Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι εντάξει, μη λέμε μαλακίες, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας με διαφορά αυτή την στιγμή, αλλά επειδή νομίζει πως είναι και λίμπερο κάνει χοντράδες που κοστίζουν.

Όταν δεν κοστίζουν όμως, είναι σαν να έχει 12ο παίχτη η ομάδα του.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξυ, ακουω απο γνωστες, οτι το...βαρυ και ασηκωτο βρωμοξυλο :blink:
θα ειναι ουσιαστικα, αν χρειαστει, η τελικη γραμμη αμυνας της Αργεντινης :lol:

Δημοσ.

Κλεμμένο απο Χορχε

Η Αργεντινή απέκλεισε στα πέναλτι την Ολλανδία. Η Ολλανδία απέκλεισε στα πέναλτι την Κόστα Ρίκα και η Κόστα Ρίκα απέκλεισε στα πέναλτι την Ελλάδα.

Και λεω εγω .........................

Oτι θα μπορουσε η Ελλας να ειναι τελικο. Σωστη σκεψη, μαθηματικως πλεον τεκμηριωμενη.

Ο Χορχε το ειπε αυτο?

Δημοσ.

Μουντιαλ

Θεσμος ο οποιος με 3 ματς μεσα στο καλοκαιρι και μετα απο φουλ σεζον, μπορει να κανει εναν ποδοσφαιριστη θεο ή αμπαλο.

Μασερανο.

Τοσα χρονια γελαμε με την μετριοτητα του πλην ομως ειναι φιλοτιμος. Σαν φιλος της μπαρτσα μιλαω. Και να σου κανει μερικα καλα ματς και ειναι απ οτι διαβαζουμε απο τους καλυτερους του κοσμου! :shock:

Μα τι λες?

Ο Μασερανο πριν ερθει στην Μπαρτσελονα ηταν εξαιρειτκος παικτης. Εμεις τον πηραμε και τον καναμε μπακ ενω σε ΚΑΘΕ ματς αποδεικνυεται οτι ειναι τελειως ακαταλληλος για εκει. Ε δεν φταιει κανείς αλλος παρα η Μπαρτσελονα για το οτι ο Μασερανο εχει κανει κακες εως μετριες εμφανισεις.

Με την Αργεντινη στην κανονικη θεση του, μεσα σε ελαχιστα μόνο ματς μαλιστα, δειχνει πόσο πραγματικα καλος παικτης ειναι.

Μεσσι

Περιμενουν ολοι να δουν γκολ αλα ντιεγκο με αγγλια.. Ασσιστ λεει εδωσε ο μαραντονα στον τελικο του 86. Χθες αμα εμπαινε το σουτ του παλασιο μετα την σεντρα του μεσι που περασε 2 παικτες, θα ηταν ο θεος..

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ομως. Χτυπας στο κεφαλι το ηλιθιο επιχειρημα των ασιστ, των ομαδικων κατακτησεων/κυπελλων, κλπ. Διοτι βλεπουνε ολοι μόνο το τελικο αποτελεσμα δηλαδη το γκολ.

Αμα δηλαδη αντι για τον Κανιγια ή τον Μπουρουσαγα πχ, ηταν ο Παλασιο και το εχανε, και Αργεντινη δεν θα εφτανε ποτέ τελικο, αρα τοτε ο Μαραντονα δεν θα ηταν τοσο καλος??

ΑΗΔΙΕΣ! Ξεχαστε τις βλακειες για τελικους και παγκοσμια πρωταθληματα κλπ. Αυτα ειναι ομαδικες διακρισεις.

ΜΗΝ τα μπερδευετε με τις ατομικες οταν θελετε να μιλησετε για παικτες και ατομικα κατορθωματα και αξια τους!

Αμα λοιπον μετα απο την πανεμορφη προσπαθεια του Μεσι που περασε 2 και εβγαλε σχεδον ασιστ στον Παλασιο(βασικα δεν πρεπει να ηταν ο Παλασιο αλλά ασχετο αυτο), εαν το εβαζε αυτος, ο Μεσι ξαφνικα θα γινοταν ο μεγαλος που βαδιζε στα χναρια του Μαραντονα και με μια ενεργεια του εδωσε την κρισιμη ασιστ για το γκολ.

Τωρα ομως που δεν το εβαλε ο Παλασιο, καμια αναφορα για τον Μεσι για εκεινη την φαση. Δεν μετραει στις προσωπικες του ενεργειες.

Πόσο ατοπο ειναι ολο αυτο! Απο μια ενεργεια και απο την ποιοτητα(να κανει την σχεδον ασιστ γκολ ή οχι) ενος αλλου(πχ Παλασιο) ασχετου με αυτου που θελουμε να κρινουμε το πόσο καλος ηταν(πχ Μεσι), να κρινεται καποιος αλλος(Μεσι).

Φυσικα και δεν παει ετσι γιατι αυτο ειναι η λογικη του παραλογου.....

Δημοσ.

αν, λεω εγω τωρα, αν ηταν ο Τεβες αντι του Παλασιο......

λεω εγω τωρα μπαρουφες...

Δημοσ.

Μόνο εγώ βλέπω λίγο περίεργη την φάση που της δίνει το τρόπαιο ο παππούς της γκόμενας;

Μόνο εγώ κάνω τον συνειρμό κοιτώντας την δεξιά φωτογραφία;

Δημοσ.

Ο Μεσι στο φετινο Μουντιαλ ειναι απλα ενας καλος ή εστω πολυ καλος παιχτης.

Δεν ειναι ουτε ο καλυτερος του μουντιαλ, ουτε αφησε το στιγμα του, ουτε φυσικα αν κατακτησει η Αργεντινη το μουντιαλ θα ειναι λογω Μεσι...

Καμια συγκριση με τον αθλο του Μαραντονα το 1986 που το πηρε μονος του. Ποιος Βαλντανο και ποιος Μπουρουσαγκα? Παιχτακια της σειρας λεμε. Οπως και το 1990 που εφτασε ''με το τιποτα'' παλι τελικο και το χασαν απο το μουφα πεναλτυ...

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο εγώ βλέπω λίγο περίεργη την φάση που της δίνει το τρόπαιο ο παππούς της γκόμενας;

Μόνο εγώ κάνω τον συνειρμό κοιτώντας την δεξιά φωτογραφία;

...εννοείς ότι τον "βλέπεις" να της δίνει το μικρόφωνο για να κάνει δηλώσεις; Όλοι νομίζω το σκεφτήκαμε.

(...είναι βασικά ο τρόπος που την κοιτάει, σίγουρος ότι θα βγάλει αποκλειστική δήλωση-λαυράκι. Το 'χει αυτό το βλέμμα ο Παπ όταν πρόκειται για λαυράκια από ξανθιές απέναντί του. Απόδειξη παρακάτω)

sshot_1.jpg

sshot_3.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Οπως και το 1990 που εφτασε ''με το τιποτα'' παλι τελικο και το χασαν απο το μουφα πεναλτυ...

Δεν πειραζει δανεικα ειναι ολα ,και το 1986 με το χερι του Θεου το πηρε ... :devil:  Για να μην σε παω στα  βαρια που επερνε και ετρεχε πανω κατω σαν τον διαολο και παει αλλου η κουβεντα .

• Like 1
Δημοσ.

...εννοείς ότι τον "βλέπεις" να της δίνει το μικρόφωνο για να κάνει δηλώσεις; Όλοι νομίζω το σκεφτήκαμε.

(...είναι βασικά ο τρόπος που την κοιτάει, σίγουρος ότι θα βγάλει αποκλειστική δήλωση-λαυράκι. Το 'χει αυτό το βλέμμα ο Παπ όταν πρόκειται για λαυράκια από ξανθιές απέναντί του. Απόδειξη παρακάτω)

sshot_1.jpg

sshot_3.jpg

το τερματισες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...