Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντι να ειναι 2-0 η ακομη και 3-1 ειναι 0-0.

Οτσοα εχει πιασει τα απιαστα σημερα.

Η Βραζιλια εκτος απο καποια διαστηματα που πηγε να πιασει καλη αποδοση.......πολυ χαλια.

Δημοσ.

Μονο με το μαλλι παιζει ο Οτσοα , σαν τον Λαζαρο ενα πραμα

Η Βραζιλια μια απο τα ιδια , χωρις φορ κ χωρις δεξι εξτρεμ τελικο δεν βλεπει ουτε με κυαλια

Δημοσ.

Πλακα κανεις?

Μεχρι και ο Πελε θα μπορουσε να παιζει στην θεση του Fred.

Ποιος ειναι ο Φρεντ? Δεν υπαρχει παικτης Φρεντ.

• Like 7
Δημοσ.

Άντε ρε Μεξικό κάρφωσε το να γουστάρουμε

Δυστυχως δεν το ειδαμε αυτο :-D ας ειναι,και το 0-0 δεν ειναι και ασχημο

Δημοσ.

Μια νικη θελουμε τωρα με Καμερουν για να το σιγουρεψουμε 100% οτι θα περασουμε στην επομενη φαση.

Πιστευω και το Μεξικο θα περασει στην επομενη φαση.Εχει πολυ καλη ομαδα κι ελπιζω να προχωρησει.

Δημοσ.

Πολύ καλή διαιτησία επίσης σήμερα.

Η σημερινή Βραζιλία ήταν πιο "Βραζιλία"από το προηγούμενο ματς. Το κακό είναι ότι όλως παραδόξως στερείται καθαρόαιμου επιθετικου. O Fred και Oscar πάλι ανύπαρκτοι. Neymar δείχνει τουλάχιστον ότι θέλει να γίνει ηγέτης, είναι ακόμα νωρίς όμως. Αντιθέτως νομίζω ότι σήμερα ήταν καλύτερη από τον πρώτο αγώνα.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Mexico που δείχνει ότι μπορεί για κάτι καλύτερο.

Ας δούμε και Ρωσία, αλλά και τους δεύτερους αγώνες των φαβορί για ασφαλέστερα συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Η brazil με το που πέσει σε σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα θα μας χαιρετήσει</p>

Το οτι δεν παιζει καλα δεν σημαινει οτι αν παιξει με μια ομαδα που σ'ενα ματς επαιξε καλυτερα θα την νικησει κιολας.Η ιδια ομαδα εριξε 4 στην Ισπανια που ελεγαν ολοι οτι θα φαει 2,3,4.Θα μου πεις και τι σχεση εχει αυτο?Καμια απλα το αναφερω διοτι ειναι η ιδια ομαδα.

Επισης αυτο που εχει μεγαλη σημασια ειναι η πιεση που δεχεται αυτη η ομαδα απ'ολο τον κοσμο εδω και χρονια για να κατακτησει το Μουντιαλ μεσα στην χωρα της.Δεν περιμενει κανεις τιποτα λιγοτερο απο την 1η θεση.

Θεωρω πως εκτος του οτι δεν εχει την ομαδα του παρελθοντος παιζει τον σημαντικοτερο ρολο αυτη πιεση που ανεφερα.

Τελος οπως ανεφερα και πιο πριν εκτος απο καποια διαστηματα σημερα που πηγε να κανει κατι στο υπολοιπο ματς ηταν χαλια.Συμφωνα ομως με τις ευκαιριες που ειχε θα μπορουσε να ηταν 2-0 και ανετα.Οτσοα μεγαλο ματς σημρα αλλα δεν θα ειναι καθε μερα πασχαλια.Ελπιζω τουλαχιστον.

Δημοσ.

Θα τα βρει πολύ σκούρα απέναντι σε σοβαρή άμυνα

Γενικοτερα θα τα βρει σκουρα αν δεν αλλαξει κατι συντομα.

Επειδη ειμαι αρρωστος μ'αυτην την ομαδα εδω και πολλα χρονια δεν σημαινει οτι δεν θα ειμαι αντικειμενικος.Γενικοτερα προσπαθω να ειμαι οσο μπορω.Το βλεπω οτι δεν προχωραει ετσι αλλα δεν παυει να ειναι Βραζιλια και σ'ενα ματς ολα μπορει να συμβουν.

Παντως για εμενα το καλυτερο ποδοσφαιρο μεχρι στιγμης το εχει παιξει για 45 λεπτα η Ολλανδια και για 90 λεπτα η Κοστα Ρικα.Οσοι γνωριζουν απο μπαλα και δεν παρακολουθουσαν μονο τι εκανε η Ουρουγουαη σ'εκεινο το ματς θα καταλαβουν τι μπαλαρα επαιξε.

Για την Γερμανια δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο ενα ματς που για την μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα επαιζε με παιχτη παραπανω.Μεχρι τοτε ομως ηταν αρκετα καλη οπως παντα.

Αγγλια και Ιταλια μου αρεσαν αρκετα αλλα ενας Πιρλο απο την μια και 3 μαυρακια(με την καλη εννοια) απο την αλλη δεν φερνουν την ανοιξη.

Γενικοτερα παντως τα πρωτα ματς κρυβουν παγιδες για την εικονα των ομαδων(βλεπε Ισπανια 2010).

Το βασικοτερο απ'ολα ειναι να δουμε καλα ματσακια κι ας κερδισει ο καλυτερος.

• Like 2
Δημοσ.

<p>ΤΙ ΓΚΑΦΑ!!! Ο Γκολκίπερ της Ρωσίας!</p>

Ασε και περιμενω μονο αυτο στο 1Χ.

Καλη ομαδα οι Κορεατες......αν τους κανει μεταγραφη ολους η Μπαρτσα και κρατησει μονο Μεσσι-Νευμαρ και τερμα σηκωνει ChouLou.......καλα το πρωταθλημα για πλακα.

Δημοσ.

Το Μεξικό έχει μεγάλη παράδοση με Βραζιλία. Και δυστυχώς ο μαλάκας ο Μόγιες έκαψε τον Τσιτσαρίτο φέτος που ήταν σταθερή αξία τόσα χρόνια, κι ο Κάρλος Βελα δεν έρχεται εδώ και 2 χρόνια, δεν ξέρω τι έχει παιχτεί.

Αλλά πάντα παίζει μπάλα το Μεξικό, πασούλες, σουτ, τρίπλες κ συνδυασμούς, χαίρεσαι να τους βλέπεις.

Για να δούμε, θέλω να δω την ανάκαμψη ( ή όχι ) των Ισπανών και να δω πόσα σφαξίματα θα γίνουν ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...