washcloud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 ....βασικά μετά από τα χαΐρια τoυς, θα βγάλει τρελλά λεφτά εκεί όποιος Βραζιλιάνος σκεφτεί να πουλήσει μπλουζάκια όπως 3
Danbo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 4η θέση χαριστικα τελείως, αμπαλοι ε αμπαλοι!. Άνετα η Ελλάδα δικαιουτω αυτη την θέση ή κάποια αλλη μεταξυ των Χιλή, Κόστα Ρίκα, Μεξικο, Αλγερία. Πάντως όχι αυτοι οι αμπαλοι 4οι στον κοσμο. Κολομβια ανετα!
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Κολομβια ανετα! Εχεις δίκιο την ξέχασα αυτη. Πάντως αν εξαιρέσεις τα γκολ φάβα απο λαθη μας λογω αγχους στο πρωτο παιχνίδι μαζι μας, δεν έδειξαν κάτι που να πεις μας πάτησαν ξέρω γω. Αντίθετα στα επομενα έδειξαν άλλο προσωπο. Αυτό κάτι λέει...
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αύριο τέτοια ώρα θα έχουμε και την τελετή παράδοσης του τηλεκοντρόλ στις γυναίκες. 7
HERTHAN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν πειραζει ελπιζω να ειμαστε δυνατοι στο επομενο και να παρουμε το 6ο Μουντιαλ. Αυτη η ομαδα ισως ειναι αναμεσα στις 3 χειροτερες που εχει παρουσιασει η Βραζιλια σε Μουντιαλ.Η ομαδα του 74" αν εξαιρεσουμε τον Ριβελινο(τεραστιος) παιζει να ηταν η χειροτερη αλλα την κοντραρει ασχημα η φετινη.
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παρακαλώ τον Πρόεδρα να τα χώσει χοντρά για να αποκτήσει η ομαδάρα μας κάποιον εκ των Fred ή Jo για καθαρό Φόρ. Δεν γίνεται να χάσουμε τέτοιους παιχταράδες. Pls καλέ μου Πρόεδρα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γειά σου.Είμαι ο πρόεδρος .Έχω ήδη στα πλάνα μου να φέρω τον Fred. 1
rus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Συγνωμη με ατομα που δεν ξερουν να διαβαζουν δεν εχω χρονο να συνδιαλεγομαι.Ποιος μιλησε για πολιτικη και Μερκελ? Για δωσε λινκ να δουμε ξερεις τι λες? lol Ειπα οτι εχουν αντιπαθητικο για μενα ταμπεραμεντο και μιλησα για τον μεσο ανθρωπο.Δεν τους χαρακτηρισα ηθικα, την ιδιοσυγκρασια τους απεχθανομαι. H εντυπωση που εχεις για την ιδιοσυγκρασια τους ειναι απλα λαθεμενη. Πολλοι γερμανοι πιστευουν οτι ειμαστε κλεφταραδες, τεμπεληδες κλπ. Παρομοια και αυτη η εντυπωση ειναι λαθεμενη. Επειδη ο Ολιβερ Μπιερχοφ ειπε καποτε "θα κερδισουμε επειδη ειμαστε γερμανοι" αυτο σημαινει πως ετσι ακριβως ειναι η νοοτροπια ολων γερμανων? Πρεπει να αποβαλεις τα ρατσιστικα στερεοτυπα γιατι σε οδηγουν σε παραπλανητικα συμπερασματα.
jpaokx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πάντως αν το καλοσκεφτεί κανείς, η Ελλάδα το 94 είχε φάει 10 σε 3 αγώνες ενώ η Βραζιλία μόλις σε 2. Μιλάμε ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.
washcloud Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Έχεις μπερδέψει λίγο το ζήτημα με τον ρατσισμό. Ρατσισμός είναι να κάνεις διαχωρισμό και να απορρίπτεις στη συνέχεια με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το να γενικεύεις με βάση μεμονωμένες περιπτώσεις, δεν λέγεται ρατσισμός, αλλά τσουβάλιασμα. Και τέλος το να πιστεύεις εύκολα/λόγω φοβίας/λόγω βλακείας τέτοια τσουβαλιάσματα και να τα προβάλλεις σε άλλους χωρίς καν να τα έχεις εξετάσει, λέγεται μαλακία. Προφανώς δεν παίζει ο Μπίρχοφ ως ντε φάκτο απόδειξη - αλλά ως παράδειγμα ενδεικτικό, όχι μιας προπαγανδιστικής άποψης, αλλά μιας υφιστάμενης πραγματικότητας : ότι ο μέσος Γερμανός είναι λιγότερο φιλικός, κεφάτος και "μελωδικός" όπως είπε κάποιος πιο πριν, απ' ό,τι ο μέσος Αργεντίνος. Στερεοτυπικά (και βλακωδώς) βασιζόμενος, αν συναντήσεις κάποιον πρόσχαρο Γερμανό και παραβλέψεις τα γνωρίσματα της προσωπικής του ιδιοσυγκρασίας, γίνεσαι απλά θύμα προκατάληψης. Το θέμα όμως είναι ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες να μην συναντήσεις έναν τέτοιον. ....meanwhile, αυτές τις μέρες σκεφτόμουν ότι αυτή η ομάδα της Γερμανίας είναι εξαιρετικά "καθαρή". Όσο είδα από όσα είδα, δεν είδα ούτε βαρβαρισμούς προς αντιπάλους, δεν είδα ούτε ψωνισμένες καταστάσεις (ΙΣΩΣ ο Μίλερ να είναι ολίγον τί βλαχαδερός, αλλά νταξ') - αντίθετα έχω μείνει με την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο σύνολο να είναι από αρχή ως τέλος μια "ήρεμη δύναμη". Ακόμη και όταν τους ζόρισαν οι Αλγερινοί. (....βαρέθηκα να βλέπω τους Λατίνους να πέφτουν, να μυξοκλαίγονται, και να παίζουν και βάρβαρα κι από πάνω ΚΑΙ να μην βλέπουμε καν "λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο"...). Και για όλο αυτό παίζει να έχει πολύ "ευθύνη" ο προπονητής. Ξεκινώντας από τις επιλογές παικτών έως το πνεύμα που τους εμφύσησε τόσα χρόνια τώρα. Και μπράβο του. Πέρα λοιπόν από οποιαδήποτε γενική προτίμηση έχει ο καθ' ένας, νομίζω ότι η συγκεκριμένη ομάδα και έφτασε τελικό επάξια και αν είναι η ίδια απόψε και πάρει κούπα, θα την αξίζει πολύ. Από την άλλη, αν οι Αργεντίνοι σταθούν στο ύψος της περίστασης (= βγάλουν και πάλι σωστές άμυνες και έστω μόνος του ένας Μέσσι προσπαθήσει και καταφέρει να σκοράρει), επίσης θα αξίζουν ό,τι κι αν είναι αυτό που θα προκύψει. Μη χαλάσουν μόνο το παιχνίδι οι διαιτητές, και, στην κυριολεξία, ο καλύτερος θα είναι αυτός που θα...κερδίσει. 3
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εσάς που σας πείραξε ο Μπίρχοφ, φαντάζομαι ενοχλείστε και όταν κάποιος λέει ότι κερδίσαμε λόγω της ελληνικής ψυχής, έτσι; 6
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Όποιος δεν έχει ζήσει γερμανία , έχει κάπως λανθασμένη άποψη περι γερμανικης κουλτούρας. Παράλληλα αυτό υποθέτω ότι δεν σημαινει ότι η ζωή στην αργεντινή ειναι καλύτερη και ότι θα περάσεις εκει ρόδινα επειδή ειναι πιο προσχαροι. Τωρα δηλωσεις του τύπου μπιερχοφ το μονο που μπορει να προκαλέσουν ειναι απαντήσεις του τύπου έτσι γ@μ@με τους Ουνους αμα τελικά χάσουν. Ομως δεν νομιζω ότι αντικατοπτρίζουν την κρατούσα νοοτροπία. Και εν τέλει πρόκειται γιά ποδόσφαιρο, όπου αρκετές φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος και μετα η ζωή θα συνεχιστεί και γιά τους γερμανους και γιά τους αργεντινούς και γιά τους ββραζιλιάνους και γιά τους έλληνες όπως ήταν στις 12.6 14 που άρχισε η διοργάνωση, χαμενοι ή κέρδισμενοι. Ας πάρουμε παράδειγμα το 2004 γιά την ελλάδα . Euro και ολυμπιακοι αγωνες. μεσα σε 5 χρόνια βρέθηκαμε στον πάτο του βαρελιού με τα σκατα , από την κορυφή του κόσμου και μετα από 10 χρόνια παραμενουμε εκει, χωρίς απτή προοπτική να βγουμε. 1
mtzs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Γειά σου.Είμαι ο πρόεδρος .Έχω ήδη στα πλάνα μου να φέρω τον Fred. Ελα φερτονα και θα δεις για ποτε οι Καρμοιρηδες και Νικολακοπουλοι θα στον βαφτισουν παιχτουρα που απλα αδικηθηκε απο τους συμπαικτες του
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 http://youtu.be/jjGi8Xqu7MA''>http://youtu.be/jjGi8Xqu7MA'>http://youtu.be/jjGi8Xqu7MA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα