Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποτε έλεγαν αν ο Ζινταν μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα σε Πελέ και Μαραντόνα.Απάντησαν πολλοί κορυφαίοι παίκτες ενεργοί και μη ότι αυτά που έκανε ο Ζινταν με την μπάλα ο Μαραντόνα και ο Πελέ τα έκαναν με ένα πορτοκάλι.Επίσης γελάω με το επιχείρημα ότι το ποδόσφαιρο είναι σήμερα πιο δύσκολο.Παρακολουθείστε παλιά μουντιάλ να δείτε τι καρατιά έπεφτε.Επίσης όλοι λένε για τους υπερβολικά πολλούς αγώνες.Ωραία συγκρίνεται την αρχή της σαιζόν του Μαραντόνα στην Νάπολι και συγκρίνεται οποιαδήποτε αρχή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα και μετά κάνετε τις συγκρίσεις.Απλά δεν υπάρχουν.Ο Μαραντόνα σε έκανε μόνος του ομάδα ενώ ο Μέσι ήθελε Τσάβι και Ινιέστα.Βγαίνουν παγκόσμιες προσωπικότητες και λένε για τον Μαραντόνα και τον Πελέ ότι ήταν εξωπραγματικοί.Άνθρωποι που ήταν η δουλειά τους και μπορούσαν να αντιληφθούν και 5 πράγματα παραπάνω από μας που είμαστε απλώς θεατές.Απλά να επισημάνω αυτά που αντιλαμβάνεται ένας μέσος φίλαθλος ως ποδοσφαιρικές ικανότητες κάποιου δεν είναι παρά μόνο το 30% για αυτό ότι και να λέμε εμείς είναι μπαρούφες.Οι ειδικοί όλοι αυτοί που το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά τους λένε ότι ο Μέσι έχει να φάει πολλά καρβέλια μέχρι να γίνει Μαραντόνα.Γιατί όλα μετράνε αν θέλεις να είσαι ηγετική προσωπικότητα και νούμερο ένα.Ο Μέσι ακόμα και σε αυτό το Μουντιάλ περπατάει καλά για τα προηγούμενα ας μην μιλήσω καν.Δείτε το Μουντιάλ του Μέξικο το 1986.Θα σας λύσει πολλές απορίες....

Δημοσ.

Παίκτης σαν τον Μέσσι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών με διαφορά μάλιστα, μέχρι φυσικά να βγεί ο επόμενος καλύτερος...

Όσο αφορά το ποδόσφαιρο σαν άθλημα καθ' αυτό έχει αλλάξει τόσο πολύ όσο διαφορετικός είναι ο τρόπος μετακίνησης μεταξύ άμαξας και αυτοκινήτου. Συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Επιπλέον οι αντίπαλοι που έχει να αντιμετωπίσει τη σήμερον κάποιος σαν τον Μέσσι είναι πολύ πιο δύσκολοι απο αυτούς που είχε να αντιμετωπίσει ο Μαραντόνα ή ο Πελέ πριν 40 χρόνια.... Δεν υπάρχει επαφή, σα να λέμε παίζω σε τοπικό και παίζω CL.

Παραλογίζεστε...

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μέσι είναι αθλητής. Ο κοκάκιας ήταν ποδοσφαιριστής.

Αθλητές πλέον είναι όλοι σε αυτό το επίπεδο.

Ο Μέσσι ξέρει να παίζει και το τόπι.

Δημοσ.

Αθλητές πλέον είναι όλοι σε αυτό το επίπεδο.

Ο Μέσσι ξέρει να παίζει και το τόπι.

Δεν λέει κανένας ότι δεν ξέρει να παίζει το τόπι ή ότι δεν είναι ο καλύτερος σε αυτό την σήμερον ημέρα.Πάντως είτε σε τεχνική θες είτε σαν ηγετική φυσιογνωμία που θα ξεσηκώσει την ομάδα στα δύσκολα ή θα την πάρει στις πλάτες του είναι πολύ πίσω από τον Ντιέγκο.Μεγάλος όλων των εποχών δεν γίνεσαι μόνο με τα στατιστικά αλλά και με την προσωπικότητα.Ακόμα και ο Ζιντάν σε αυτόν τον τομέα ανώτερος είναι από τον Μέσι.

