Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαι δίκαιος, δεν βοηθά και το γεγονός πως είναι στο στούντιο και όχι εκεί.

Και οι άλλοι στο στούντιο ήταν αλλά είναι πιο καλοί από αυτόν.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλος εποχής κατά πάσα πιθανότητα για την Ισπανία. Μια ομάδα που πρωταγωνίστησε για 5,6 χρόνια.Λογικό είναι, οι παίκτες καμμένοι πλέον από τις εξοντωτικές σεζόν , ένας προπονητής που δείχνει καθαρά τα χρόνια του.Χωρίς αξιόλογους επιθετικούς (αλήθεια ο Λιορεντε δεν έχει θέση στην ομαδα);

Δεν πρέπει να κραζουμε και να βγάζουμε χολή είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων. Τίποτα δεν διαρκεί αιώνια. Ας θυμηθούμε τα πέτρινα χρόνια της Γερμανίας, τότε που ο καλύτερος επιθετικός της ήταν ο Κιουρανι.

Καιρός για ανασυγκρότηση και ανανέωση.

Κρίμα επίσης το πολύ μεγάλο κράξιμο για τον Καστιγιας έναν τερματοφύλακα που έχει σφραγίσει με τις εμφανίσεις του το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Ας σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζω την Ρεάλ προς αποφυγή ππαρεξηγήσεων, αλλά δεν μου αρέσει η κακεντρεχης κατεδάφιση και η εύκολη λήθη.

Συμφωνω απολυτα

Απλα να προσθεσω οτι το "τελος εποχης" ειναι αρχη μια αλλης.. Μιλαμε για τρελο ροστερ για τα επομενα χρονια... εχει πολλους νεους απο πισω που δεν χωρανε ολοι.

Για μενα επιβεβαιωθηκε οτι ο ντελ μποσκε ηταν απλα ενας καλος διαχειριστης του ροστερ. Μιλαμε για την πιο πληρη και πιο ταλαντουχα ομαδα ολων των εποχων. Μολις ξεφουσκωσε το τριπτυχο της μπαρτσα δεν ειχε επιλογη ο ντελ μποσκε. Ουτε κατι φρεσκο. Ενω εχει τετοιους παικταραδες που μπορει να δοκιμασει απειρα πραγματα.

Μια νεα ισπανια χρειαζεται με νεο προπονητη και θα δουμε καλα πραγματα το 2016.

Λογικο ηταν καποια στιγμη να ξεφουσκωσουν. Η κατεδαφιση και το κραξιμο απο τις προπονηταρες της κερκιδας σε μια ομαδα που σηκωσε τα παντα μεσα σε 5 χρονια, δεν λεει τιποτα σε κανεναν και δε λαμβανεται υποψην.

Καλα για γελια οσοι λενε για "γατακια" ισπανους. Η μονη εθνικη που κατακτα 3 σερι μεγαλες διοργανωσεις, τι να λεμε.. Και το κυριοτερο, εχει πολυ ΜΕΛΛΟΝ!

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για την πιο πληρη και πιο ταλαντουχα ομαδα ολων των εποχων.

Φανταζομαι μιλας για την Ισπανια και οχι γενικως.

Δημοσ.

Μιλαμε για την πιο πληρη και πιο ταλαντουχα ομαδα ολων των εποχων.

Φανταζομαι μιλας για την Ισπανια και οχι γενικως.
Και γενικώς να μιλάει δεν αλλάζει κάτι... Ήταν από τις πιο πλήρης ομαδες όλων των εποχών, με αφθονία παιχταραδων σε κάθε θέση!
Δημοσ.

Και γενικώς να μιλάει δεν αλλάζει κάτι... Ήταν από τις πιο πλήρης ομαδες όλων των εποχών, με αφθονία παιχταραδων σε κάθε θέση!

Φυσικα και δεν διαφωνω οτι ηταν φοβερη ομαδα και σιγουρα οτι καλυτερο εχει παρουσιασει η Ισπανια αλλα δεν νομιζω οτι μιλαει γενικως οτι ηταν η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.Ελπιζω να μην το εννοει δηλαδη.

Δημοσ.

To εννοω φυσικα..

Πες μου εσυ μια πιο πληρη ομαδα

Τωρα μην κολλατε στο "καλυτερη". Αλλος θα πει βραζιλια του 70 αλλος ολανδια του 74 κτλ χωρις καν να τις εχει δει.. Πως μπορει να κανει τετοιες συγκρισεις.

Εχω δει τα μουντιαλ σε νορμαλ ηλικια, απο το 1994 και μετα.

Ε ολες οι εθνικες ηταν κατωτερες της ισπανιας, πως να το κανουμε..

Δημοσ.

To εννοω φυσικα..

Πες μου εσυ μια πιο πληρη ομαδα

Τωρα μην κολλατε στο "καλυτερη". Αλλος θα πει βραζιλια του 70 αλλος ολανδια του 74 κτλ χωρις καν να τις εχει δει.. Πως μπορει να κανει τετοιες συγκρισεις.

Εχω δει τα μουντιαλ σε νορμαλ ηλικια, απο το 1994 και μετα.

Ε ολες οι εθνικες ηταν κατωτερες της ισπανιας, πως να το κανουμε..

Συμφωνω στο ενα σκελος... Απλα υπηρχαν ομαδες που ειχαν τεραστιους παιχτες, Ροναλντο, Ζινταν, Πελε, Μαραντονα, Κροιφ αλλα ισως ποτε μια τοσο δυνατη και ισαξια 23αδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...