιωμα τους στην ΦΙΦΑ....
PostHelper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και οφσαιντ αλλα και loser. Δεν θα χανανε εαν ο διαιτητης εδειχνε οπως επρεπε παραβαση λογω αντικανονικης θεσης οφσαιντ.
stamatinho Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και οφσαιντ αλλα και loser. Δεν θα χανανε εαν ο διαιτητης εδειχνε οπως επρεπε παραβαση λογω αντικανονικης θεσης οφσαιντ. Ασε ρε με τους αμπαλους.Ενα απο τα καλυτερα πρωταθληματα στο κοσμο, μπορει και το καλυτερο και τους κανει πλακα ενας Σουαρεζ.Μια ζωη loser.
Basilisc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Προσπαθώ να αποφασίσω αν το χειρότερο πράγμα σε αυτό το Μουντιάλ είναι η διαιτησία ή οι έλληνες σχολιαστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα