washcloud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Όποιος δεν έχει ζήσει γερμανία , έχει κάπως λανθασμένη άποψη περι γερμανικης κουλτούρας. Παράλληλα αυτό υποθέτω ότι δεν σημαινει ότι η ζωή στην αργεντινή ειναι καλύτερη και ότι θα περάσεις εκει ρόδινα επειδή ειναι πιο προσχαροι. Τωρα δηλωσεις του τύπου μπιερχοφ το μονο που μπορει να προκαλέσουν ειναι απαντήσεις του τύπου έτσι γ@μ@με τους Ουνους αμα τελικά χάσουν. Ομως δεν νομιζω ότι αντικατοπτρίζουν την κρατούσα νοοτροπία. Η...ζωή στην Αργεντινή μάλλον πιο δύσκολη="χειρότερη" είναι (και οσωνούπω παίζει να γίνει χείριστη...). Άλλο όμως "η ζωή", άλλο το τί ανθρώπους προτιμάει κανείς γύρω του να έχει (...ώστε να πάει να βρει πιο εύκολα αυτούς με τους οποίους ταιριάζει). Μη μπερδεύουμε πράγματα, δεν πήγε κανείς να βγάλει "τη μία χώρα καλύτερη από την άλλη" (και δη με βάση τις συγκρίσεις ανθρωπολογικών/κοινωνιολογικών/εθνοτικών χαρακτηριστικών). Ο δε Μπίρχοφ πάντως δεν νομίζω ότι εξέφρασε τίποτε περισσότερο από το Ντόιτσε Ούμπερ Άλλες, το οποίο, όπως και να το κάνεις, είναι στο αίμα των Γερμανών. Κι από μόνο του δεν είναι κάτι κακό (με την έννοια του "θέλω να είμαι ο πρώτος" βέβαια, κι όχι κάτι άλλο...). Κι άλλωστε ποιό έθνος δεν συνθηματολογεί αναλόγως εθνικά υπερήφανα. Το θέμα είναι ότι όταν έχουν την προϊστορία με πολέμους και τα λοιπά γνωστά σχετικά επικυριαρχικά στις πλάτες τους, ε, ακούγεται κάπως στα ξένα αυτιά αυτό. (...ειδικά των όσων ενώ είναι κακομοίρηδες, "η ψυχή" τους "σώζει". Άλλο το "κυριαρχώ", κι άλλο το "την γλυτώνω", παρεμπιπτόντως...). ...τεσπα, καλό παιχνίδι να γίνει απόψε (που μάλλον θα γίνει), κι όχι η σούπα του '10, κι όλα τα υπόλοιπα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε... :ρ 2
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Σωστά,απλώς γιά επιλογο στο θεμα, στην αργεντινή μπορεί να έχεις ευχαριστους ανθρώπους γύρω σου, πραγμα που το πιστεύω, απ την άλλη ομως μπορει να σε μαχαιρωσουν πχ. για λιγα δολλάρια . Απόλυτοι κανόνες δεν υπάρχουν.
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!! Oh wait..... ΥΓ: Ξανα-αποδεικνυεται οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου. Ο πρωην προπονητης του ΠΑΟΚ Φρινκγερ, ηταν αυτος που ανακαλυψε τον Λεβ(http://thessports.gr/otan-o-fringer-anakalypse-ton-loew/). ΠΑΟΚ και στον τελικο του μουντιαλ λοιπον.... 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ΥΓ: Ξανα-αποδεικνυεται οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου. Ο πρωην προπονητης του ΠΑΟΚ Φρινκγερ, ηταν αυτος που ανακαλυψε τον Λεβ(http://thessports.gr/otan-o-fringer-anakalypse-ton-loew/). ΠΑΟΚ και στον τελικο του μουντιαλ λοιπον.... Kατι τετοια λετε και έχετε γινει περιγελος σε όλο τον κοσμο.
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Kατι τετοια λετε και έχετε γινει περιγελος σε όλο τον κοσμο. 1ον απο που και ως που εχει γινει ο ΠΑΟΚ περιγελος σε ολο τον κοσμο? Και 2ον γιατι αμφιβαλλεις οτι ισχυει αυτο που ειπα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου και οτι ειναι και στον τελικο του Μουντιαλ?
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 1. Απο τα καραγκιοζιλικια που κανουν οι οπαδοι του μολις βρεθουν σε αλλη χωρα. 2. Λογικα το επομενο μουντιαλ θα το μετονομάσουν ως μουντιαλ-μπαουγκ.
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ναι, ναι. 10 έφαγες σε δύο αγώνες. Δηλαδη χειροτερα απο την Εθνικη μας που το 1994 ειχε φαει 10 σε 3 αγωνες? Γουσταρω! Και τέλος το να πιστεύεις εύκολα/λόγω φοβίας/λόγω βλακείας τέτοια τσουβαλιάσματα και να τα προβάλλεις σε άλλους χωρίς καν να τα έχεις εξετάσει, λέγεται μαλακία. Σε ποιον απευθυνεσαι? Καντο σαφες ωστε να λαβεις τη σωστη απαντηση.
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 εγω δεν θα σχολιασω τωρα ποιος πιστευω οτι ειναι καλυτερος,εχω γραψει πριν καποιες μερες για αυτο.. θα σχολιασω τα περι προσωπικοτητας ο μαραντονα απο θεμα προσωπικοτητας ηταν χαλια,ενα "εγω" τοσο μεγαλο που ο κριστιανο ροναλντο και ο ιμπραιμοβιτς μοιαζουν μητερες τερεζες μπροστα του,κακη συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο αλλα και εξω απο αυτο. Πως μπορω να σεβαστω εγω εναν ποδοσφαιριστη οταν βαζει γκολ με το χερι και το πανυγηριζει,οταν επαιρνε ναρκωτικα ποσο καιρο ξερω εγω ενω επιαζε ποδοσφαιρο,και καπου ειχα δει μπορει να κανω λαθος σε αυτο αλλα οτι εκανε παρεα με ολο τον υποκοσμο της ιταλιας,σαν προπονητης της αργεντινης προσπαθουσε να βγει πανω απο τους παιχτες συνεχεια και γιαυτο τα ειχαν παει και χαλια,πηγε να πλακωθει με οπαδο επειδη του ειπε κατι λες και ειναι πρωτος ή ο τελεταιος που το κραζουν στο γηπεδο,προκαλει συνεχεια οπως και τωρα με τα 7 δαχτυλα και παει λεγοντας.. προσωπικα εμενα η προσωπικοτητα του μαραντονα μου προκαλει αηδια.. απο την αλλη εχουμε το μεσσι που ειναι ηρεμος,παιζει τη μπαλα του στο γηπεδο και φευγει,δεν προκαλει ουτε στο γηπεδο αλλα ουτε εξω απο αυτο παροτι στα κλασσικο εχει φαει το ξυλο της αρκουδας,ισως μια φορα μονο που ειχε πεταξει με δυναμη την μπαλα στη κερκιδα αλλα στα τοσα χρονια μονο αυτο ειναι πτεσμα..επισης ποτε μα ποτε δεν πεφτει για πεναλτι αν δεν ειναι ουτε εκβιαζει τα φαουλ και παιζει οσο πιο σωστα μπορει.. οσο για το αν ο μεσσι ειναι ηγετης,αν πιστευετε οτι η συγκεκριμενη αργεντινη θα εφτανε ως εδω χωρις μεσσι τι να πω,οπως και στην μπαρτσελονα ετσι και εδω οι συμπαικτες του παιρνουν δυναμη μονο και μονο που ειναι στο γηπεδο μαζι τους γιατι ξερουν οτι μπορει να τους ξελασπωσει με μια-δυο κινησεις.. Συμπερασμα. Αν θες να διαλεξεις γαμπρο για την κορη σου θα επιλεξεις ασυζητητι τον Μεσι. Εδω ομως μιλαμε για προσωπικοτητα και ηγετικη φυσιογνωμια οσον αφορα το ποδοσφαιρικο κομματι και οχι για την προσωπικοτητα που ζητανε σε γραφεια συνοικεσιων...
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ο δε Μπίρχοφ πάντως δεν νομίζω ότι εξέφρασε τίποτε περισσότερο από το Ντόιτσε Ούμπερ Άλλες, το οποίο, όπως και να το κάνεις, είναι στο αίμα των Γερμανών. Aυτο που λες οτι "ειναι στο αιμα τους κλπ" ειναι κλασικη ρατσιστικη ατακα. Προσβαλεις εναν ολοκληρο λαο, μονο και μονο επειδη σου εχουν φυτεψει απο μικρο καποια αρνητικα στερεοτυπα.
silverado Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Aυτο που λες οτι "ειναι στο αιμα τους κλπ" ειναι κλασικη ρατσιστικη ατακα. Προσβαλεις εναν ολοκληρο λαο, μονο και μονο επειδη σου εχουν φυτεψει απο μικρο καποια αρνητικα στερεοτυπα. Μονοι τους δωσαν και δινουν δικαιωματα για αυτο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Να τελειώνει το off topic παρακαλώ πολύ.
anterovgaltis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!!! Oh wait..... ΥΓ: Ξανα-αποδεικνυεται οτι ο ΠΑΟΚ ειναι παντου. Ο πρωην προπονητης του ΠΑΟΚ Φρινκγερ, ηταν αυτος που ανακαλυψε τον Λεβ(http://thessports.gr/otan-o-fringer-anakalypse-ton-loew/). ΠΑΟΚ και στον τελικο του μουντιαλ λοιπον.... Αν αναλύσουμε τι έκανε ο φρινγερ στον ΠΑΟΚ και τι σόι προπονητής ειναι μάλλον θα θελουμε να ξεχάσουμε το ότι πέρασε απο τον πάγκο...
~mxls~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παίδες πιστεύω ότι θα δούμε έναν σπουδαίο τελικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα