Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Kάπου διάβασα ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, αν βρω το σύνδεσμο θα τον προσθέσω.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα δούμε κλειστό παιχνίδι με σκοπιμότητα.Η Αργεντινή λογικά θα παίξει άμυνα και με μισό γκολ θα προσπαθήσει να πάρει την κούπα.Οι Γερμανοί δεν νομίζω να παίξουν ανοικτά υπο το φόβο της αντεπίθεσης.

Δημοσ.

o ντι μαρια αν μπει ρισκαρει να γινει οτι με τον Ντιεγκο Κοστα στον τελικο του ch l. Και αυτος τραβηγμα λιγες μερες πριν. Δεν πονεσε στην προπονηση. Μπηκε και στο 5 λεπτο χαραμισε μια αλλαγη ο σιμεονε γιατι δε μπορουσε τελικα να παιξει. Και ειδικα σε αυτο το ματς που οι γερμανοι ισως σου βγαλουν τη γλωσσα στο 60 μια αλλαγη παραπανω ειναι τα παντα. 

Αλλαγη που στοιχισε οταν ολοι πισω δεν ειχαν ανασα ουτε να βηξουν

Δημοσ.

Εκτός Σακίρα 3 τελικούς Mundial έχουν οι Καφού, Καστίλιο, Λιτμπάρσκι, Ματέους, Νίλτον, Σάντος, Πελέ, Ρονάλντο, Μπεκενμπάουερ, Φέλερ, Ζαγκάλο

Δημοσ.

o ντι μαρια αν μπει ρισκαρει να γινει οτι με τον Ντιεγκο Κοστα στον τελικο του ch l. Και αυτος τραβηγμα λιγες μερες πριν. Δεν πονεσε στην προπονηση. Μπηκε και στο 5 λεπτο χαραμισε μια αλλαγη ο σιμεονε γιατι δε μπορουσε τελικα να παιξει. Και ειδικα σε αυτο το ματς που οι γερμανοι ισως σου βγαλουν τη γλωσσα στο 60 μια αλλαγη παραπανω ειναι τα παντα. 

Αλλαγη που στοιχισε οταν ολοι πισω δεν ειχαν ανασα ουτε να βηξουν

εγω θα το ρισκαρα,ο ντιμαρια αν μπορει να παιξει μπορει να αλλαξει ολη την ροη του παιχνιδιου και μην ξεχνατε και τον τελικο του τσου λου που ηταν ο καλυτερος

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά θα το ρίσκαρα απλά και μόνο γιατί οι αλλαγές που θα κάνει η Αργεντινή, 99% άχρηστες θα είναι, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Αλλά, ναι, αν το σχέδιο είναι να πάνε στα 120' και από εκεί στα πέναλτι, δύσκολα καις μία αλλαγή τόσο νωρίς.

Δημοσ.

Θέλω 2-2 κανονική περίοδο. 3-3 παράταση (χωρίς γκολ από Μέσι). 5-4 στα πέναλτι με χαμένο το τελευταίο πέναλτι από τον Μέσι.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω 2-2 κανονική περίοδο. 3-3 παράταση (χωρίς γκολ από Μέσι). 5-4 στα πέναλτι με χαμένο το τελευταίο πέναλτι από τον Μέσι.

να βαλει 3 γκολ η αργεντινη και να μην δημιουργησει ο μεσσι  ενα  και να βαλει και ενα απο αυτα απλα δεν γινεται..παρακαλα για 0-0 αν θες να δεις το μεσσι να ειναι ο τραγικος του αγωνα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...