Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου τους εχεις ρε Γκανα, χαλαρωσε και γυρνα το σε παρακαλω μην παμε κουβα.
Εν τω μεταξυ γιατι δεν εχει βαλει Μποατεγκ και Εσιεν?

Δημοσ.

Ε δεν γινονται αυτα. Γκολ στα 20 δευτερολεπτα, μετα ολο το παιχνιδι πισω, το τρωνε τελικα και αμεσως μετα κορνερ στο 80φευγα και 2-1. Κωλοφαρδοι αμερικλανοι.

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει ένα stream της προκοπής για μένα που βρίσκομαι στο εξωτερικό; (Ηνωμένες Πολιτείες)

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Για αρχη πας εδω http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=worldcup

Επιλεγεις ματς που θες να δεις κ επιλεγεις κ link

Αν θες να δεις σε καλη ποιοτητα κ το ιντερνετ σου την παλευει , δοκιμασε με acestream η sopcast . Αν δοκιμασεις acestream προτεινω τα links του Bloodzeed απο το wiziwig που σου ειπα παραπανω . Εξαιρετικη ποιοτητα κ αγγλικα

• Like 2
Δημοσ.

Για αρχη πας εδω http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=worldcup

Επιλεγεις ματς που θες να δεις κ επιλεγεις κ link

Αν θες να δεις σε καλη ποιοτητα κ το ιντερνετ σου την παλευει , δοκιμασε με acestream η sopcast . Αν δοκιμασεις acestream προτεινω τα links του Bloodzeed απο το wiziwig που σου ειπα παραπανω . Εξαιρετικη ποιοτητα κ αγγλικα

Eξαιρετικό, θα δω σαν άνθρωπος την υπόλοιπη διοργάνωση...

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! :)

Δημοσ.

Ο τερματοφύλακας της Γκάνα για τα πανηγύρια. Πολύ επιπόλαιοι στις επιθετικές ενέργειες με τα σουτ έξω από την περιοχή.

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανείς να προτείνει ένα stream της προκοπής για μένα που βρίσκομαι στο εξωτερικό; (Ηνωμένες Πολιτείες)

Ευχαριστώ :)

Εγώ πάντως συνήθως τα ματς τα βλέπω στο σάιτ της Νέριτ. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Εγώ πάντως συνήθως τα ματς τα βλέπω στο σάιτ της Νέριτ. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο εξωτερικό.

Το ΝΕΡΙΤ δυστυχώς δεν μου δουλεύει...αναφέρει κάτι σχετικό με έλλειψη δικαιωμάτων. :(

Δημοσ.

Ο καιρος περναει. καποια πραγματα ομως παραμενουν σταθερες αξιες. Διαχρονικα!

cristiano-ronaldo-592-crying-with-gary-n

article-2288293-0131B9DA0000044D-892_470

2.ronaldo-cry-baby-euro-2004-greece-fina

ronaldo%20cry.jpg

mourinho-cristiano-ronaldo-crying-cry-ba

Adriaaaaaaaan!!!!!!

ronaldo.jpg

rocky-adrian.jpg

Απο αυτα που εβαλες για μενα δεν ισχυει τιποτα...

Και εγω θα ειχα κλαψει αν εχανα πεναλντι σε τελικο τσαμπιονς λιγκ...

Και εγω στα 19 μου θα ειχα κλαψει αν εχανα τον τελικο του Euro στην χωρα μου απο κατι αρχοντοχωριατες...

Αλλα μαλλον εισαι hater οποτε τζαμπα μιλαω...

• Like 3
Δημοσ.

Απο αυτα που εβαλες για μενα δεν ισχυει τιποτα...

Και εγω θα ειχα κλαψει αν εχανα πεναλντι σε τελικο τσαμπιονς λιγκ...

Και εγω στα 19 μου θα ειχα κλαψει αν εχανα τον τελικο του Euro στην χωρα μου απο κατι αρχοντοχωριατες...

Αλλα μαλλον εισαι hater οποτε τζαμπα μιλαω...

Εγω ειμαι hater?? Αυτος κλαιει ολη την ωρα!! :fear:

Δημοσ.

Ελα ρε φιλε σοβαρα τωρα... Αντι να δουμε μπαλιτσα ασχολουμαστε με κλαματα, special one και μαλακιες...

Κανουμε σαν τιποτα γυναικουλες... 

Anyway... Σημερα το Βελγιο θα ριξει καμια πενταρα στους Αλγερινους λετε? Για Βραζιλια Μεξικο δεν μιλαω εχει τελειωσει ηδη ο αγωνας...

• Like 1
Δημοσ.

Υπερτιμημένο το Βέλγιο... Ίσως με την Αλγερία να μη φανεί αυτό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω θα προσγειωθούν οι οπαδοί της.

Δημοσ.

Το Μεξικό έχει ποιοτική ομάδα.Πιστεύω θα δυσκολέψει την Βραζιλία αλλά με την βοήθεια της διαιτησίας θα τα καταφέρει :P Πέρα από την πλάκα δεν νομίζω να έχει εύκολο έργο η Βραζιλία σήμερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...