Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω χάσει το λογαριασμο πραγματικά

πριν ειδα τον μεσσι και σε καινουργια διαφημιση.

πρεπει να παιζει σε 3-4 διαφορετικα προιοντα ταυτοχρονα...Μηπως το ξεσιχανε λιγο?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κριμα ρε Πορτογαλια... Ηθελα να τους νικισει τους παλιογερμαναραδες...

Παντως κανοντας μια βολτα σε πολλα αθλητικα site βλεπω ολους να κραζουν τον Ροναλντο και απο οτι βλεπω και εδω μια απο τα ιδια ειναι. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο ομως. Τι θα μπορουσε να κανει σημερα? Αφου δεν τραβαει η ομαδα με τιποτα. Ειδικα οταν εμειναν και με δεκα χαθηκε καθε ελπιδα για αυτους... Δεν μπορει ενας παικτης  μονος του να τα βαλει με ολοκληρη Γερμανια.. Ενταξει ειπαμε... Η νομιζεται ο Λεο θα εκανε τιποτα καλυτερο αμα ηταν στην θεση του Ροναλντο... Ειδαμε τι εκανε η Αργεντινη το κατα τα αλλα φαβορι για το Μουντιαλ του 2010... Φετος βλεπω τετραδα  Βραζιλια-Γερμανια-Ισπανια-Ολλανδια και τελικο Βραζιλια-Γερμανια... Η Βραζιλιανοι θα πανε 100%, θα τους βοηθησουν στο καραφουλ ολοι... Απο κει περα για μενα Γερμανια για τελικο και μικρος τελικος παλι Ισπανια-Ολλανδια. Δεχτες οι οποιες παρατηρησεις!

Δημοσ.

Ωραίο το παιχνίδι της Γερμανίας και με πολλές επιλογές αφού διαθέτει εξαιρετική μέσο-επιθετική γραμμή.

Μαζί με Ιταλία-Ολλανδία οι ομάδες που μου αρέσουν μέχρι στιγμής απ΄τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει.

Δημοσ.

Τα δύο πέναλτι στα οποία ευνοήθηκε η Γερμανία δεν βλέπω να σχολιάστηκαν.

Επίσης, πιστεύω ότι η Γερμανία μετά και τον τραυματισμό του Χούμελς πρέπει να αρχίσει

να ξεχνάει την κούπα.

Δημοσ.

Καταρχας μια εκ των Βραζιλια,Ισπανια,Ολλανδια θα αποκλειστει στους 16 οποτε ακυρη η τετραδα σου

Αντε να βγαλω την Ολλανδια....

Εσυ για που το βλεπεις?

Ιταλια δυσκολο το πραγμα... Δεν νμζ επειδη νικησαν τους loosers να εγιναν φαβορι ξαφνικα...

Αργεντινη πισω απο τον Μεσσι, τον Ντι Μαρια, τον Αγουερο αντε και τον Λαβετσι επικρατει χαος( μιλαμε για παιδικη χαρα)

Γαλλια δεν σχολιαζω

Ουρουγουαη ουτε για πλακα

Αγγλια Loosers ως συνηθως...

Αρα νομιζω ειναι πολυ καλη η τετραδα μου...

Δημοσ.

Καλη ειναι αλλα σου λεω ειναι αδυνατο να πανε και οι τρεις αυτες ομαδες στους "4".Η Ιταλια εχει πολυ καλο κεντρο γιατι οχι?Και η Αγγλια μου αρεσε.Πολλα θα εξαρτηθουν και απο τις διασταυρωσεις βεβαια

Δημοσ.

Εχεις δικιο... Βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για τετραδες και τελικους.

Εγω παντως πιστευω οτι η Βραζιλια θα φτασει τελικο οπως και  να εχει και ισως δουμε και τιποτα φαρσοκομωδιες αγωνες...

Δημοσ.

Ιταλία είναι σχολή απο μόνη της....μεγάλη "πουτ...να" παιδιά.Και το '06 όταν το σήκωσε δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Ολλανδία αν συνεχίσει έτσι.....μιλάμε για τρελή φόρμα/"δέσιμο" ομάδας....Αγγλία κουκουρούκου,Βραζιλία μόνο σπρώξιμο αλλά πόσο πια/μου είναι αδιάφορη....Αργεντινή δεν λέει αμυντικά και έχει θέμα με το build up.....Γερμανία έχει ελπίδες αν δεν "κουραστούν"(δύσκολα το κόβω.....να μην "κουραστούν")....Γαλλία παίζει να κάνει την έκπληξη,πολύ ταλέντο και μικρές ηλικίες(αν και προσωπικά ποτέ δεν υποστήριζα Γαλλία)....Βέλγιο έιναι πολύ δυνατή επίσης και Ισπανία ΑΝ "συνέλθει" θα δώσει πόνο...ΑΝ "συνέλθει"!

Προσωπικά μέχρι τώρα έπαθα πλάκα με το δεύτερο (ειδικά) ημίχρονο της Ολλανδίας και Κόστα Ρίκα απλά υποστηρίζω Ουρουγουάη(αυτοί και αν πρέπει να "συνέλθουν")!!! 

Δημοσ.

Αφότου παρακολούθησα όλες τις μεγάλες δίνω φαβορί την Γερμανία να το κατακτήσει και από κοντά οι αθόρυβοι Ιταλοί.

Μετά Ολλανδία και Γαλλία ίσως κάνει την έκπληξη και πάει μακριά.

Βραζιλία και Αργεντινή δεν με πείθουν.

https://vine.co/v/MIdI35DzOPP

Δημοσ.

Αντε να βγαλω την Ολλανδια....

Εσυ για που το βλεπεις?

Ιταλια δυσκολο το πραγμα... Δεν νμζ επειδη νικησαν τους loosers να εγιναν φαβορι ξαφνικα...

Αργεντινη πισω απο τον Μεσσι, τον Ντι Μαρια, τον Αγουερο αντε και τον Λαβετσι επικρατει χαος( μιλαμε για παιδικη χαρα)

Γαλλια δεν σχολιαζω

Ουρουγουαη ουτε για πλακα

Αγγλια Loosers ως συνηθως...

Αρα νομιζω ειναι πολυ καλη η τετραδα μου...

Μάθετε να γράφετε την γ@^%$%νη λέξη.Με ένα 'ο' γράφεται.

Το βλέπω παντού και δεν μπορώ.

sorry για το off topic.

Στο θέμα μας

Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στο γερμανία-πορτογαλία?

• Like 3
Δημοσ.

Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στο γερμανία-πορτογαλία?

Το 1ο πέναλτι ήταν σωστό πιστεύω όπως και αυτό που δεν έδωσε στην Πορτογαλία

Με τη μαλακία του Πέπε χάλασε το ματς και το 2ο ημίχρονο το έβλεπα αποσπασματικά

Εγίνε τίποτε άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...