Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκολαρα ο Γερμαναρας.... Καλα να παθουν οταν οι επιθετικοι τους τα χανουν μονοι τους με τον τερματοφυλακα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά να πάθει η Αργεντινή.Μόνο ξύλο ξέρει να παίζει έπρεπε να είναι με 9 εδώ και ώρα!όχι ότι χωνεύω τους Γερμανούς αλλά λυπήθηκα πραγματικά τον Σβαινστάιγκερ.Πολύ ξύλο του ριξαν...

• Like 2
Δημοσ.

θες να χαρείς που κέρδισε ευρωπαϊκή ομάδα και τσουπ στο πλάνο η μερκελ. γαμηθηκε λίγο η χαρά...τεσπα μέτριος αγώνας. μπράβο στη Γερμανία το άξιζε.

• Like 3
Δημοσ.

Η Αργεντινή έχασε, γιατί έβαλε τον Μέσι πάνω από την ομάδα της. Πρώτη αλλαγή έπρεπε να είναι απόψε και αντ'αυτού έμεινε μέσα να περπατάει επί 1 ώρα.

Κρίμα για το λαό της Αργεντινής. Μαύρη μέρα σήμερα για όλο τον πλανήτη

• Like 6
Δημοσ.

E ρε μισος με τον μεσι! Λες και εσκασε στο χωριο σας και σας κοροϊδεψε στην πλατεία...

Τελικα τον θελουμε τον Μαραντωνα μας, τοτε δεν μιλαγε κανεις...

Τεσπα για το παιχνιδι εχω να πω χωρις Di maria και μεσι που τραυματιστηκε/μουλαρωσε δεν γινεται παιχνιδι...

Δημοσ.

Τα αντιπαθητικά ρομπότ πήραν Μουντιάλ πάλι..Ουρτ...Ηταν καλοί όμως.

Στα του ματς όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες ρε Αργεντινέ και παίζεις και βρωμικα, δεν έχεις τυχη απέναντι σε πειθαρχιμένους Γερμανους.

Ωραιο γκολ ρε άτιμοι..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ποδοφαιρική δικαιοσύνη, απλά. Όταν ένας γίγαντας της παγκόσμιας ιστορίας του ποδοσφαίρου καταλήγει στον κλεφτοπόλεμο και τους 11 πίσω από τη μπάλα, κάτι δεν κάνουν καλά. Αδίκησε τον εαυτό της και την ιστορία της η Αργεντινή. Ούτε τα δώρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Κατά τα λοιπά, έτσι και τη γκολάρα της Γερμανίας την είχε βάλει (για παράδειγμα) από πάσα του Μέσι ο Αγκουέρο, το τι θα διαβάζαμε για καρδιές, ψυχές, μάγους που μιλάνε στη μπάλα και άλλες κοινοτυπίες, ούτε που θέλω να το σκέφτομαι.

Το φάουλ στο τέλος απόδειξη του πού οδηγεί το ανηλεές ξεζούμισμα των ποδοσφαιριστών.

Άντε να είμαστε καλά σε τέσσερα χρόνια.

Υ.Γ. Ριτσόλι, τράβα χτίσε αγόρι μου κανένα λουτροκαμπινέ.

• Like 11
Δημοσ.

σοβαρα τωρα βγαζεις τον λαβετσι τον καλυτερο παιχτη του γηπεδου στο 1ο ημιχρονο που εχει κανει οτι ο μεσσι και βαζεις τον αγκουερο? Ο οποιος χανει τη μπαλα πριν καν την κανει κοντρολ? Ο παλασιος γιατι μπηκε αραγε? Μου αρεσει που βριζαμε τον Φρεντ της βραζιλιας.

Καποιος ειπε σε προηγουμενη αναφορα οτι οι αλλαγες της αργεντινης στα προηγουμενα ματς δε προσφεραν τιποτα. 

Ετσι Μπραβο. Ασε τον ανυπαρκτο τον μεσσι μεσα. Και βαλε τον παλασιος και τον αγκουερο. ΕΤΣΙ. 

Μπραβο στη Γερμανια και ας ειμαι να σκασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...