Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα,τι κακος χαμος γινεται με την διατησια ρε παιδια στην διοργανωση?ενας κακος χαμος,με το Μεξικο σφαγες,με την Βραζιλια τα ιδια,με την Ολλανδια παλι χθες 2 φασεις απαραδεκτες,το επιπεδο της διαιτησιας ειναι πολυ κατω του μετριου,δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν,θα τιναξουν την διοργανωση στον αερα πριν ακομα αρχισει,τελος παντων χθες πρωτη φορα ειδαμε μπαλα επιπεδου μουντιαλ με την μεγαλη Ολλανδια που μας απογειωσε,μια πανδαισια,ελπιζω να βρει στον τελικο τους κατσαπλιαδες της Βραζιλιας και να τους ριξει 7 ετσι να δω τι θα λενε μετα τα ΜΜΕ που απο μικρο παιδι εχω βαρεθει να τους ακουω να λενε για την χωρα του καφε και της σαμπας,την πατριδα της μπαλας,το ποσο καλοι ανθρωποι ειναι,ποσο μεγαλη ψυχη εχουνε και ολες αυτες τις αηδιες,νυσαφι πια με το γλυψιμο,την ειδαμε στην πρεμιερα τι μπαλα επαιξε,γινομαι λιγο κακος ε ? :-D μην παραιξηγειτε απλα ειμαι 42 χρονων και αυτο το ποιημα το ακουω απο τοτε που ημουν 8 και απλα μ εχει κουρασει,τελος παντων καλη επυτιχια στην εθνικη μας σημερα,παμε γερα να παιξουμε " Ολλανδικα"  :-D  την καλημερα μου σε ολους

Δεν δικαιολογείσαι αν είσαι 42 να λες τέτοια πράγματα για την Βραζιλία!Α και για να σε προλάβω είμαι φανατικός οπαδός των oranie από την εποχή του Μάρκο Βαν Μπάστεν!Έχουμε δει καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατά καιρούς από την Σελεσάο που το επίπεδο του πολλές φορές κάνει την χτεσινή εμφάνιση της Ολλανδίας να μοιάζει με μπαγκότερμα επιπέδου ποδόσφαιρο!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα

• Like 2
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους κατσαπλιαδες της Βραζιλιας και να τους ριξει 7 ετσι να δω τι θα λενε μετα τα ΜΜΕ που απο μικρο παιδι εχω βαρεθει να τους ακουω να λενε για την χωρα του καφε και της σαμπας,την πατριδα της μπαλας,το ποσο καλοι ανθρωποι ειναι,ποσο μεγαλη ψυχη εχουνε και ολες αυτες τις αηδιες,νυσαφι πια με το γλυψιμο,την ειδαμε στην πρεμιερα τι μπαλα επαιξε,γινομαι λιγο κακος ε ? :-D μην παραιξηγειτε απλα ειμαι 42 χρονων και αυτο το ποιημα το ακουω απο τοτε που ημουν 8 και απλα μ εχει κουρασει,

Μεχρι να γραψεις την ηλικια σου ελεγα οτι θα εισαι κανενας πιτσιρικας 15χρονος(το πολυ 18) και δεν θα εχεις παρακολουθησει ποτε σου την Βραζιλια(φυσικα δεν αναφερομαι στην τωρινη Βραζιλια) σε μεγαλη διοργανωση ή και γενικοτερα.

Μετα ειδα οτι εγραψες την ηλικια σου........... :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Εφοσον εισαι στην ηλικια των 42 λογικα το πρωτο μουντιαλ που ειδες ειναι αυτο του 82

Εγω τοτε πιτσιρικας δημοτικου εκλαιγα με τον αποκλεισμο της Βραζιλιας (ισως της καλυτερης Βραζιλιας ολων των εποχων κατ ορισμενους και σιγουρα της πιο θεαματικης ολων των εποχων). Στεναχωρια 10 μερες θυμαμαι.

Το να αναφέρεσαι ετσι για την Βραζιλια αυτης της εποχης οταν ησουν πιτσιρικας ειναι τουλαχιστον ποδοσφαιρικη ιεροσυλια. 

Σε περιπτωση που δεν την εχεις δει βρες τα παιχνιδια με σκωτια, νεα ζηλανδια, ΕΣΣΔ (το κορυφαιο κατ εμε, ανελεητο σφυροκοπημα και η μπαλα πανω κατω), αργεντινη, ιταλια. Κυκλοφορουν ευρεως στο διαδικτυο

• Like 2
Δημοσ.

