aris1986 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποοο με πηγε κουβα η Ισπανια... Χ ημιχρονο - το επιασα (1-1) 1 τελικο ειχα παιξει... 497 ευρω τσαμπα... την καταρα μου να χετε! 1
efo355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και όλως τυχαίως οι καταπληκτικοί Ισπανοί καλοκαιράκι και σέρνονται...ααααα και ο αργεντίνος messi ξερνάει το παιδί γιατί τον πειράζει η υγρασία και το υψόμετρο.... 1
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πωωω ρε πουστη μου θα κοιμηθω με τον Τσιαρτα τωρα... 4
PostHelper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και όλως τυχαίως οι καταπληκτικοί Ισπανοί καλοκαιράκι και σέρνονται...ααααα και ο αργεντίνος messi ξερνάει το παιδί γιατί τον πειράζει η υγρασία και το υψόμετρο.... Αν ειναι να μιλησεις για ντοπα κανε το ευθεως και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και οχι με ανουσια υπονοουμενα. Και βεβαια εαν θελεις να μιλησεις για ντοπα δεν πρεπει να μιλας στο σημερινο παιχνιδι για την Ισπανια, αλλά να μιλας για τον 30χρονο Ρομπεν οπου μετα απο μια εξοντωτικη χρονια, και μετα απο ενα δυνατο ματς σημερα, ειχε τις δυναμεις να κανει στο 80' ενα φοβερο σπριντ λες και μολις μπηκε αλλαγη, και το ακομα χειροτερο στο 89ο λεπτο να ξανακανει ενα επισης σπριντ μισου γηπεδου λες και ειναι ρομποτ.
efo355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αν ειναι να μιλησεις για ντοπα κανε το ευθεως και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και οχι με ανουσια υπονοουμενα. Και βεβαια εαν θελεις να μιλησεις για ντοπα δεν πρεπει να μιλας στο σημερινο παιχνιδι για την Ισπανια, αλλά να μιλας για τον 30χρονο Ρομπεν οπου μετα απο μια εξοντωτικη χρονια, και μετα απο ενα δυνατο ματς σημερα, ειχε τις δυναμεις να κανει στο 80' ενα φοβερο σπριντ λες και μολις μπηκε αλλαγη, και το ακομα χειροτερο στο 89ο λεπτο να ξανακανει ενα επισης σπριντ μισου γηπεδου λες και ειναι ρομποτ. Πριν 20 μέρες αυτοί οι παίχτες πετάγανε. Ανούσιο επιχείρημα το ότι ο μεσσι ξερνάει; δε νομίζω φίλε μου....
PostHelper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πριν 20 μέρες αυτοί οι παίχτες πετάγανε. Ανούσιο επιχείρημα το ότι ο μεσσι ξερνάει; δε νομίζω φίλε μου.... Ποιος πεταγε πριν 20 μερες? Οι Ισπανοι στο 1ο ημιχρονο παιζανε καλυτερα. Το οτι μολις μπηκε το 2ο γκολ ανοιξε το παιχνιδι και οι Ισπανοι τα χασανε(περισσοτερο μετα το 3ο) ενω οτι κανανε οι Ολλανδοι τους εβγαινε, καμια φορα γινεται, διοτι μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και καμια φορα αυτα γινονται. Το οτι ο Μεσι κανει εμετο συχνα τι θα πει ακριβως?
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Γιατί, οι Ισπανοί έχουν την αποκλειστικότητα στη ντόπα?
nasos o psaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 η μπαρτσελονα φετος ηταν ντεφορμε κυριος γιατι οι ισπανοι παιχτες της ηταν ντεφορμε.απο ρεαλ αλονσο και κασιγιας δεν ειχαν την κλτερη χρονια αρα πανω απο 1/2 των ισπανων ειναι ντεφορμε χωρις να σημαινει οτι ειναι κακη ομαδα απλα δεν ειναι στην κατασταση που ηταν αλλες χρονιες
efo355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Γιατί, οι Ισπανοί έχουν την αποκλειστικότητα στη ντόπα? Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Ο messi ξερνάει γιατί λογικά κλείνει τον κύκλο στεροειδών. Κατα πάσα πιθανότητα ξεκίνησε κύκλο μέσα Γενάρη με αρχές φλεβάρη΄οπότε το τετράμηνο έκλεισε τέλη Μαίου. Και μιλάω για τα στεροειδή και όχι για τα άλλα που στάνταρ παίρνει.
revolver1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 καλα οι ολλανδοι παντα πετανε στην αρχη και μετα στα νοκ αουτ χανονται Έτσι....τα ίδια λέγαμε και 2 χρόνια πριν για διαστημική ολλανδία και τον έφαγε στους 8 αν θυμάμαι καλά.Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά γιατί έχουν να πάρουν καιρό κούπα αλλά δεν το βλέπω.....είχα χάσει λεφτά τότε από τον ενθουσιασμό μου.Όλα είναι πολύ ρευστά και με διαιτησία που θυμίζει κακόγουστο αστείο μπροστά στις άθλιες διαιτησίες του world cup κορέας(2002) μπορούμε να τα περιμένουμε όλα...(φυσικά την βραζιλία τελικό).
Danbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αν ειναι να μιλησεις για ντοπα κανε το ευθεως και με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και οχι με ανουσια υπονοουμενα. Και βεβαια εαν θελεις να μιλησεις για ντοπα δεν πρεπει να μιλας στο σημερινο παιχνιδι για την Ισπανια, αλλά να μιλας για τον 30χρονο Ρομπεν οπου μετα απο μια εξοντωτικη χρονια, και μετα απο ενα δυνατο ματς σημερα, ειχε τις δυναμεις να κανει στο 80' ενα φοβερο σπριντ λες και μολις μπηκε αλλαγη, και το ακομα χειροτερο στο 89ο λεπτο να ξανακανει ενα επισης σπριντ μισου γηπεδου λες και ειναι ρομποτ. Εχεις δει πολλες φορες να πιανονται παικτες της Ρεαλ,Μπαρτσα,Μπαγερν κτλ για ντοπα? Ή Μηπως πιστευεις οτι κανενας τους δεν ντοπαρεται επειδη δεν εχουμε επιχειρηματα περι αυτου που να βασιζονται σε καποια συμβαντα που να εχουν γινει και να υπαρξουν ενδειξεις? Λες να ξυπνανε με τον δισκο με το γαλα καθε πρωι? Χαλαρά 2-0 η Χιλή Και χαλαρα πηραμε ενα 70αρι κερδος απο το live..Χαχα..Και παμε για αλλα 40 αν ερθει και το >2.5 ημιχρονου.. Βλεπω τους Ισπανους να μενουν απ'εξω..
nasos o psaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Έτσι....τα ίδια λέγαμε και 2 χρόνια πριν για διαστημική ολλανδία και τον έφαγε στους 8 αν θυμάμαι καλά.Μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά γιατί έχουν να πάρουν καιρό κούπα αλλά δεν το βλέπω.....είχα χάσει λεφτά τότε από τον ενθουσιασμό μου.Όλα είναι πολύ ρευστά και με διαιτησία που θυμίζει κακόγουστο αστείο μπροστά στις άθλιες διαιτησίες του world cup κορέας(2002) μπορούμε να τα περιμένουμε όλα...(φυσικά την βραζιλία τελικό). στο euro του 08 ηταν αυτο στο τελευταιο euro δεν περασανε απο τους ομιλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα