Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πάντως επειδή βλέπω οι χαμένοι τρώγεστε με τα υπαρξιακά σας ρούχα, ο Μαραντόνα σχολίασε τον συνεχιστή (?) του. http://www.gazzetta.gr/football/article/633375/marantona-den-axize-vraveio-o-mesi
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλά τα είπε ο Μερεντόνα. Λέει και τίποτα σωστό όταν είναι νηφάλιος (μια φορά το χρόνο δηλαδή κι αν)
fcbayern Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Κωλοφαρδια ειναι οι αντιπαλοι σου να ειναι αποδεκατισμενοι απο τραυματισμους και τα λαθη που κανεις να μην τα πληρωνεις. Ρο'ι'ς,Γκουντογκαν,Μπεντερ,Σμελτσερ,Μουσταφι,επισης Κεντιρα,Κραμερ στο καπακι στον πιο κρισιμο αγωνα.
linuslost Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μου αρέσει που ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε μερικούς.... Ναι ο μεσσι είναι κουρασμένος αλλά έφερε την Αργεντινή μέχρι εδώ μαζί με τον Ντι Μαρία... 4 γκολ και όλες οι επιθετικές προσπάθειες να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς δεν είχε καμία επιθετική βοήθεια από το κέντρο ούτε από τους αφαντους Ιγκουαιν, Παλασιος κ Αγκουερο! Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος?
aris1986 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια ο μεσι τσαντίστηκε; Τι εγινε; Γιατι περπαταγε ετσι; Ξερει κανεις; Του πε κανεις κουβάλα την ομάδα σου κτλπ και χόλιασε;
gas83 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ειναι κλασικη λογικη ελληνα οπαδου ιδιες συζητησεις θα βρεις και για το ελληνικο πρωταθλημα η και τα ξενα ποδοσφαιρικη παιδια 0 (χωρις να το παιζω επιστημονας) αλλα καποια πραγματα που ειναι ευκολα να τα δειτε μερικοι δε τα βλεπετε αναθεμα και αν εχει γινει ενα σχολιο για τον αγωνα και τι ειδαμε
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια ο μεσι τσαντίστηκε; Τι εγινε; Γιατι περπαταγε ετσι; Ξερει κανεις; Του πε κανεις κουβάλα την ομάδα σου κτλπ και χόλιασε; Αν κρίνω από το ξερατό στο τέλος, μάλλον κάτι τον είχε πειράξει.
aris1986 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αν κρίνω από το ξερατό στο τέλος, μάλλον κάτι τον είχε πειράξει. Και γω αυτο πιστευω. Καλο παιδι ειναι δεν ξερω γιατι τον κραζουν. Που να ηταν και C.Ronaldo, Ιμπραϊμοβιτς, μαραντονα και αλλοι τοσοι υπερόπτες σε χαρακτηρα θα ηταν για πέταμα...
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εγω παντως και απο αγχος πριν απο διαγωνισμα ειχα ξερασει.....Λεω εγω τωρα... 1
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εγω παντως και απο αγχος πριν απο διαγωνισμα ειχα ξερασει.....Λεω εγω τωρα... Δεν απέκλεισα το άγχος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όντως να τον διέλυσε όλη αυτή η πίεση ενός λαού στις πλάτες του.
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος? Όχι δεν θα ήταν ο καλύτερος, πάλι θα τα άκουγε γιατί καλώς ή κακώς η απόδοσή του ήταν κακή, πώς να το κάνουμε Από το 2ο ημίχρονο, όχι στην παράταση Και οι παιχταράδες έχουν κακά παιχνίδια/διοργανώσεις, η χρυσή μπάλα που του έδωσαν ήταν αστεία κίνηση 2
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εντάξει, Μουντιάλ τέλος, πάλι στην Ελληνική μιζέρια, Ολυμπιακός ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Καλλονή και δε συμμαζεύεται. Γαμώ το κέρατό μου μ' αυτό το κρύο τι θα κάνουμε πλέον τα βράδυα.
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Το πόσο αγχωμένος ήταν και πόσο δεν πίστευε στον εαυτό του και στην νίκη νομίζω φάνηκε στο φάουλ που εκτέλεσε και στην αντίδραση του μετά. Σαν να χαμογέλασε λιγάκι, σαν να ανακουφίστηκε και σαν να είπε από μέσα του, πάρτε τα @@ μου όλοι εσείς που μου δώσατε τόσο άγχος χωρίς εγώ να ζητήσω τίποτα. Εγώ πάντως αυτό σκέφτηκα όταν το έβλεπα.
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μου αρέσει που ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε μερικούς.... Ναι ο μεσσι είναι κουρασμένος αλλά έφερε την Αργεντινή μέχρι εδώ μαζί με τον Ντι Μαρία... 4 γκολ και όλες οι επιθετικές προσπάθειες να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς δεν είχε καμία επιθετική βοήθεια από το κέντρο ούτε από τους αφαντους Ιγκουαιν, Παλασιος κ Αγκουερο! Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος? Οι λεπτομέρειες κρινουν τους θρύλους. 2 φορες βγήκε τετ α τετ ο μεσι. Ανεπίτρεπτο για παιχτη της κλάσης του να τα χάσει. Ναι μπορει να ηταν αρρωστος μπορει πολλα. Α ναι. Επειδη τον Μαραντονα τον εζησα κ στα καλα του, ολοκληρα συστήματα κ 3 παιχτες πάντα πανω του αλλα δε μασαγε. Ουτε απο Γερμανους ουτε απο κανεναν. Γιαυτο θα παραμείνει ο τοπ. 6
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια ο μεσι τσαντίστηκε; Τι εγινε; Γιατι περπαταγε ετσι; Ξερει κανεις; Του πε κανεις κουβάλα την ομάδα σου κτλπ και χόλιασε; Ήταν χαλασμένη η ντόπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα