Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι τοσο μενος?

περιμένεις και εσυ θέμα στο μπλα μπλα " γιατί τόσο μένος που κέρδισε η Γερμανία το μουντιαλ;" ε;  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ποδοφαιρική δικαιοσύνη, απλά. Όταν ένας γίγαντας της παγκόσμιας ιστορίας του ποδοσφαίρου καταλήγει στον κλεφτοπόλεμο και τους 11 πίσω από τη μπάλα, κάτι δεν κάνουν καλά. Αδίκησε τον εαυτό της και την ιστορία της η Αργεντινή. Ούτε τα δώρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Κατά τα λοιπά, έτσι και τη γκολάρα της Γερμανίας την είχε βάλει (για παράδειγμα) από πάσα του Μέσι ο Αγκουέρο, το τι θα διαβάζαμε για καρδιές, ψυχές, μάγους που μιλάνε στη μπάλα και άλλες κοινοτυπίες, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι.

Το φάουλ στο τέλος απόδειξη του πού οδηγεί το ανηλεές ξεζούμισμα των ποδοσφαιριστών.

Άντε να είμαστε καλά σε τέσσερα χρόνια.

Υ.Γ. Ριτσόλι, τράβα χτίσε αγόρι μου κανένα λουτροκαμπινέ.

Φίλε μου δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτά που λες ,ούτε για τον αγώνα με την Ολλανδία, ούτε για σήμερα.

Δημοσ.

....και στο τέλος νικανε πάντα οι Γερμανοί.

...κοίτα να δεις που (έστω και καθυστερημένα) δικαιώνεται ο Μπίρχοφ  :mrgreen:

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στους Γερμανούς για την πρώτη τους κατάκτηση Μουντιάλ.

Μέχρι τώρα είμασταν στα ίδια με ένα euro...

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Καποιος ειπε σε προηγουμενη αναφορα οτι οι αλλαγες της αργεντινης στα προηγουμενα ματς δε προσφεραν τιποτα. 

Ετσι Μπραβο. Ασε τον ανυπαρκτο τον μεσσι μεσα. Και βαλε τον παλασιος και τον αγκουερο. ΕΤΣΙ. 

Μπραβο στη Γερμανια και ας ειμαι να σκασω.

Όχι να ευλογήσω τα γένια μου (που δεν έχω, εντάξει, κομματάκι αξύριστος είμαι) αλλά όποιος είχε δει τα παιχνίδια της Αργεντινής, το έβλεπε ότι οι αλλαγές ήταν της πλάκας.

Η μόνη δικαιολογημένη ήταν όταν αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Ντι Μαρία. Άλλη που να προσέφερε κάτι, προσωπικά δε θυμάμαι και αμφιβάλλω αν υπήρξε.

Το θέαμα του Μέσι να βαδίζει, θλιβερό. Το Μέσι, έστω, πες ότι "δεν τον βγάζεις". Μα να βγάλεις τον καλύτερο παίκτη σου στο α', τον Λαβέτσι;

Αν τις έκανε αυτές τις αλλαγές ο Σάντος, με πιρόγα θα γύρναγε από τη Βραζιλία.

• Like 2
Δημοσ.

Mια ειναι η nationalmannschaft ...

Βασικά nationalmanschaft σημαίνει εθνική ομάδα. Το ότι μερικοί δημοσιογράφοι διαιωνίζουν μια βλακεια δεν χρειάζεται να ακολουθούμε.
  • Like 2
Δημοσ.

Κρίμα για το λαό της Αργεντινής. Μαύρη μέρα σήμερα για όλο τον πλανήτη

Ναι, όλος ο πλανήτης απόψε με όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος δεν θα κλείσει μάτι που ένα γκρούπ εκατομμυριούχων έχασε απο ένα άλλο γκρούπ εκατομμυριούχων,

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...