Απ οτι φαινεται χτυπησα φλεβα,κανετε ακριβως αυτο που κατακρινω,δηλαδη το οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα ν ασκησει κριτικη στην μεγαλη Βραζιλια και αν το κανει θα δεχθει απαξιωτικους χαρακτηρισμους και πρικοχολα σχολια,τελος παντων ας ειναι,για να ξεκαθαρισω τα πραγματα,κατ αρχην δεν αμφισβητησα ποτε οτι ειναι μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες του θεσμου και δικαιως εχει κατακτησει το τροπαιο οσες φορες το εχει κατακτησει,ΑΛΛΑ δεν μ αρεσει αυτη η ασυλια που εχει τοσα χρονια και το σπρωξιμο απο τα ΜΜΕ που αυτοι εχουν διαμορφωσει αυτην την εικονα που εχει ο κοσμος για την Βραζιλια,εχει δεν εχει ομαδα,παιζει η δεν παιζει καλα πριν αρχισει η διοργανωση τα ΜΜΕ μιλανε παντα εγκωμιαστικα για την ομαδα και  τον υπεροχο κοσμο της,αν το θεωρειται αυτο αντικειμενικο και δικαιο για τις αλλες ομαδες τοτε ενταξει,απλα βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα

• Like 2
Δημοσ.

Απ οτι φαινεται χτυπησα φλεβα,κανετε ακριβως αυτο που κατακρινω,δηλαδη το οτι κανενας δεν εχει δικαιωμα ν ασκησει κριτικη στην μεγαλη Βραζιλια και αν το κανει θα δεχθει απαξιωτικους χαρακτηρισμους και πρικοχολα σχολια,

Φυσικα και ο καθενας εχει δικαιωμα κριτικης. Το ασπρο μαυρο δεν εχει δικαιωμα να κανει.

Η εθνικη Βραζιλιας ειναι η ομαδα που διαχρονικα εχει παιξει την καλυτερη μπαλα, οποτε αν δουμε καποιον να λεει οτι ""σιγα τα ουα" με την Βραζιιλια μας πρηξατε τοσα χρονια" ε λογικο να αντιδρασουμε....

• Like 5
Δημοσ.

""σιγα τα ουα" με την Βραζιιλια μας πρηξατε τοσα χρονια" ε λογικο να αντιδρασουμε....

αδερφε το ξεκαθαρισα αυτο το αν ειχε δικαιως η οχι την καλυτερη ομαδα του θεσμου απλα εστιασα στην υπερβολη των ΜΜΕ κατι που δεν μαρεσει ειδικα σε περιπτωσεις που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και θεωρω πολυ αδικο για αλλες ομαδες που σε μερικα μουντιαλ ηταν καλυτεροι απο την Βραζιλια αλλα δεν ετυχαν αυτης της προβολης

• Like 2
Δημοσ.

αδερφε το ξεκαθαρισα αυτο το αν ειχε δικαιως η οχι την καλυτερη ομαδα του θεσμου απλα εστιασα στην υπερβολη των ΜΜΕ κατι που δεν μαρεσει ειδικα σε περιπτωσεις που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα και θεωρω πολυ αδικο για αλλες ομαδες που σε μερικα μουντιαλ ηταν καλυτεροι απο την Βραζιλια αλλα δεν ετυχαν αυτης της προβολης

Tα ΜΜΕ ειναι εξ ορισμου πλεον σουπερ υπερ-υπερβολικα.

Επρεπε να το ξερεις οτι και για την Βραζιλια δεν θα κανανε εξαιρεση. Μεθαυριο παιζει η Γερμανια. Ετοιμασου γα τα παντσερ ερχονται κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο υμνος της Ουρουγουάης .Κλασσική μουσική.Και τα πρόσωπα των Ουρουγουανων είναι πολύ ωραία,μοιάζουνε αναγεννησιακης εποχής.

Σουρεαλιστικά φαινόμενα ,παιδιά...

Δημοσ.

μηπως οι φανελες της ουρουγουαης παραειναι κολλητες? Εχουν ιδρωσει κιολας εχουν κολλησει πανω τους...Εχω την εντυπωση οτι θα ειναι καπως αβολες

Δημοσ.

Νατο το Καμπελινι..

Νατο Καμπελινι,Αντιο Καμπελινι... Ουτε με 10εκ δεν μενει

Δημοσ.

Ε βεβαια αφου επαιξα εγω ο γκαντεμης να περασει Ουρουγουαη πρωτη, τρωει 3αρα απο την Κοστα Ρικα που δεν πρεπει να χει σταυρωσει νικη ποτε  :mad:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...