HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 καλα κοιτα και την αποδοση που θα δωσουν,ειναι φαβορι αλλα οχι και τοσο, τελικος ειναι Καλά εννοείται αν δώσουν κάτω από 2 συντελεστή δεν υπάρχει περίπτωση να το ακουμπήσω. Ελπίζω ένα 2.25 να το δίνει.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Υποστηρίζουμε Αργεντινή ίσως γιατί αισθανόμαστε πιο κοντά στον λαό αυτό παρά στους φίλους μας τους γερμανούς . Χεχε το θυμάστε;; 1
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η χθεσινη Βραζιλια ειχε χειροτερη αμυνα και απο ομαδα super league Ελλαδας. ...για να ξέρουμε τί λέμε, απλά κατέρρευσαν ΠΑΝ-ΤΕ-ΛΩΣ μετά το 1ο γκολ (μιλάμε για εγκεφαλικό κανονικά, βγήκε το μηχάνημα από τον πρίζα κτλ) και μετά τα υπόλοιπα 6 ήταν εικονικά. Δεν είναι ότι παίξαν κακή άμυνα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Τη χειρότερη ψυχολογία ναι, αυτή σίγουρα την είχαν (αφού αποδείχθηκε ΤΟΣΟ εύθραυστη). 2
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Στο τελος θα κερδισουν οι Γερμανοι.... Κριμα που δεν γινεται να το παρουν και οι 2. Οι 2 ομαδες που υποστηριζω περισσοτερο ειναι στον τελικο. Διαχρονικα βεβαια, παντα ημουν με Γερμανια αλλά λογω Μεσι ειμαι και με Αργεντινη αλλά οκ δεν γινεται να μην υποστηριξω την Γερμανια, οποτε τουλαχιστον θα εχω προτιμηση γιατι αλλιως ο τελικος καταστρεφεται. Θα είναι η δευτερη φορα στην ζωή μου θα υποστηρίζω την Γερμανία σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.............η πρώτη ήταν στον τελικο του 1990.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλά εννοείται αν δώσουν κάτω από 2 συντελεστή δεν υπάρχει περίπτωση να το ακουμπήσω. Ελπίζω ένα 2.25 να το δίνει. 2,20 δινει η στοιχιμαν
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως θα παίξω "έκπληξη" δλδ Αργεντινή. Αλλωστε πρόκειται για ενα μουντιάλ εκπλήξεων σε ολους τους τομεις. Επίσης θεωρώ οτι ασχέτως δυναμικότητας των 2 ομάδων πρόκειται για τελικο, οι Αργεντινοι έχουν να πάνε απο το 1990 (14 χρονια), διεξαγεται στην Βραζιλια με την τοπικη ομαδα να εχει αποκλειστει με 7 γκολ του αντιπαλου της στον τελικο. Οποτε σίγουρα θα πέσουν κορμια μιας και είναι τρελή ευκαιρια για την Αργεντινή να το πάρει τώρα συν οτι θα έχει μεγαλυτερη αξία με βαση τα παραπανω.
EKTELESTES Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πάντως πιο loser ομάδα απ τους Ολλανδούς δε θυμάμαι ποτέ. Είναι πραγματικά απίστευτοι οι τύποι τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον. 1
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Βλεπω Αργεντινη χωρις 5-6 μαλλιαδες και καπως μου ρχετε. 3
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μεχρι σημερα στην διοργανωση ηταν καλυτερη η Ολλανδια απο την Αργεντινη κατα γενικη ομολογια εκτος βεβαια απο τους φανατικους Αργεντινους. Ασε που η Αργεντινη καταφερε να νικησει το Ιραν κυριολεκτικα στην εκπνοη του αγωνα ενω οι Ιρανοι ειχαν χασει τεραστιες ευκαιριες και νομιζω ειχαν και δοκαρι? Σημερα ο Βαν Γκααλ αποφασισε να παιξει σκοπιμοτητα και προφυλακτικο ποδοσφαιρο και δεν ξερω κατα ποσο ειχε δικιο. Λιγο που επαιξαν επιθετικα στα τελευταια 2 λεπτα οι Ολλανδοι πριν την παραταση παρα τριχα να τους κλεισει το σπιτι ο Ρομπεν. Απο την αλλη ,για να ειμαστε απολυτα ειλικρινεις,επαιξαν πολυ καλα σημερα οι Αργεντινοι,το μονο καλο τους παιχνιδι μεχρι τωρα στην διοργανωση και δεν υστερησαν σε κανενα σκελος του αγωνα.Και επιθετικα εβγαιναν πολυ καλα,και στο κεντρο πιεζαν και στην αμυνα ηταν υποδειγματικοι. Με βαση την σημερινη εικονα,θεωρω πολυ δυσκολη οποιαδηποτε προβλεψη για τον τελικο.Ας το παρει οποιος παιξει καλυτερα.Σαν μοναδες παντως οι Αργεντινοι ειναι πολυ πιο πανω σε ολα απο τους Τζερηδες εκτος ισως απο την δυναμη. 5
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μη παιξετε στοιχημα με βαση το χθεσινο 7-1. Θυμηθητε λιγο τι εγινε Γερμανια-Αλγερια. Η χθεσινη Βραζιλια ειχε χειροτερη αμυνα και απο ομαδα super league Ελλαδας. Καμια σχέση το χθεσινο σε ότι αφορά το στοίχημα για να πονταρω στη Γερμανία. Απλά θεωρώ ότι η Αργεντινή δεν έχει ομάδα και η Γερμανία είναι τουλάχιστον όσα τα σκαλιά της εκκλησίας καλύτερη. Τώρα αν κερδίσει η Αργεντινή.........ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
nasos o psaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πάντως πιο loser ομάδα απ τους Ολλανδούς δε θυμάμαι ποτέ. Είναι πραγματικά απίστευτοι οι τύποι τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον. παντα τυχαινουν να ειναι καλοι αλλα καποιος να ειναι κλτερος και η ολλανδια φετος δεν ηταν κατι ιδιαιτερο ο ρομπεν ηταν πριν 4 χρονια ειχαν την καλη ομαδα και επεσαν πανω στη κατα πολλους κλτερη εθνικη ομαδα ολων των εποχων ισπανια
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και για τους Ολλανδούς έτσι λέγαμε χτες αλλά.... Αφανείς ήρωες..
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Υποστηρίζουμε Αργεντινή ίσως γιατί αισθανόμαστε πιο κοντά στον λαό αυτό παρά στους φίλους μας τους γερμανούς . Χεχε το θυμάστε;; Υποστηρίζω Γερμανία γιατί αισθάνομαι πιο κοντά στον λαό της Βραζιλίας.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 τελικο, οι Αργεντινοι έχουν να πάνε απο το 1990 (14 χρονια) ...ούτε η πεθερά μου δεν κλέβει τόσο χρόνια, ωρέ 9
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι μωρέ ξέχασα μια δεκαετια , 24 τα έτη μαζι με τα καλοκαίρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα