Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομη αναρωτιέμαι γιατί πέταξε έξω τον τέβεζ πάντως. Ακόμη και αφού διάβασα 2-3 πράγματα απο τον γοογλη..

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ δε νομίζω πως έχει δείξει καμία "καρδιά" ως τώρα η Αργεντινή.

Η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα, όσο κι αν ενοχλεί κάποιους αυτό. Η Αργεντινή μπορεί να παίξει, έχει και το ταλέντο και την εμπειριά, αλλά δεν έχει σύστημα.

Ελπίζω απλά να μην τρέχουν πάλι σαν τα κορόιδα μπροστά ο Μέσι και ο Ιγκουαΐν, είναι προσβλητικό και για τους δύο.

Δημοσ.

Θα συμγωνήσω μαζί σου.Ελπίζω η Γερμανία να κατακτήσει το τροπαίο γιατί αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη τότε ο Κλόζε αξίζει μια κούπα

Δημοσ.

Θέλω 2-2 κανονική περίοδο. 3-3 παράταση (χωρίς γκολ από Μέσι). 5-4 στα πέναλτι με χαμένο το τελευταίο πέναλτι από τον Μέσι.

Εχεις ενα θεμα με τον μεσσι ε?Τα ιδια ελεγες και για τον αγωνα με την Ολλανδια,δεν βαρεθηκες να περιμενεις να πραγματοποιηθει το ονειρο σου να αποτυχει?Ελεος δηλαδη

Εμεις οι υπολοιποι θα δουμε ματσαρα οπως και να χει χωρις να περιμενουμε ονειρικα σεναρια αποτυχιας ενος παιχτη.Και χαλια να παιξει αν το παρει η Αργεντινη στα @ρχιδι@ του θα ειναι αυτος.

Δημοσ.

Εχεις ενα θεμα με τον μεσσι ε?Τα ιδια ελεγες και για τον αγωνα με την Ολλανδια,δεν βαρεθηκες να περιμενεις να πραγματοποιηθει το ονειρο σου να αποτυχει?Ελεος δηλαδη

Εμεις οι υπολοιποι θα δουμε ματσαρα οπως και να χει χωρις να περιμενουμε ονειρικα σεναρια αποτυχιας ενος παιχτη.Και χαλια να παιξει αν το παρει η Αργεντινη στα @ρχιδι@ του θα ειναι αυτος.

Εμείς κάνουμε ονειρικά σενάρια αποτυχίας,εσείς ονειρικά σενάρια επιτυχίας από έναν μέτριο τα τελευταία 2 χρόνια Μέσσι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να κριθεί ο αγώνας στα 90'. Ειδικά τα πέναλτι, για μένα, δεν είναι τρόπος να λήξει ένα παγκόσμιο κύπελλο.

Άντε, καλό τελικό.

• Like 1
Δημοσ.

το θέμα είναι πως ο "μέτριος μέσσι" είναι καλύτερος από σχεδόν όλους τους ποδοσφαιρισταί εκεί έξω. Τι να πεις;

• Like 2
Δημοσ.

Σε ποιον απευθυνεσαι? Καντο σαφες ωστε να λαβεις τη σωστη απαντηση.

Αν χρειάζεται να εξηγήσω "σε ποιόν απευθύνομαι" (όπως και το νόημα της χρήσης του 2ου ενικού), τη χάσαμε τη μπάλα (sic) πατριώτη...

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην μας πρήξει πάλι τα ούμπαλα ο εκφωνητής με τον Μέσι. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να μην ακουμπήσει μπάλα.

Δημοσ.

Θα συμγωνήσω μαζί σου.Ελπίζω η Γερμανία να κατακτήσει το τροπαίο γιατί αν υπάρχει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη τότε ο Κλόζε αξίζει μια κούπα

Πως τολμάς και λες κάτι τέτοιο. :mad:

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να κριθεί ο αγώνας στα 90'. Ειδικά τα πέναλτι, για μένα, δεν είναι τρόπος να λήξει ένα παγκόσμιο κύπελλο.

Άντε, καλό τελικό.

και κουρασαν τα πεναλτυ σε αυτο το μουντιαλ,οχι κιαλλος αγωνας εκει

Δημοσ.

Εμείς κάνουμε ονειρικά σενάρια αποτυχίας,εσείς ονειρικά σενάρια επιτυχίας από έναν μέτριο τα τελευταία 2 χρόνια Μέσσι.

"Εσεις" και "εμεις".LOL.Εσυ αν θελεις βαλε τον εαυτο σου σε μια ομαδα που στο μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο αγωνα του κοσμου το μονο που θελει ειναι η αποτυχια ενος παιχτη.Εγω απο την αλλη  οπως ειπα θα δω την ματσαρα οπως ειδα ολο το τουρνουα χωρις να εχω αγχος αν θα παρει ο μεσσι μουντιαλ και μετα θα κλαιω. :-)  

Αντε και καλο αγωνα να εχουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...