aris1986 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ήταν χαλασμένη η ντόπα... Eλα μωρε η ντοπα τωρα... urbanies... Αυτα τελειωσαν τωρα υπαρχουν εξετασεις μεχρι και το redbull που ήπιες σου βρισκουν.
silverado Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Eλα μωρε η ντοπα τωρα... urbanies... Αυτα τελειωσαν τωρα υπαρχουν εξετασεις μεχρι και το redbull που ήπιες σου βρισκουν. Καποια πραγματα κανουν κυκλους,ενω καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι τετραγωνα.
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το πόσο αγχωμένος ήταν και πόσο δεν πίστευε στον εαυτό του και στην νίκη νομίζω φάνηκε στο φάουλ που εκτέλεσε και στην αντίδραση του μετά. Σαν να χαμογέλασε λιγάκι, σαν να ανακουφίστηκε και σαν να είπε από μέσα του, πάρτε τα @@ μου όλοι εσείς που μου δώσατε τόσο άγχος χωρίς εγώ να ζητήσω τίποτα. Εγώ πάντως αυτό σκέφτηκα όταν το έβλεπα. Αν ήταν αγχωμένος και δεν πίστευε στον εαυτό του ας έκανε γέμισμα και όχι σουτ απελπισίας στα περιστέρια 2
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Ρονάλντο και αυτός στο Μουντιάλ ήταν τραγικός. Το ίδιο και ο Μέσι εκτός απο 2-3 μάτς. Πρέπει να καταλάβετε οτι όσα ματς έπαιζαν ο Μαραντόνα και ο Πελέ σε δύο σεζόν, τα παίζουν αυτοί σε μια. Και λόγω χορηγών υποχρεούνται να παίζουν σε όλα τα μάτς. Απλά κλατάρουν οι οργανισμοί τους. Πάντως ο Μέσι δεν φαινόταν οτι το ήθελε τόσο πολύ στον τελικό. Βέβαια δεν είχε όση στήριξη έπρεπε απ' τους συμπαίκτες του. Μέτριοι όλοι. 2
CROM271 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 επιλεκτικα κριτικαρεις τις δηλωσεις του αλλου ειδωλου σου crom χαχαχαχαχαχα σε εχει φερει σε αμηχανια βλεπω οποτε γραφεις τις κλασικες αρλουμπες σου λολ τεσπα αυτα απο εμενα για αυτο το θεμα. εγραψα και πριν κατι μερες οτι ποτε δεν προκυται να συμφωνησουν ολοι για το ποιος ειναι ο καλυτερος ο καθενας εχει τον αγαπημενο του και πολυ δυσκολα αλλαζει αυτο οποτε οσο και να το αναλυσουμε ακρη δε βγαζουμε ο μεσσι δεν εχει να αποδειξει κατι εχει κανει και με το παραπανω οτι χρειαζεται για να ειναι ο καλυτερος ολων ακομα και σημερα να σταματαγε την μπαλλα. απλα το μουντιαλ θα ταν το κερασακι(ασε που δεν εχει τελειωσει ακομα ο θεσμος αυτος για εκεινον) 27 ειναι ακομα και ακρη δε βγαινει ποτε γιατι ακομα και να το παιρνε παλι θα υπηρχαν ατομα που θα λεγαν ναι αλλα δεν επαιξε καλα και τετοια ειναι δεδομενο νομιζω απορω παντως που ο CROM δεν ανοιξε θεμα με τιτλο μαραντονα αλλα μουρινιο οπως ειχε κανει. μαλλον βαρεθηκε και εκει τις φαπες οποτε θα ταν πολυ για αυτον χαχαχαχαχαχα Επιλεκτικα θα ελεγα διαλεξες εσυ τις δηλωσεις αφηνοντας εκτος αυτην που εχει το ζουμι σε οτι συζηταμε τοση ωρα. Οτι δεν ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων δηλαδη. Κατα τα αλλα εγω διαβαζοντας τις δηλωσεις εβγαλα το συμπερασμα που εγραψα γιατι προφανως δεν ισχυει τιποτα απο αυτα. Νταξει ισως να μην εριξε το τρολαρισμα του αιωνα, αλλα οι δηλωσεις προφανως ειναι για να στηριξουν ενα μεγαλο παιχτη που τα media δυστυχως θελησαν να τον συγκρινουν με βουνα και τα βουνα τον τσαλαπατησαν.... Και για Νταβιντ Λουιζ π.χ. εκανε δηλωσεις στηριξης μετα την 7αρα. Οσες φορες και να το λετε πως ο Μεσι δεν εχει να αποδειξει τιποτα και πως ειναι ο καλυτερος ολων δυστυχως δεν νομιζω να μπορειτε να πεισετε ουτε τους εαυτους σας πλεον. Η ιστορια εγραψε και εγραψε για ενα παιχτη που δεν μπορει να ειναι ηγετης. Ποδοσφαιρο υπαρχει και περα απο την απιστευτη φουρνια παιχτων της Μπαρτσελονα που εγιναν ολοι μαγκες. Καλα για το γεγονος οτι χαρακτηριζεις το Μουντιαλ, το τροπαιο που καθε αθλητης θα εδινε τα παντα να το κατακτησει, απλα το κερασακι ασχολιαστο... Και ναι ειναι 27 αλλα στα 2 μουντιαλ σε καλα χρονια που του αναλογουσαν εδειξε ποσο μικρος παιχτης ειναι σε συγκριση με τους μεγαλους βεβαια... Τωρα αν απο χωμα γινει ηγετης στα 31 του θα το δουμε αλλα οπως και να το κανεις οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος του... Φαντασου με τι επιπεδο μιλαμε οταν καποιος θα θεωρουσε αστειο ενα θεμα για τον Μαραντονα, την κορυφαια ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα ολων των εποχων. Ο Μουρινιο θα γλυτωνε απο τις τρολιες? Μου αρέσει που ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε μερικούς.... Ναι ο μεσσι είναι κουρασμένος αλλά έφερε την Αργεντινή μέχρι εδώ μαζί με τον Ντι Μαρία... 4 γκολ και όλες οι επιθετικές προσπάθειες να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς δεν είχε καμία επιθετική βοήθεια από το κέντρο ούτε από τους αφαντους Ιγκουαιν, Παλασιος κ Αγκουερο! Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος? Μεγαλη βοηθεια ο Μεσις οντως. Στο παιχνιδι με το Ιραν... Γιατι στα σοβαρα δεν τον ειδαμε... Και φυσικα αν εβαζαν τα τετ-α-τετ και παλι δεν θα ηταν ο καλυτερος αλλα το ιδιο μετριος... Το πόσο αγχωμένος ήταν και πόσο δεν πίστευε στον εαυτό του και στην νίκη νομίζω φάνηκε στο φάουλ που εκτέλεσε και στην αντίδραση του μετά. Σαν να χαμογέλασε λιγάκι, σαν να ανακουφίστηκε και σαν να είπε από μέσα του, πάρτε τα @@ μου όλοι εσείς που μου δώσατε τόσο άγχος χωρίς εγώ να ζητήσω τίποτα. Εγώ πάντως αυτό σκέφτηκα όταν το έβλεπα. Εγω πιστευω κατανοησε και ο ιδιος εκεινη τη στιγμη πως δεν ειναι και ουτε θα μπορουσε να ειναι ποτε, αυτο που με το ετσι θελω θελησαν να τον κανουν. Εγω παντως και απο αγχος πριν απο διαγωνισμα ειχα ξερασει.....Λεω εγω τωρα... Να ηταν η πρωτη φορα ή να ηταν απειρος αντε και να το πουμε αγχος... Απλα το σωμα εχει σκασει πλεον απο το πολυ ''αγχος'' που τον ταιζουν... Πάντως ο Μέσι δεν φαινόταν οτι το ήθελε τόσο πολύ στον τελικό. Βέβαια δεν είχε όση στήριξη έπρεπε απ' τους συμπαίκτες του. Μέτριοι όλοι. Ναι το σνομπαρε. Τι ακουμε.... Θα μπορουσες να πεις πως δεν ειχε στηριξη αν αυτος ηταν καλος. Ισια ισια οι πιο πολλοι αργεντινοι υπερεβαλαν εαυτο. Ο Μεσι και 2-3 αλλοι εμειναν στην μετριοτητα... 1
Antwni Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι ηγέτησ ρε παιδιά.Παιχτούρα είναι αλλά μην τον θέλετε και ηγέτη. 1.50 μέτρο είναι χαχα
Aristomaxos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι ηγέτησ ρε παιδιά.Παιχτούρα είναι αλλά μην τον θέλετε και ηγέτη. 1.50 μέτρο είναι χαχα Και ο Μέγας Αλέξανδρος ψηλός δεν ήταν .
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 επειδη βλεπω διαφορα σχετικα με το οτι τους κουφανε ολους που ο μεσσι πηρε την χρυση μπαλα να πω: α)η ψηφοφορια για τον καλυτερο παιχτη γινεται πριν τον τελικο β)βγηκε 4 φορες καλυτερος παιχτης του αγωνα περισσοτερες απο ολους γ)εκανε τις περισσοτερες επιτυχημενες τριπλες του τουρνουα(σε ολα τα μουντιαλ δυο παιχτες τον παιρνανε) δ)δημιουργησε τις περισσοτερες φασεις για γκολ 4)εβαλε 4 γκολ που ηταν καθαρα δικιας του δημιουργιας 5)η ομαδα του εφτασε στον τελικο πιστευω την χρυση μπαλα μπορουσανε να την κερδισουνε επισης και δεν θα με πειραζε καθολου ρομπεν απιστευτος,ετρεχε συνεχεια στο ενας εναντιων ενος δεν πιανοταν, η ολλανδια χωρις αυτον δεν νομιζω να εκανε και πολλα απλα δεν εφτασε τελικο μυλλερ πολυ καλος πολυ τρεξιμο 5 γκολ και 2 ασσιστ τζαμς ροντριγκεζ αν το τουρνουα τελειωνε στους 8 την επαιρνε με κατω τα χερια,αλλα οταν εισαι τοσο μακρια απο τον τελικο δυσκολα παιρνεις χρυση μπαλα για μενα αναμμεσα σε αυτους τους 4 ηταν και την αξιζαν και οι 4,τωρα την πηρε ο μεσσι και ηταν αφαντος στο τελικο τι να κανουμε δηλαδη?θα τον κρινουμε σαν ολους τους αλλους ή θα κρινουμε αν ηταν σαν τον μεσσι των αλλων χρονων?επισης δεχομαι οτι η φιφα μπορει να εδωσε μεγαλυτερο βαρος στο ονομα του λογο μαρκετινγ ηταν ομως διεκδικητης επι ισης ορους με τους αλλους και τωρα καποιες σκεψεις δικες μου που δεν μετρανε πανω στο κομματι της χρυσης μπαλας "διπλα στο μεσσι το χαος" ιγκουαιν τραγικοτατος απλα,εχασε πολλες κλασσικες φασεις,αλλα χαλουσε και τις επιθεσεις με προοπτικες.. αγκουερο 0 εις το πηλικον δεν μπορω να θυμηθω κατι θετικο που εκανε λαβετζι εκτος του πρωτου ημιχρονου του τελικου που εκανε κανα δυο προσπαθιες τιποτα και αυτος.. παλασιο γελαει ο κοσμος,τιποτα και αυτος ντι μαρια πολυ καλος αλλα εχασε τα πιο κρισιμα παιχνιδια και καταληγω ο μεσσι πασα κοντα στη περιοχη επαιρνε ελαχιστες φορες και εβγαινε τις περισσοτερες φορες κατι καλοο,απο εκει και περα τις φασεις που επαιρνε τις δημιουργουσε μονος του,θυμαμαι την κλασσικη σκηνη να επαναλαμβανεται ξανα και ξανα..ο μεσσι παιρνει την μπαλα στο κεντρο ή ειναι κλεισμενος σαν ταμπουρι ή βρισκει χορο περναει εναν-δυο δινει πασα και με το που την παιρνει ο αλλος πισω στην αμυνα αμεσως,ο μεσσι μονο με τον ντι μαρια μπορουσε να παιξει μπαλα και φανηκε αυτο..δεν πηρε ουτε την ελαχιστη βοηθεια απο τους αλλους επιθετικογενεις παιχτες αλλα ουτε εκμεταλευτηκαν οτι η αμυνα ηταν προσαρμοσμενοι πανω του.. η αμυνα επαιξε καλα στα κρισιμα παιχνιδια,αλλα εγω ρωταω τωρα ολους αυτους που πιστευουν οτι η αργεντινη θα εφτανε εδω που εφτασε χωρις το μεσσι πως θα εβαζε γκολ η αργεντινη?με 3 ισοπαλιες θα περνουσε τον ομιλο ή θα επαιρνε ολα τα παιχνιδια στα πεναλτυ?οι αντιπαλες ομαδες θα επαιζαν τοσο προσεκτικα πισω αν ειχαν να αντιμετωπισουν τον ιγκουαιν και τον αγκουερο ή θα μπορουσαν να ειναι πιο ανοιχτες και αρα να κανουν περισσοτερες επιθεσεις με προοπτικες? 1
anterovgaltis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πόσο πουλάει ο Μέσσι! Πάλι καλά που...δεν το πήρε και έχουν να ασχολούνται όλοι με κάτι. Πιο πολύ σχολιάζεται ο αρχηγός της ομάδας που έχασε παρά η ομάδα που κέρδισε...
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ποιο άγχος του Μέσι ρε σεις, σοβαρευτείτε, έχει σηκώσει 3 champions league ο τύπος. Η τελευταία φάση έδειχνε περισσότερο "το πετάω στο διάολο να λήξει μη γίνει καμιά στραβή και ταλαιπωριέμαι άλλο ένα μισάωρο".. 1
kirileman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βάλτε κανένα βιντεάκι να γελάσετε με τις άμυνες την εποχή που έπαιζε μπάλα ο Μαραντόνα και αφήστε τις άστοχες συγκρίσεις. Έλεος με την εμπάθεια ορισμένων! http://youtu.be/3BgnbsgnBes?t=1m7s Στο amateur η δυσκολία, λέμε! Και εδώ αντίστοιχη προσπάθεια του Μέσσι... (βρείτε τις διαφορές!) http://youtu.be/8cBIAwh4EjA?t=1m36s 5
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ε ρε φιλε, συγκρίνεις τώρα 86 με 2014? Ξέρεις πόσα expansion έχουν βγει; Ο μαραντόνα φορούσε παπούτσα με +6agility ενώ ο μέσι +450agility/+300haste/+12%movement speed. 9
benign Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βάλτε κανένα βιντεάκι να γελάσετε με τις άμυνες την εποχή που έπαιζε μπάλα ο Μαραντόνα και αφήστε τις άστοχες συγκρίσεις. Έλεος με την εμπάθεια ορισμένων! http://youtu.be/3BgnbsgnBes?t=1m7s Στο amateur η δυσκολία, λέμε! Και εδώ αντίστοιχη προσπάθεια του Μέσσι... (βρείτε τις διαφορές!) http://youtu.be/8cBIAwh4EjA?t=1m36s Συμφωνω με τον Kirile. Την εποχη του Μαραντονα δεν υπηρχαν οι αμυνες επιπεδου που βλεπουμε τωρα,ουτε ηταν τοσο δουλεμενες οι oμαδες ουτε στο επιπεδο που ειναι οργανωμενες τωρα. Τα σωματα των ποδοσφαιριστων τοτε ηταν πιο μεγαλα και πιο βαρια ,τωρα οι παικτες ειναι πιο αδυνατοι αλλα εχουν πολυ εκρηκτικοτητα. Ειναι ρεαλιστικα αδυνατο να κανει ο οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης στις μερες μας,αυτα που εκανε ο Μαραντονα τοτε. Παντως ανεξαρτητα απο το ποσο μεγαλος παικτης ειναι,στο τελικο καποιες καλες και μερικες μεγαλες φασεις τις δημιουργησε ,που θα επρεπε πριν τελειωσει ο αγωνας να προηγειται η Αργεντινη με 2 γκολ,ασχετα αν υστερησαν στο τελειωμα των φασεων οι συμπαικτες του. Αν ειχε πιο φορμαρισμενους επιθετικους η Αργεντινη ,η Γερμανια που στον τελικο φανηκε κουρασμενη και καπως στερημενη απο ιδεες δεν θα επαιρνε ποτε το κυπελο. Ασε που το γκολ δεν το εβαλε ο μικρος επειδη ηταν παικταρας αλλα επειδη εκανε λαθος αλλαγες ο προπονητης της Αργεντινης. Με μια προταση το αποτελεσμα : ''Η ανωτερη τακτικα αλλα ασυγχωρητα αστοχη Αργεντινη χανει απο την κουρασμενη αλλα πεισματαρα Γερμανια.'' 1
washcloud Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Βάλτε κανένα βιντεάκι να γελάσετε με τις άμυνες την εποχή που έπαιζε μπάλα ο Μαραντόνα και αφήστε τις άστοχες συγκρίσεις. Έλεος με την εμπάθεια ορισμένων! http://youtu.be/3BgnbsgnBes?t=1m7s Στο amateur η δυσκολία, λέμε! Και εδώ αντίστοιχη προσπάθεια του Μέσσι... (βρείτε τις διαφορές!) http://youtu.be/8cBIAwh4EjA?t=1m36s ...δεν μπαίνω στη σύγκριση των δυο (ούτε με αφορούν σαν παίκτες - για να μην πω ότι μπασκετικός είμαι και δεν με αφορά καν το ποδοσφαιρο...), αλλά μόνο για το ζήτημα "αποδείξεις με επιχειρήματα", δεν διάλεγες άλλα βιτνεάκια, πανάθεμα; Στου Διέγου γίνεται ο κακός χαμός από βροχογκόλ, ενώ στου Λιονέλλου ξεκινάει με 2-3 (όπως και συνεχίζει, μετά από...διαλλείματα) με ντριμπλάρες άγκολες.... Στην ουσία, σα να "αποδεικνύεις" (...λες και θα μπορούσε να γίνει αυτό με 2 βίντεο, ΕΣΤΩ με χάιλαϊτς - ΕΣΤΩ πολλών λεπτών το καθ' ένα, in the first place, αλλά ΟΚ...) αυτά που είδαμε (κι έχουμε ξαναδεί) αυτόν τον μήνα από τον 2ο : πολύ ντρίμπλα, κι αποτέλεσμα....γιοκ. Θινκ αμπάουτ ιτ :ρ (...ξαναλέω, παικταράδες κι οι δυο, ο ένας άφησε -καλώς ή κακώς- γερό όνομα με βάση ένα Μουντιάλ και κυρίως για δύο γκολ, κι ο άλλος έχει σπείρει στην μέγιστη ιδιωτικοσυλλογική διοργάνωση, και δεν κάθομαι να βγάλω κάποιον καλύτερο από τον άλλον...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα