kargo130 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 3:28 ΜΜ, mtzs είπε Για τελευταιο αφηνω παλι κατι του Λινεκερ με την υποσημιωση οτι Τους κορυφαιους παικτες ολων των εποχων τους φτιαχνουν τα παιχνιδια που μενουν στην ιστορια. Και εκει ο Μεσσι ειναι ενας μεγαλος απων. Στην ιστορια του ποδοσφαιρου μεχρι στιγμης ειναι μονο για τα ρεκορ του που ειναι για να σπανε και για τις χρυσες μπαλες που του χαριζουνε και μερικες φορες γελαει ο κοσμος καλη ωρα. Παιχταρας ειναι ναι αλλα μεχρι εκει, οπως και ο αλλος φτιαγμενος ο Ροναλντο. Diego scored the most famous goals in football history. The first one, the 'hand of God', I didn't see because I was over the other side of the pitch but the second one was the best goal ever http://www1.skysports.com/football/news/11833/2370157/lineker-messis-no-maradona Οταν ο Μεσσι γραψει ιστορια το ξανασυζηταμε μετα χαρας. Και εγω μαζι σας τοτε Ακριβως αυτο..... Το χθεσινο περπατημα του μεσσι θα μεινει επισης στην ιστορια ως ο πιο αδιαφορος αρχηγος ομαδος σε τελικο μουντιαλ ever...... Παικταρας ειναι μη λεμε και οτι θελουμε αλλα ...... υπαρχει δυστηχως αυτο το αλλα......
katz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μα στα λογια μου ερχεσαι Μιλας για μπριγκελ και καμπρινι και οπως λες οτι εχουν τους τωρινους για ψωμοτυρι. Τους εχεις δει? Σε ποσα ματς? Ή διαβαζοντας ιστοριες παλιων που θυμιζουν θρυλους και παραμυθια, το λες? Εβαλα να δω τον τελικο του 70 και γελουσα σε συγκριση με το τωρινο ποδοσφαιρο. Η μερα με την νυχτα ή απλα αλλο αθλημα ουσιαστικα
mtzs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 3:41 ΜΜ, katz είπε Μα στα λογια μου ερχεσαι Μιλας για μπριγκελ και καμπρινι και οπως λες οτι εχουν τους τωρινους για ψωμοτυρι. Τους εχεις δει? Σε ποσα ματς? Ή διαβαζοντας ιστοριες παλιων που θυμιζουν θρυλους και παραμυθια, το λες? Φιλε μου πιστεψε μου τους εχω δει οχι σε ενα ματς αλλα σε πολλα. Με αυτους μεγαλωσα οπως οι νεοι τωρα μεγαλωνουν με Μεσσι και Ροναλντο. Ειμαι απο αυτους που ορισμενοι 20αρηδες εδω θα αποκαλουσαν παπουδες. Το πρωτο μουντιαλ που θυμαμαι αμυδρα ειναι το 78. Απο το 82 τα εχω παρακολουθησει ολα ζωντανα και το 90% των αγωνων. Λατρευω Βραζιλια του 82 για τις στιγμες που μου χαρισε ως πιτσιρικας. Βαλε να δεις Ιταλια Αργεντινη και Ιταλια Βραζιλια του 82 να δεις τι ξυλο επεφτε. Μεγας μαστορας ο Τζεντιλε. Επιστημονικο μαρκαρισμα και ξυλο. Το ματς που εχει μεινει στο μυαλο μου ειναι το ΕΣΣΔ Βραζιλια το 82. Ανελεητο σφυροκοπημα και φαντεζι ποδοσφαιρο με τη μπαλα πανω κατω σε αντεπιθεσεις απο την ΕΣΣΔ 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Βασικά δύο τελικούς ΤσουΛου θυμάμαι να σκοράρει ο Μέσσι. Να μην πω για ημιτελικούς κτλ. Ασήμαντα ματς μωρέ, ναι. 1
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 3:41 ΜΜ, katz είπε Εβαλα να δω τον τελικο του 70 και γελουσα σε συγκριση με το τωρινο ποδοσφαιρο. Η μερα με την νυχτα ή απλα αλλο αθλημα ουσιαστικα Πράγματι. Τοτε έβλεπες ποδόσφαιρο, τώρα βλέπεις κάτι που θυμίζει ποδόσφαιρο των παλαιών ετών με υπεργυμνασμένους επαγγελματίες φουσκωμένους απο βιταμίνες κτλ κτλ. Και περιμένουμε να δουμε μια καλή ενέργεια να μας θυμήσει λίγο τα παλιά. Πάντως δεν έχω παράπονο. Το γκολ εχθές ήταν χάρμα οφθαλμών.
katz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 3:49 ΜΜ, mtzs είπε Φιλε μου πιστεψε μου τους εχω δει οχι σε ενα ματς αλλα σε πολλα. Με αυτους μεγαλωσα οπως οι νεοι τωρα μεγαλωνουν με Μεσσι και Ροναλντο. Ειμαι απο αυτους που ορισμενοι 20αρηδες εδω θα αποκαλουσαν παπουδες. Το πρωτο μουντιαλ που θυμαμαι αμυδρα ειναι το 78. Απο το 82 τα εχω παρακολουθησει ολα ζωντανα και το 90% των αγωνων. Λατρευω Βραζιλια του 82 για τις στιγμες που μου χαρισε ως πιτσιρικας. Βαλε να δεις Ιταλια Αργεντινη και Ιταλια Βραζιλια του 82 να δεις τι ξυλο επεφτε. Μεγας μαστορας ο Τζεντιλε. Επιστημονικο μαρκαρισμα και ξυλο. Το ματς που εχει μεινει στο μυαλο μου ειναι το ΕΣΣΔ Βραζιλια το 82. Ανελεητο σφυροκοπημα και φαντεζι ποδοσφαιρο με τη μπαλα πανω κατω σε αντεπιθεσεις απο την ΕΣΣΔ Ε τι σχεση εχει το ξυλο με την σημερινη ταχυτητα και ταχυδυναμη? Παραδειγμα για παικτες που λες. Ακουω απο χθες και γελαω καποιους να λενε αν ειχε κανιγια η αργεντινη μπροστα θα κερδιζε.. Καλα μας θεωρειται για χαζους? Κι εμεις προλαβαμε κανιγια και ειναι αστειος μπροστα στον αγκουερο τον παικταρα.. Επειδη ηταν τραυματιας δεν σημαινει οτι ειναι αυτος ο αγκουερο που ξερουμε.. Δεν ξεχναμε τι βλεπουμε ολη τη χρονια. Οσο για την βραζιλια του 82 συμφωνω κι εγω οταν ειδα κανα 2 ματσακια μου αρεσει παρα πολυ, τρομερο ταλεντο εκεινη η γενια. Cossotius μια χαρα μπαλα ειδαμε σε αυτο το μουντιαλ.. Πολυ καλυτερο απο κατι 90 και τελικο 94
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Διαφωώ. Αν εξαιρέσω κάτι Κολομβίες, Μεξικο κτλ . κατά βάση σε παρατάσεις πηγαίναμε και σε πέναλτι.
mtzs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 3:49 ΜΜ, Voziniotis-3 είπε Βασικά δύο τελικούς ΤσουΛου θυμάμαι να σκοράρει ο Μέσσι. Να μην πω για ημιτελικούς κτλ. Ασήμαντα ματς μωρέ, ναι. Χαχαχαχα Σε τελικο-ημιτελικο τσουλου εχει σκοραρει και ο Λαρς Ρικεν. Τον ξερεις;
gas83 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Στις 14/7/2014 στις 4:11 ΜΜ, mtzs είπε Χαχαχαχα Σε τελικο-ημιτελικο τσουλου εχει σκοραρει και ο Λαρς Ρικεν. Τον ξερεις; φανταστικο επιχειρημα ειμαι σιγουρος οτι ο ρικεν εκανε και αλλα σπουδαια πραγματα μαζι με αυτα που αναφερεις αλλα δε θα τα χουμε μαθει φενεται
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 H φάση των ομίλων ήταν δυνατή, μετά σα να ξεφούσκωσε 2
mtzs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ε αμα μου βαζεις το τσουλου ισα και ομοια με το μουντιαλ τι να σου πω απο κει και περα. Η λογικη ειναι απολυτως ιδια.
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Κατά τα άλλα οι Γερμανοί δεν είναι υπερόπτες: http://www.sport-fm.gr/article/xwste-to-xruso-papoutsi-sto-k-sas/776518 Που να ήταν κιόλας τι θα έλεγαν... 1
gas83 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 http://www.insidespanishfootball.com/116435/the-great-paradox-that-will-unfairly-define-lionel-messi/ ωραιο αρθρο για οποιον εχει χρονο Mourinho: "All my respect to Messi because he played for his team and this can't be said of all players at this World Cup." Mourinho: "If Messi wanted to be the phenomenon we all know he is, he'd just have played up front, close to Higuain, waiting for a chance." Mourinho: "Messi sacrified himself for the team. He wanted to win, he didn't wanted to be topscorer or mvp, he wanted to make history." Mourinho: "Messi played in zones that are not his. He had to play so low that he had to cross 2-3 lines. Always had 2-3 players on him." Mourinho: "Messi was trying to create something out of nothing for his team. μιλαμε τωρα για ατομο που μισει με παθος οτι εχει να κανει με μπαρτσα. μεχρι και αυτος πιο αντικειμενικος ειναι και ηδη το πως παιχτηκε η μπαλλα στον αγωνα παρολαυτα εχουν πεσει ολοι πανω του που δεν πηρε την μπαλλα να περασει ολη την ομαδα λολ μαλλον επρεπε να βαλει κανα γκολ με το χερι για να λεμε οτι κατι εκανε
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ^^Και λίγη κόκα και μερικές κραυγές για καπιταλισμό θα βοηθούσαν θαρρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα