Orpheas1992 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αφου τους εχεις ρε Γκανα, χαλαρωσε και γυρνα το σε παρακαλω μην παμε κουβα.Εν τω μεταξυ γιατι δεν εχει βαλει Μποατεγκ και Εσιεν?
HERTHAN Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 <p>Epic φανελα Γκανας</p> Επρεπε να ειναι ολη η εμφανιση ετσι ν'αφησει μυθο.
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ε δεν γινονται αυτα. Γκολ στα 20 δευτερολεπτα, μετα ολο το παιχνιδι πισω, το τρωνε τελικα και αμεσως μετα κορνερ στο 80φευγα και 2-1. Κωλοφαρδοι αμερικλανοι.
Dr41k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει ένα stream της προκοπής για μένα που βρίσκομαι στο εξωτερικό; (Ηνωμένες Πολιτείες)Ευχαριστώ
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για αρχη πας εδω http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=worldcup Επιλεγεις ματς που θες να δεις κ επιλεγεις κ link Αν θες να δεις σε καλη ποιοτητα κ το ιντερνετ σου την παλευει , δοκιμασε με acestream η sopcast . Αν δοκιμασεις acestream προτεινω τα links του Bloodzeed απο το wiziwig που σου ειπα παραπανω . Εξαιρετικη ποιοτητα κ αγγλικα 2
Dr41k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για αρχη πας εδω http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=worldcup Επιλεγεις ματς που θες να δεις κ επιλεγεις κ link Αν θες να δεις σε καλη ποιοτητα κ το ιντερνετ σου την παλευει , δοκιμασε με acestream η sopcast . Αν δοκιμασεις acestream προτεινω τα links του Bloodzeed απο το wiziwig που σου ειπα παραπανω . Εξαιρετικη ποιοτητα κ αγγλικα Eξαιρετικό, θα δω σαν άνθρωπος την υπόλοιπη διοργάνωση... Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!
pagratios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ο τερματοφύλακας της Γκάνα για τα πανηγύρια. Πολύ επιπόλαιοι στις επιθετικές ενέργειες με τα σουτ έξω από την περιοχή.
Ethiops Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Παιδιά έχει κανείς να προτείνει ένα stream της προκοπής για μένα που βρίσκομαι στο εξωτερικό; (Ηνωμένες Πολιτείες) Ευχαριστώ Εγώ πάντως συνήθως τα ματς τα βλέπω στο σάιτ της Νέριτ. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο εξωτερικό.
Dr41k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως συνήθως τα ματς τα βλέπω στο σάιτ της Νέριτ. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο εξωτερικό. Το ΝΕΡΙΤ δυστυχώς δεν μου δουλεύει...αναφέρει κάτι σχετικό με έλλειψη δικαιωμάτων.
paofbc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ο καιρος περναει. καποια πραγματα ομως παραμενουν σταθερες αξιες. Διαχρονικα! Adriaaaaaaaan!!!!!! Απο αυτα που εβαλες για μενα δεν ισχυει τιποτα... Και εγω θα ειχα κλαψει αν εχανα πεναλντι σε τελικο τσαμπιονς λιγκ... Και εγω στα 19 μου θα ειχα κλαψει αν εχανα τον τελικο του Euro στην χωρα μου απο κατι αρχοντοχωριατες... Αλλα μαλλον εισαι hater οποτε τζαμπα μιλαω... 3
PostHelper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Απο αυτα που εβαλες για μενα δεν ισχυει τιποτα... Και εγω θα ειχα κλαψει αν εχανα πεναλντι σε τελικο τσαμπιονς λιγκ... Και εγω στα 19 μου θα ειχα κλαψει αν εχανα τον τελικο του Euro στην χωρα μου απο κατι αρχοντοχωριατες... Αλλα μαλλον εισαι hater οποτε τζαμπα μιλαω... Εγω ειμαι hater?? Αυτος κλαιει ολη την ωρα!!
paofbc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ελα ρε φιλε σοβαρα τωρα... Αντι να δουμε μπαλιτσα ασχολουμαστε με κλαματα, special one και μαλακιες... Κανουμε σαν τιποτα γυναικουλες... Anyway... Σημερα το Βελγιο θα ριξει καμια πενταρα στους Αλγερινους λετε? Για Βραζιλια Μεξικο δεν μιλαω εχει τελειωσει ηδη ο αγωνας... 1
Ison_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Υπερτιμημένο το Βέλγιο... Ίσως με την Αλγερία να μη φανεί αυτό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω θα προσγειωθούν οι οπαδοί της.
salazar1991 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το Μεξικό έχει ποιοτική ομάδα.Πιστεύω θα δυσκολέψει την Βραζιλία αλλά με την βοήθεια της διαιτησίας θα τα καταφέρει Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να έχει εύκολο έργο η Βραζιλία σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα