Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p> :D :mrgreen: :D :mrgreen:</p>

<p>Ελα λιγο nossa ποιος ειναι με brazil εδω μεσα?</p>

<p> :mrgreen: :D :mrgreen: :D</p>

Η τρίτη επιλογή μου είναι η Βραζιλία. Για τις βραζιλιάνες ποιο πολύ...

Δημοσ.

Μετα την εθνικη μας λεμε forza italia.

Παντως θα εχει πλακα,οπως ειπε κι ο φιλος πισω να το παρει η Αργεντινη.Θα μετραμε αυτοκτονιες παλι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Uruguay, Ghana και Japan<br><br>

Not bad...,.,

Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν μια προσομοίωση της κλήρωσης που έγινε εδώ... Η κανονική κλήρωση είναι 6 Δεκεμβρίου...

Δημοσ.

Ουτε παραγγελία να κάναμε ;) To  τυχερό ελεφαντόδοτο του καρπουζά  από το Εστορίλ , έπιασε τόπο ... ΧΑΧΑ

Δημοσ.

Η κληρωση ειναι δυσκολη μην πεφτετε στην παγιδα επειδη δεν υπαρχει το μεγαλο ονομα.
Επισης η κληρωση της Γαλλιας μονο τυχαια δεν ειναι για μενα, ειδικα με τον τροπο που εξελιχτηκε η διαδικασια της κληρωσης....το παραμυθι του Πλατινι πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη.

• Like 1
Δημοσ.

Η κληρωση ειναι δυσκολη μην πεφτετε στην παγιδα επειδη δεν υπαρχει το μεγαλο ονομα.

Επισης η κληρωση της Γαλλιας μονο τυχαια δεν ειναι για μενα, ειδικα με τον τροπο που εξελιχτηκε η διαδικασια της κληρωσης....το παραμυθι του Πλατινι πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη.

Πες μου ρε φιλε τι εγινε...(δεν μιλαω ειρωνικα) Επρεπε η Γαλλια να μπει εξαρχης στον τριτο??Τι αλλαξε σε σχεση με τις προηγουμενες φορες??

Δημοσ.

Δεν αλλαξε κατι, απλα ετσι οπως διαμορφωθηκαν πρωτα οι ομιλοι και η Γαλλια εμεινε στις τελευταιες 4 ομαδες που θα εβγαιναν απο την κληρωτιδα, ημουν σιγουρος για το που θα παει και δε μου φαινεται τοσο αθωο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...