anterovgaltis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 To εννοω φυσικα.. Πες μου εσυ μια πιο πληρη ομαδα Τωρα μην κολλατε στο "καλυτερη". Αλλος θα πει βραζιλια του 70 αλλος ολανδια του 74 κτλ χωρις καν να τις εχει δει.. Πως μπορει να κανει τετοιες συγκρισεις. Εχω δει τα μουντιαλ σε νορμαλ ηλικια, απο το 1994 και μετα. Ε ολες οι εθνικες ηταν κατωτερες της ισπανιας, πως να το κανουμε.. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί πιο ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ εθνική ομάδα σε ολες τις θέσεις. Μνημειώδης η δήλωση του λεβ " μας έφτασαν στα όρια μας" στον ημιτελικό...
SlimData Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για όσους δεν το έχουν ακούσει τις πρώτες 23 φορές, ο τουρέ είναι ο αρχηγός και πλει μεικερ των ιβοριανών... 6
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ξέρει κανείς ποιος είναι αρχηγός και πλει μεικερ των ιβοριανών;
chill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για όσους δεν το έχουν ακούσει τις πρώτες 23 φορές, ο τουρέ είναι ο αρχηγός και πλει μεικερ των ιβοριανών... Ο Κώλο ή ο Γιάγια;
salazar1991 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πρέπει να τα δώσουμε όλα σήμερα και να νικήσουμε την παρέα των Honda και Kawasaki ώστε να έχουμε κάποιες ελπίδες.Δύσκολο παιχνίδι.Δεν θέλω να δω τι θα γράψουν τα πρωτοσέλιδα εαν χάσουμε :P
Pa0ki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μας βόλεψε η νίκη της Κολομβίας, 2 στα 2 τώρα και προκρινόμαστε Για όσους δεν το έχουν ακούσει τις πρώτες 23 φορές, ο τουρέ είναι ο αρχηγός και πλει μεικερ των ιβοριανών... Σχολιαστής #1: Αντεπίθεση για την Κολομβία....δεν του βγήκε η μπαλιά του Κιντέρο Σχολιαστής #2: Φοβερή έμπνευση του Κιντέρο, ελπίζουμε να μας την ξαναδείξει ο σκηνοθέτης Τους πληρώνουμε ακόμη μέσω ΔΕΗ αυτούς του παπάρες? 1
SlimData Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ο Κώλο ή ο Γιάγια; Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, δεν το εξήγησε επαρκώς.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ας ασχοληθούμε λίγο με ομάδες που παίζουν μπάλα, αυτή που ξέρουν και δεν ασχολούνται με μαλακιες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε καλό παιχνίδι. Η κολομβία καλύτερη από το πρώτο ματς δείχνει να βρίσκει καλύτερα πατήματα. Ο όμιλος είναι ακόμα μπερδεμένος. Στις 3 θα ξέρουμε στα σίγουρα.
empire_1924 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ρε πουσ...η μου μόνο εγώ δεν "τρελάθηκα" με την Κολομβία;Τέρμα κωλόφαρδη ομάδα.Ειδικά το δεύτερο goal που προήλθε απο λάθος ενός παίκτη που ΔΕΝ έπρεπε να παίζει απο την αρχή......!!!! Η Ακτή τους είχε αν ο coach τους έβαζε Καλού,Ντρογκμπά,Μπολί πολύ νωρίτερα....ειδικά μετά το 70 δεν υπήρχε η Κολομβία που έκανε αισχρό time wasting συν τοις άλλοις. Τώρα έρχεται η μεγάλη "σφαγή".....Ουρουγουάη-Αγγλία....ελπίζω να πέσει πολύ "ξύλο" να δούμε μπαλίτσα!!!
PostHelper Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ελα μωρη Ουρουγουαη....Πολυ ωραιο γκολ. Μαλλον δεν ηταν απο θεση οφσαιντ αλλά γιατι δεν το εδειξε το ριπλευ να το δουμε? Σε ΟΛΟΥΣ τους αλλους αγωνες σε ΟΛΕΣ τις αμφισβητουμενες φασεις, το εδειχνε το ριπλευ με την γραμμη, τωρα οχι. Γιατι?
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μαλλον δεν ηταν απο θεση οφσαιντ αλλά γιατι δεν το εδειξε το ριπλευ να το δουμε? Σε ΟΛΟΥΣ τους αλλους αγωνες σε ΟΛΕΣ τις αμφισβητουμενες φασεις, το εδειχνε το ριπλευ με την γραμμη, τωρα οχι. Γιατι? Μήπως γιατί δεν ήταν αμφισβητούμενη ;
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μαλλον δεν ηταν απο θεση οφσαιντ αλλά γιατι δεν το εδειξε το ριπλευ να το δουμε? Σε ΟΛΟΥΣ τους αλλους αγωνες σε ΟΛΕΣ τις αμφισβητουμενες φασεις, το εδειχνε το ριπλευ με την γραμμη, τωρα οχι. Γιατι? Δεν εδωσα σημασια αλλα δεν θυμαμαι να ειχα αμφιβολιες οταν εβλεπα το γκολ και το ριπλεϊ, πρεπει να καλυπτοταν καθαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα