gdask Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Μέσσι και με την Ολλανδία το ίδιο παιγνίδι έκανε. Στην άμυνα δεν τρέχει ποτε για να κρατάει δυνάμεις. Τα σχόλια του σπικερ είναι αστεία. Αν επαιζε ο Ντι Μαρία θα έκανε πάρτι η Αργεντινή. Η Γερμανία δεν είναι καμια υπερομάδα απλα βρήκε ενα τσίρκο και του έβαλε 7. Φάνηκε και εχθες αυτό. Πάμε μωρή Αργεντινή!
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ. Μέσα στην περιοχή τον γκρεμίζει, δεν είναι ;;
washcloud Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Χλωμό το κόβω, αλλά 3 γκολάκια δε θα με χάλαγαν τώρα. Μην πάνε πάλι στα μπέναλντια πάλι μόνο θεέ μου... Ευχαριστώ.Μέσα στην περιοχή τον γκρεμίζει, δεν είναι ;; Κοίτα, πρώτα ακούμπησε μπάλα. Οπότε... (...και αν θυμάμαι καλά, το καβαλίκεμα το έκανε εκτός περιοχής) ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΑΣΙΟ 1
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Χλωμό το κόβω, αλλά 3 γκολάκια δε θα με χάλαγαν τώρα. Μην πάνε πάλι στα μπέναλντια πάλι μόνο θεέ μου...Ο παπάρας ο ΑΡΔ όμως θέλει πεναλντια είπε πριν...... Ο Παλάσιο έχει πολύ ποδόσφαιρο στον εγκέφαλο... "Oι Γερμανοί ξανάρχονται, όπως παντα αλλωστε!" Ποσο μλκς θεέ μου.......
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Μέσσι και με την Ολλανδία το ίδιο παιγνίδι έκανε. Στην άμυνα δεν τρέχει ποτε για να κρατάει δυνάμεις. Τα σχόλια του σπικερ είναι αστεία. Μα ούτε στην επίθεση στο κέντρο και λίγο μπροστά δεν τρέχει στο 2ο Γενικά φαίνεται αρκετά κουρασμένος αλλά με μισή ενέργεια ίσως κάνει το γκολ + ότι τέτοιο παίκτη δύσκολα τον κάνεις αλλαγή όσο χάλια και να παίζει(και ποιόν να βάλει δηλαδή) Ευχαριστώ. Μέσα στην περιοχή τον γκρεμίζει, δεν είναι ;; Διώχνει μπάλα και μετά πέφτει πάνω του, τίποτα δεν είναι Ο διαιτητής βέβαια έδωσε επιθετικό(ούτε καν) 1
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Παλασιο δεν κανει ουτε για τον Παναθηναϊκο... 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μια μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου στον Παλασιο μπας και βρουν την απέραντη ποδοσφαιρική του αξία!! 2
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Αγκουερο είναι πάντως καλός στα μπουκέτα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Και βεβαιως -οπως μου τα ειχαν πει- τελευταια γραμμη αμυνας των Αργεντινων...το βρωμοξυλο 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ντροπή, κύριε Ριτσόλι. Λέγαμε κάποτε πως για να βγει κάρτα πρέπει να ματώσει ο άλλος. Ε, να που μάτωσε. Ο "καλύτερος" διαιτητής του κόσμου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα