BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 εδιτ η ολλανδία δεν θα κάνει τίποτα. η κοστα ρίκα θα περάσει και θα πάει και τελικό ,σπάστε πλάκα.μ αυτό τον γκολκιπερ δεν περνάει τίποτα.Βάζω στοίχημα :"να μην γράψω για 5 μέρες στο ινσομνια "οτι θα πάρει μεταγραφή αυτός ο Navas σε καμμιά Real/Barca/Chealsea/Manchester city/Bayern Munich Ναι, θα διώξει η μπάγιε τον νόηερ για να πάρει τον τύπο που έπιασε 1 στα 4. O Οτσόα είναι ως τώρα η αποκάλυψη για μένα. XAXAXAX! Το χα ΠΕΙ !! Το χα πει πριν 11 μερες!Επεσα μέσα! Στην Bayern Μuenchen ο Navas!!! http://www.sport24.gr/football/omades/Bayern/vayaros_o_navas.2912427.html
Rabican Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 παραλιγο epic fail;;; http://www.gazzetta.gr/football/article/632339/paihnidi-poy-epaixe-i-mpala-ston-flaar-vids ισχυει; στο πρωτο βιντεο νομιζω ο φλαρ ακουμπησε, σε αυτο απο την κερκιδα νομιζω δεν ακουμπα...............!!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Για μένα πάντως το epic fail είναι οτι ακριβώς λίγο πριν τα πέναλτι με πήρε ο ύπνος και έχασα όλα τα πέναλτι χαχαχ .Μετά έμαθα το αποτελεσμα απο το Ιντερνετ μόλις ξύπνησα το πρωι
Xero1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν μπήκε πιο πριν, αλλά και να μπήκε και πάλι γαμά Backstory(από El Sombrero ) Τρεις Βραζιλιάνοι 'προκαλούν οπαδικά' τους Αργεντινούς σε ένα πολυκατάστημα του Πόρτο Αλέγκρε και ένα τεράστιο πάρτι ξεκινάει...(Ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεις Αργεντινή, δεν γίνεται να μην σου φτιάξει το κέφι αυτό το βίντεο) 2
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (Ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεις Αργεντινή, δεν γίνεται να μην σου φτιάξει το κέφι αυτό το βίντεο) Καλα ολος ο πλανητης θα υποστηριζει Αργεντινη,την Γερμανια,μονο οι Γερμανοι θα την υποστηριζουν. Δηλαδη ποια Γερμανια,ο καλυτερος σκορερ τους all time ειναι Πολωνος,οι μισοι ειναι απο αλλες χωρες,Αφρικη,Τουρκια,κ.λτ.λ. απο παιδια μεταναστων. lol Υπεροχοι οι Αργεντινοι,ζεστοι ανθρωποι και με μελωδικα συνθηματα,ειμαι μαζι τους με τα χιλια! 2
IOSTEFO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σαν και μας χρεοκοπημένοι αυτοί χρεοκοπημένοι και εμείς.
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σαν και μας χρεοκοπημένοι αυτοί χρεοκοπημένοι και εμείς. Χρεωκοπημενοι πολιτιστικα και σαν λαος παντως δεν ειναι,ειναι αξιαγαπητοι.Γενικα αγαπω πολυ τους Λατινους και Λατινοαμερικανους. Εγώ πάντως υποστηρίζω Γερμανία :P Βρε! Με Λατινικο nick?
salazar1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Την Αργεντινη την λατρεύω.Έχει την γοητεία και την αλητεία που κάνει το ποδόσφαιρο μοναδικό.Αλλά δεν έχει παίξει καθόλου μπάλα.Αντίθετα η Γερμανία(την οποία επίσης λατρεύω) έχει δείξει καλύτερα στοιχεία απο την Αργεντινή και πάνω απ'όλα είναι ΟΜΑΔΑ.Ας νικήσει ο καλύτερος 1
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ...Γενικα αγαπω πολυ τους Λατινους και Λατινοαμερικανους. ... Το ποδόσφαιρο συνήθως είναι μια προέκταση της κοινωνίας (όπως και τα λοιπα αθλήματα). Θέλω να πω πως δεν είναι τυχαίο το ξύλο των Λατιν πδοσοφαιριστών (έχουμε δει και στην Ελλάδα λαμπρα δείγματα, Πάμπλο, Ινσα, Ζε Ελίας, Νάτσο Γκαρσία και πάει λέγοντας). Κατι για ξύλο διαβάζεις με Βραζιλιάνους-Κολομβιανους, όμορφα επίθετα απο μεν στους δε στα ΜΜΕ, μαγείες για να μην παίξουν καλα οι αντίπαλοι ( ή και ψόφο ακόμα καλύτερα), και φυσικά δε γίνεται να παραλείψουμε τις εκδηλώσεις αγάπης με την σπονδ. στήλη του Νεϊμαρ στα χέρια Αργεντίνων. Δεν τους γνωρίζω καλα, αλλα έχω την αίσθηση πως είναι ένα κλικ κάτω και απο Βαλκάνιους. Οπότε μάλλον δικοί μας είναι
