Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κωλοφαρδια ειναι οι αντιπαλοι σου να ειναι αποδεκατισμενοι απο τραυματισμους και τα λαθη που κανεις να μην τα πληρωνεις.

Ρο'ι'ς,Γκουντογκαν,Μπεντερ,Σμελτσερ,Μουσταφι,επισης Κεντιρα,Κραμερ στο καπακι στον πιο κρισιμο αγωνα.

Δημοσ.

Μου αρέσει που ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε μερικούς....

Ναι ο μεσσι είναι κουρασμένος αλλά έφερε την Αργεντινή μέχρι εδώ μαζί με τον Ντι Μαρία... 4 γκολ και όλες οι επιθετικές προσπάθειες να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς δεν είχε καμία επιθετική βοήθεια από το κέντρο ούτε από τους αφαντους Ιγκουαιν, Παλασιος κ Αγκουερο!

Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος?

Δημοσ.

Ρε παιδια ο μεσι τσαντίστηκε; Τι εγινε;

Γιατι περπαταγε ετσι; Ξερει κανεις;

Του πε κανεις κουβάλα την ομάδα σου κτλπ και χόλιασε;

Δημοσ.

ειναι κλασικη λογικη ελληνα οπαδου

ιδιες συζητησεις θα βρεις και για το ελληνικο πρωταθλημα η και τα ξενα

ποδοσφαιρικη παιδια 0 (χωρις να το παιζω επιστημονας) αλλα καποια πραγματα που ειναι ευκολα να τα δειτε μερικοι δε τα βλεπετε

αναθεμα και αν εχει γινει ενα σχολιο για τον αγωνα και τι ειδαμε

Δημοσ.

Αν κρίνω από το ξερατό στο τέλος, μάλλον κάτι τον είχε πειράξει.

Δημοσ.

Αν κρίνω από το ξερατό στο τέλος, μάλλον κάτι τον είχε πειράξει.

Και γω αυτο πιστευω.

Καλο παιδι ειναι δεν ξερω γιατι τον κραζουν.

Που να ηταν και C.Ronaldo, Ιμπραϊμοβιτς, μαραντονα και αλλοι τοσοι υπερόπτες σε χαρακτηρα θα ηταν για πέταμα...

Δημοσ.

Εγω παντως και απο αγχος πριν απο διαγωνισμα ειχα ξερασει.....Λεω εγω τωρα...

Δεν απέκλεισα το άγχος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όντως να τον διέλυσε όλη αυτή η πίεση ενός λαού στις πλάτες του.

Δημοσ.

Δηλαδή αν έβαζαν τα γαμω Τετ Α τετ οι Αργεντινοι ο Μέσι θα ήταν ο καλύτερος, και τώρα που χάθηκε το παιχνίδι στην παράταση είναι ο χειρότερος?

Όχι δεν θα ήταν ο καλύτερος, πάλι θα τα άκουγε γιατί καλώς ή κακώς η απόδοσή του ήταν κακή, πώς να το κάνουμε

Από το 2ο ημίχρονο, όχι στην παράταση

Και οι παιχταράδες έχουν κακά παιχνίδια/διοργανώσεις, η χρυσή μπάλα που του έδωσαν ήταν αστεία κίνηση

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, Μουντιάλ τέλος, πάλι στην Ελληνική μιζέρια, Ολυμπιακός ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Καλλονή και δε συμμαζεύεται.

Γαμώ το  κέρατό μου μ' αυτό το κρύο τι θα κάνουμε πλέον τα βράδυα.

Δημοσ.

Το πόσο αγχωμένος ήταν και πόσο δεν πίστευε στον εαυτό του και στην νίκη νομίζω φάνηκε στο φάουλ που εκτέλεσε και στην αντίδραση του μετά. Σαν να χαμογέλασε λιγάκι, σαν να ανακουφίστηκε και σαν να είπε από μέσα του, πάρτε τα @@ μου όλοι εσείς που μου δώσατε τόσο άγχος χωρίς εγώ να ζητήσω τίποτα.

Εγώ πάντως αυτό σκέφτηκα όταν το έβλεπα.

Δημοσ.

Μου αρέσει που ακόμα προσπαθείτε να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε μερικούς....

Ναι ο μεσσι είναι κουρασμένος αλλά έφερε την Αργεντινή μέχρι εδώ μαζί με τον Ντι Μαρία... 4 γκολ και όλες οι επιθετικές προσπάθειες να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς δεν είχε καμία επιθετική βοήθεια από το κέντρο ούτε από τους αφαντους Ιγκουαιν, Παλασιος κ Αγκουερο!

Οι λεπτομέρειες κρινουν τους θρύλους. 2 φορες βγήκε τετ α τετ ο μεσι. Ανεπίτρεπτο για παιχτη της κλάσης του

να τα χάσει. Ναι μπορει να ηταν αρρωστος μπορει πολλα.

Α ναι. Επειδη τον Μαραντονα τον εζησα κ στα καλα του, ολοκληρα συστήματα κ 3 παιχτες πάντα πανω του αλλα δε μασαγε. Ουτε απο Γερμανους ουτε απο κανεναν. Γιαυτο θα παραμείνει ο τοπ.

• Like 6
Δημοσ.

Ήταν χαλασμένη η ντόπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...