Παίκτης σαν τον Μέσσι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει. Αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών με διαφορά μάλιστα, μέχρι φυσικά να βγεί ο επόμενος καλύτερος...

Όσο αφορά το ποδόσφαιρο σαν άθλημα καθ' αυτό έχει αλλάξει τόσο πολύ όσο διαφορετικός είναι ο τρόπος μετακίνησης μεταξύ άμαξας και αυτοκινήτου. Συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Επιπλέον οι αντίπαλοι που έχει να αντιμετωπίσει τη σήμερον κάποιος σαν τον Μέσσι είναι πολύ πιο δύσκολοι απο αυτούς που είχε να αντιμετωπίσει ο Μαραντόνα ή ο Πελέ πριν 40 χρόνια.... Δεν υπάρχει επαφή, σα να λέμε παίζω σε τοπικό και παίζω CL.

Παραλογίζεστε...

Εσύ παραλογίζεσαι και δεν νομίζω ότι ξέρεις γιατί μιλάς.Το ποδόσφαιρο σήμερα μπορεί να έχει ταχύτητα και πιο κλειστές άμυνες αλλά σήμερα ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο προστατεύεται.Πριν30-40 χρόνια για να πάρεις φάουλ έπαιρνες πρώτα το πόδι στο χέρι με απανωτές καρατιές και χωρίς να τιμωρείτε ο  αντίπαλος ούτε με κίτρινη, πράγμα που του έδινε το δικαίωμα να το ξανά κάνει.Δες τον τελικό του 70 Αργεντινή Ολλανδία η ακόμα καλύτερα του 66.Θα καταλάβεις πολλά...

Edit: Το να τιμωρείτε το μαρκάρισμα από πίσω με κίτρινη κάρτα ισχύει την τελευταία 25ετία....Just saying.......

Δημοσ.

οταν ξαναβρεθει παικτης να παρει μια ομαδα απο το χερακι με συνδυασμο ποδοσφαιρικων προσοντων και ηγετικης προσωπικοτητας σε προημιτελικο, ημιτελικο και τελικο στο ανωτερο επιπεδο ποδοσφαιρου και να σηκωσει τη κουπα τοτε ξανασυζηταμε.

προσεξτε στο 0:13 την εκφραση του που τα λεει ολα

Πέρα από το ότι ο διπλανός του έφαγε αυγά, μπέικον και φασόλια για πρωινό, τι άλλο λέει η έκφρασή του?

Δημοσ.

Ναι, ξαναδιάβασε το ποστ μου, μιλάω για κατορθώματα, όχι ικανότητες.

Το διαβασα μια χαρα το post σου μην ανησυχεις ...Απλα του δινω μια σωστη προεκταση γιατι τα κατορθωματα εκτος του οτι ειναι κατι απολυτο , δηλαδη ο Μαραντονα πηρε ενα μουντιαλ ο Μεσι μεχρι στιγμης κανενα οκ ,απο εκει και επειτα ειναι και θεμα ομαδας μιας και αναφερομαστε σε ομαδικο σπορ .Δηλαδη για να συγκρινεις κατορθωματα θα κανεις παλι τους σωστους συσχετισμους ,αν προσεξες το τονισα σαν λεξη στο προηγουμενο μου post .Επισης ανεφερα οτι ο Μεσι ειχε διπλα του παιχτες σαν τον Τσαβι-Ινιεστα κτλ που συγκαταλεγονται στους κορυφαιους (πρωταθλητρια κοσμου Ισπανια αλλωστε) και παιζει στην Μπαρτσελονα κορυφαιος συλλογος με οτι αυτο συνεπαγεται ,ενω ο Μαραντονα επαιζε στην Ναπολι ,τα συμπερασματα βγαινουν αβιαστα νομιζω.

Περα απο αυτα ομως σου ειπα οτι συγκριση κατορθωματων ειναι μια λαθος παραμετρος ,αλλωστε και εγω εξαρχης δεν αναφερθηκα στα κατορθωματα του ενος και του αλλου .

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα ειναι λιγο αφελεις οι ερωτησεις σου.

Προφανως δεν εχω κατι εναντιον της ομαδας της Γερμανιας,εξαλλου ειναι πολυ καλοι αθλητες. Εχουν ομως περισσοτερα ενεργα μελη απο παιδια μεταναστων,απο ενα δυο που εχουν αλλες ομαδες.Μια χαρα απο αθλητικη καθαρα αποψη,αλλα δεν ειναι κατα την γνωμη μου τοσο αντιπροσωπευτικο για τον μεσο Γερμανο, μιας και ο μεσος Γερμανος ειναι εθνικιστης,σωβινιστης και κατα την γνωμη μου ρατσιστης σε μεγαλο ποσοστο.

Σε ενα παλιοτερο Ευρωπαικο πρωταθλημα,το 2000 νομιζω,ο Ολιβερ Μπιερχοφ, τοτε επιθετικος της ομαδας ειχε πει την γνωστη φραση : '' θα κερδισουμε επειδη ειμαστε Γερμανοι'' ενδεκτικο της νοοτροπιας του μεσου πολιτη αυτης της χωρας.

Οι Μεσογειακοι  και οι Λατινοι εχουν ξεκαθαρα και αναμφισβητητα πιο ζεστο ταμπεραμεντο,ειναι πιο φιλικοι με τους αλλους,πιο εκδηλωτικοι, πιο γλεντζεδες πιο κεφατοι και αρα πιο συμπαθεις σαν χαρακτηρες απο τους ομολογουμενως ψυχρους,απομακρους,δυσκολους στο να κανουν φιλους και να εμπιστευτουν Γερμανους.

Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι πιο ζεστοι ανθρωποι οι Γερμανοι απο τους Λατινους μαλλον σε αλλο πλανητη ζουμε. :devil:

Φιλε μου, αφελες ειναι να κακοχαρακτηριζεις εναν ολοκληρο λαο επειδη δε σου αρεσει η πολιτικη της Μερκελ ή επειδη εχουν μεσα παιδια μεταναστων. Ή να λες οτι οι μεν ειναι ζεστοι και φιλικοι, οι δε ψυχροι και εχθρικοι. Ειναι ρατσιστικα αυτα τα στερεοτυπα.

Οσο για το "ξεκαθαρο φιλικο, ζεστο, συμπαθητικο ταμπεραμεντο" των αργεντινων που συμπαθεις, σου θυμιζω τα πανηγυρια με το ομοιωμα της σπονδυλικης στηλης οταν τραυματιστηκε ο Νευμαρ, επισης ριξε μια ματια σε αυτο το τηλεοπτικο σοου, βγαινει ενας "Νευμαρ" με ενα ποδι κολλημενο στη πλατη και το πληθος γελαει υστερικα...

http://www.youtube.com/watch?v=l3Koh26_PiI

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν θα σχολιασω τωρα ποιος πιστευω οτι ειναι καλυτερος,εχω γραψει πριν καποιες μερες για αυτο..

θα σχολιασω τα περι προσωπικοτητας

ο μαραντονα απο θεμα προσωπικοτητας ηταν χαλια,ενα "εγω" τοσο μεγαλο που ο κριστιανο ροναλντο και ο ιμπραιμοβιτς μοιαζουν μητερες τερεζες μπροστα του,κακη συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο αλλα και εξω απο αυτο.

Πως μπορω να σεβαστω εγω εναν ποδοσφαιριστη οταν βαζει γκολ με το χερι και το πανυγηριζει,οταν επαιρνε ναρκωτικα ποσο καιρο ξερω εγω ενω επιαζε ποδοσφαιρο,και καπου ειχα δει μπορει να κανω λαθος σε αυτο αλλα οτι εκανε παρεα με ολο τον υποκοσμο της ιταλιας,σαν προπονητης της αργεντινης προσπαθουσε να βγει πανω απο τους παιχτες συνεχεια και γιαυτο τα ειχαν παει και χαλια,πηγε να πλακωθει με οπαδο επειδη του ειπε κατι λες και ειναι πρωτος ή ο τελεταιος που το  κραζουν στο γηπεδο,προκαλει συνεχεια οπως και τωρα με τα 7 δαχτυλα και παει λεγοντας..

προσωπικα εμενα η προσωπικοτητα του μαραντονα μου προκαλει αηδια..

απο την αλλη εχουμε το μεσσι

που ειναι ηρεμος,παιζει τη μπαλα του στο γηπεδο και φευγει,δεν προκαλει ουτε στο γηπεδο αλλα ουτε εξω απο αυτο παροτι στα κλασσικο εχει φαει το ξυλο της αρκουδας,ισως μια φορα μονο που ειχε πεταξει με δυναμη την μπαλα στη κερκιδα αλλα στα τοσα χρονια μονο αυτο ειναι πτεσμα..επισης ποτε μα ποτε δεν πεφτει για πεναλτι αν δεν ειναι ουτε εκβιαζει τα φαουλ και παιζει οσο πιο σωστα μπορει..

οσο για το αν ο μεσσι ειναι ηγετης,αν πιστευετε οτι η συγκεκριμενη αργεντινη θα εφτανε ως εδω χωρις μεσσι τι να πω,οπως και στην μπαρτσελονα ετσι και εδω οι συμπαικτες του παιρνουν δυναμη μονο και μονο που ειναι στο γηπεδο μαζι τους γιατι ξερουν οτι μπορει να τους ξελασπωσει με μια-δυο κινησεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου, αφελες ειναι να κακοχαρακτηριζεις εναν ολοκληρο λαο επειδη δε σου αρεσει η πολιτικη της Μερκελ ή επειδη εχουν μεσα παιδια μεταναστων. Ή να λες οτι οι μεν ειναι ζεστοι και φιλικοι, οι δε ψυχροι και εχθρικοι.Ειναι ρατσιστικα αυτα τα στερεοτυπα.

Οσο για το "ξεκαθαρο φιλικο, ζεστο, συμπαθητικο ταμπεραμεντο" των αργεντινων που συμπαθεις, σου θυμιζω τα πανηγυρια με το ομοιωμα της σπονδυλικης στηλης οταν τραυματιστηκε ο Νευμαρ, επισης ριξε μια ματια σε αυτο το τηλεοπτικο σοου, βγαινει ενας "Νευμαρ" με ενα ποδι κολλημενο στη πλατη και το πληθος χειροκροτει και γελαει υστερικα...

http://www.youtube.com/watch?v=l3Koh26_PiI

Συγνωμη με ατομα που δεν ξερουν να διαβαζουν δεν εχω χρονο να συνδιαλεγομαι.Ποιος μιλησε για πολιτικη και Μερκελ? Για δωσε λινκ να δουμε ξερεις τι λες? lol

Ειπα οτι εχουν αντιπαθητικο για μενα ταμπεραμεντο και μιλησα για τον μεσο ανθρωπο.Δεν τους χαρακτηρισα ηθικα, την ιδιοσυγκρασια τους απεχθανομαι.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Πάντως μεταξύ των λαών της Λατινικής Αμερικής, οι Αργεντίνοι έχουν τις λιγότερες συμπάθειες από τους γείτονές τους. Περί ταμπεραμέντου...

Δημοσ.

Δεν λέει κανένας ότι δεν ξέρει να παίζει το τόπι ή ότι δεν είναι ο καλύτερος σε αυτό την σήμερον ημέρα.Πάντως είτε σε τεχνική θες είτε σαν ηγετική φυσιογνωμία που θα ξεσηκώσει την ομάδα στα δύσκολα ή θα την πάρει στις πλάτες του είναι πολύ πίσω από τον Ντιέγκο.Μεγάλος όλων των εποχών δεν γίνεσαι μόνο με τα στατιστικά αλλά και με την προσωπικότητα.Ακόμα και ο Ζιντάν σε αυτόν τον τομέα ανώτερος είναι από τον Μέσι.

Εσύ παραλογίζεσαι και δεν νομίζω ότι ξέρεις γιατί μιλάς.Το ποδόσφαιρο σήμερα μπορεί να έχει ταχύτητα και πιο κλειστές άμυνες αλλά σήμερα ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο προστατεύεται.Πριν30-40 χρόνια για να πάρεις φάουλ έπαιρνες πρώτα το πόδι στο χέρι με απανωτές καρατιές και χωρίς να τιμωρείτε ο  αντίπαλος ούτε με κίτρινη, πράγμα που του έδινε το δικαίωμα να το ξανά κάνει.Δες τον τελικό του 70 Αργεντινή Ολλανδία η ακόμα καλύτερα του 66.Θα καταλάβεις πολλά...

Edit: Το να τιμωρείτε το μαρκάρισμα από πίσω με κίτρινη κάρτα ισχύει την τελευταία 25ετία....Just saying.......

Kαλά ότι πείς. Ξέρω πολύ καλά για τι μιλάω και το τι βλέπω. Αυτά πέστα αλλού στους αναπολούς του παρελθόντος.

Έχετε βρεί μια καραμέλα και την αναμασάτε μαζί με τους "γνώστες" του ποδοσφαίρου και τους ΑΡΔ για το ποιός είναι ο καλύτερος ever κλπ κλπ.

Ένα θα σου πώ, ούτε ο Μαραντόνα ούτε και ο πελέ θα μπορούσε να κάνει ότι έκανε τότε στους παίκτες μιας μέσης σημερινής ομάδας που αγωνίζεται σε κάποιο καλό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια....

• Like 1
Δημοσ.
Kαλά ότι πείς. Ξέρω πολύ καλά για τι μιλάω και το τι βλέπω. Αυτά πέστα αλλού στους αναπολούς του παρελθόντος.

Έχετε βρεί μια καραμέλα και την αναμασάτε μαζί με τους "γνώστες" του ποδοσφαίρου και τους ΑΡΔ για το ποιός είναι ο καλύτερος ever κλπ κλπ.

Ένα θα σου πώ, ούτε ο Μαραντόνα ούτε και ο πελέ θα μπορούσε να κάνει ότι έκανε τότε στους παίκτες μιας μέσης σημερινής ομάδας που αγωνίζεται σε κάποιο καλό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια...

.

Νομίζεις

https://www.youtube.com/watch?v=jk-kXwjASEE

Δες το και πες μας πάλι πόσο αργός είναι ο Μαραντόνα ακόμα και για την σημερινή εποχή

Δημοσ.

Ειπα οτι εχουν αντιπαθητικο για μενα ταμπεραμεντο και μιλησα για τον μεσο ανθρωπο.

Επ,επ έστω κ εδώ you r being stereotypical . Όπως κ να χει Αργεντινάρα ρε . Μέσι,Μπουένος Αιρες, καυτοί Λατίνοι παιδαράδες,παθιασμένη χώρα με τη μπάλα συν ότι ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει ο Μαραντόνα αν το σηκώσουν.

btw Ι feel για τον Νευμαρ κ ήταν ΓΤΠΚ οι αντιδράσεις μερικών γιδο-Αργεντίνων μετά τον τραυματισμό του.

Πάμε μωρή Αρτζεντινα 

Δημοσ.

Επ,επ έστω κ εδώ you r being stereotypical . Όπως κ να χει Αργεντινάρα ρε . Μέσι,Μπουένος Αιρες, καυτοί παιδαράδες,παθιασμένη χώρα με τη μπάλα συν ότι ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει ο Μαραντόνα αν το σηκώσουν.

btw Ι feel για τον Νευμαρ κ ήταν ΓΤΠΚ οι αντιδράσεις μερικών γιδο-Αργεντίνων μετά τον τραυματισμό του.

Πάμε μωρή Αρτζεντινα 

Τι σχέση αυτό ρε μαν??Για ποδόσφαιρο λέμε όχι για μπαλέτο 

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι σχέση αυτό ρε μαν??Για ποδόσφαιρο λέμε όχι για μπαλέτο

You_Must_Be_New_Here.jpg

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...