katz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ο Μεσι στο φετινο Μουντιαλ ειναι απλα ενας καλος ή εστω πολυ καλος παιχτης. Δεν ειναι ουτε ο καλυτερος του μουντιαλ, ουτε αφησε το στιγμα του, ουτε φυσικα αν κατακτησει η Αργεντινη το μουντιαλ θα ειναι λογω Μεσι... Καμια συγκριση με τον αθλο του Μαραντονα το 1986 που το πηρε μονος του. Ποιος Βαλντανο και ποιος Μπουρουσαγκα? Παιχτακια της σειρας λεμε. Οπως και το 1990 που εφτασε ''με το τιποτα'' παλι τελικο και το χασαν απο το μουφα πεναλτυ... Nαι και το 90 παλι μονος του τους εφτασε. Με 1 ασσιστ και κανενα γκολ.. Ε ρε τι ακουμε 2
rus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μασερανο: "Μου σκιστηκε ο κωλος..." Ο Χαβιέ Μασεράνο μίλησε για το κρίσιμο τάκλιν που έκανε στον Άριεν Ρόμπεν, στις καθυστερήσεις του ημιτελικού της Αργεντινής με την Ολλανδία “Μου σκίστηκε ο κώλος σε αυτή την κίνηση. Ο πόνος ήταν τρομερός. Νόμιζα πως δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Πίστευα ότι ήταν πολύ πιο μπροστά από εμένα. Θα μπορούσα να έχω κάνει πέναλτι. Ευτυχώς όχι. Όμως πιστεύω ότι ήταν κάτι που ο καθένας θα το έκανε”. Η δικη μου απορια ειναι, γιατι ο Ρομπέν των δασων δεν επεσε οπως αλλωστε το συνηθιζει. Ισως επαιρνε το πεναλτι. Καλα ολος ο πλανητης θα υποστηριζει Αργεντινη,την Γερμανια,μονο οι Γερμανοι θα την υποστηριζουν. Δηλαδη ποια Γερμανια,ο καλυτερος σκορερ τους all time ειναι Πολωνος,οι μισοι ειναι απο αλλες χωρες,Αφρικη,Τουρκια,κ.λτ.λ. απο παιδια μεταναστων. lol Υπεροχοι οι Αργεντινοι,ζεστοι ανθρωποι και με μελωδικα συνθηματα,ειμαι μαζι τους με τα χιλια! Eπειδη φιλε εσυ υποστηριζεις Αργεντινη δε σημαινει κι οτι ολος ο πλανητης θα υποστηριζει Αργεντινη. Γιατι να υποστηριξει Αργεντινη ομως, εξηγησε μου. Μηπως μπλεκεις τα πολιτικα με το ποδοσφαιρο? Το οτι εχει μεσα πολιτογραφημενα παιδια μεταναστων τι σημαινει? Και η εθνικη μας στο μπασκετ εχει. Αρα ειναι κακη και η εθνικη μας?.. Οι γερμανοι δεν ειναι ζεστοι ανθρωποι με συναισθηματα? Τι ειναι, ψυχροι και αναισθητοι?
stavros88 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Nαι και το 90 παλι μονος του τους εφτασε. Με 1 ασσιστ και κανενα γκολ.. Ε ρε τι ακουμε Οταν διαβαζω οτι καποιος αθλητης πηρε οτιδηποτε "μονος του" τοτε μου ερχεται να σπασω το λαπτοπ.Ανγοια απλα
benign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Eπειδη φιλε εσυ υποστηριζεις Αργεντινη δε σημαινει κι οτι ολος ο πλανητης θα υποστηριζει Αργεντινη. Γιατι να υποστηριξει Αργεντινη ομως, εξηγησε μου. Μηπως μπλεκεις τα πολιτικα με το ποδοσφαιρο? Το οτι εχει μεσα πολιτογραφημενα παιδια μεταναστων τι σημαινει? Και η εθνικη μας στο μπασκετ εχει. Αρα ειναι κακη και η εθνικη μας?.. Οι γερμανοι δεν ειναι ζεστοι ανθρωποι με συναισθηματα? Τι ειναι, ψυχροι και αναισθητοι? Συγνωμη αλλα ειναι λιγο αφελεις οι ερωτησεις σου. Προφανως δεν εχω κατι εναντιον της ομαδας της Γερμανιας,εξαλλου ειναι πολυ καλοι αθλητες. Εχουν ομως περισσοτερα ενεργα μελη απο παιδια μεταναστων,απο ενα δυο που εχουν αλλες ομαδες.Μια χαρα απο αθλητικη καθαρα αποψη,αλλα δεν ειναι κατα την γνωμη μου τοσο αντιπροσωπευτικο για τον μεσο Γερμανο, μιας και ο μεσος Γερμανος ειναι εθνικιστης,σωβινιστης και κατα την γνωμη μου ρατσιστης σε μεγαλο ποσοστο. Σε ενα παλιοτερο Ευρωπαικο πρωταθλημα,το 2000 νομιζω,ο Ολιβερ Μπιερχοφ, τοτε επιθετικος της ομαδας ειχε πει την γνωστη φραση : '' θα κερδισουμε επειδη ειμαστε Γερμανοι'' ενδεκτικο της νοοτροπιας του μεσου πολιτη αυτης της χωρας. Οι Μεσογειακοι και οι Λατινοι εχουν ξεκαθαρα και αναμφισβητητα πιο ζεστο ταμπεραμεντο,ειναι πιο φιλικοι με τους αλλους,πιο εκδηλωτικοι, πιο γλεντζεδες πιο κεφατοι και αρα πιο συμπαθεις σαν χαρακτηρες απο τους ομολογουμενως ψυχρους,απομακρους,δυσκολους στο να κανουν φιλους και να εμπιστευτουν Γερμανους. Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι πιο ζεστοι ανθρωποι οι Γερμανοι απο τους Λατινους μαλλον σε αλλο πλανητη ζουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα