firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να κριθεί ο αγώνας στα 90'. Ειδικά τα πέναλτι, για μένα, δεν είναι τρόπος να λήξει ένα παγκόσμιο κύπελλο. Άντε, καλό τελικό. Και στο 120 καλά είναι. Ξεκινά στις 22:00, δεν θα πάει πολύ αργά. Άντε να δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι!
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πως τολμάς και λες κάτι τέτοιο. Και τι να πω δηλαδή?Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μου έχει αφήσει το στίγμα του με αυτά που έκανε ΜΕΣΑ στο γήπεδο τόσα χρόνια και όχι για κάποιον για τον οποίο μας έχουνε πρήξει τα ούμπαλα οι δημοσιογράφοι.(Μιλάω για Mundial)
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Και τι να πω δηλαδή?Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μου έχει αφήσει το στίγμα του με αυτά που έκανε ΜΕΣΑ στο γήπεδο τόσα χρόνια και όχι για κάποιον για τον οποίο μας έχουνε πρήξει τα ούμπαλα οι δημοσιογράφοι.(Μιλάω για Mundial) 4 γκολαρες..δημιουργησε 21 φασεις για γκολ(πρωτος στο τουρνουα).. τα γκολ που εχει βαλει ο κλοσε τα εχεις δει?τα μισα ειναι με αδειο τερμα..δεν λεω μυθος αυτο που εκανε αλλα ελεος πια μην συγκρινουμε ανομια πραγματα
benign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καλη ομαδα ειναι η Γερμανια και αν κερδισει θα ειναι δικαιο,αλλα πολυς κοσμος εχει επηρεαστει απο την εμφατικη τους νικη απεναντι στην χαλια αμυνα της Βραζιλιας και το 7-1. Στον πρωτο τους αγωνα εφεραν 2-2 με την Γκανα που επισης ειναι πολυ καλη ομαδα αλλα οχι μεγαλη,μετα δυσκολευτηκαν με τους μαχητικοτατους Αμερικανους με νικη με μονο ενα γκολ,και με την Αλγερια κερδισαν στην παραταση.Αν επαιζε,καθαρα θεωρητικα,σημερα η Αργεντινη,με καποια απο τις ομαδες που ανεφερα τωρα,ποιος θα ηταν το φαβορι? Σε αλλα Μουντιαλ η Γερμανια συνετριβε τους αντιπαλους της μεχρι να φτασει ημιτελικους η τελικους,επομενως δεν ειναι υπερομαδα.Καμμια απο οσες ειδαμε φετος δεν ηταν.Καλες ομαδες ειδαμε,αρκετα ωραιο ποδοσφαιρο αλλα δεν υπηρξε η τρομερη διαφορα απο εστω μια ομαδα.Το αποτελεσμα ειναι ανοικτο και αν οπως ειπαν καποια παιδια εδω,παιξουν οι ομαδες ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας,τοτε προσωπικα θεωρω οτι καποιες ελπιδες παραπανω εχουν οι Αργεντινοι λογω Μεσι που ειναι ικανος ακομη και τωρα που δεν ειναι στη τοπ φορμα να κανει αυτο που κανεις αλλος δεν μπορει. Ακομη θυμαμαι το εκπληκτικο γκολ που εβαλε με το Ιραν σε μια θεση που δεν ξερω αν θα μπορουσε αλλος. https://www.youtube.com/watch?v=5sY6tfaTLAA Ευχομαι να δουμε καλο αγωνα.
Cossutius. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γερμανια το φαβορί λόγω πειθαρχίας. Στηρίζω τις ελπίδες μου στο ταλέντο των Αργεντινών και στο γεγονός οτι Μέσι δεν υπάρχει άλλος. Στηριζω ουσιαστικά την ελπιδα μου στο να νικησει το ταλέντο στο ποδόσφαιρο και όχι το συστημα που κατέστρεψε ένα άλλο άθλημα κατά τη γνώμη μου το Ευρωπαικό μπάσκετ.
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 4 γκολαρες..δημιουργησε 21 φασεις για γκολ(πρωτος στο τουρνουα).. τα γκολ που εχει βαλει ο κλοσε τα εχεις δει?τα μισα ειναι με αδειο τερμα..δεν λεω μυθος αυτο που εκανε αλλα ελεος πια μην συγκρινουμε ανομια πραγματα Σωστός.Βέβαια μίλάω για διαχρονικότητα
benign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Θα πω και ενα σκορ και ας εκτεθω,(ελπιζω οχι πολυ ) 0-2 με το δευτερο γκολ απο τον Μεσι. 2
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γιατί να εκτεθείς φίλε μου?Όλοι τα δικά μας λέμε εδώ μέσα..Ελπίζω να δούμε καλό αγώνα πάντως 2
tehAllantin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ρε τώρα αρχίζει το ματς; ΓΑΜΩ, θελω 15 λεπτανα παω στην παμπ. -__________-
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Η Αργεντινή να νικάει και οι άλλοι να πάνε να γ........... 1
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ήρεμο παιχνίδι η Γερμανία. Περισσότερο νεύρο η Αργεντινή. Λογικά το σύνθημα της Αργεντινή για τα πρώτα λεπτά είναι άμυνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα