thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ποπο γέμισαμε φανατικούς Αργεντινους!!! Anyway το άξιζε η Αργεντινή να πάει στον τελικό. Μπορεί να μην έκανε κανα τρομερό παιχνίδι( καμία από τις δύο ομάδες ουσιαστικά) αλλά είχε αρκετές ευκαιρίες να βάλει γκολ. Και γενικά μου φάνηκε σαν να το θέλουν ποιο πολύ. Περισσότερο με φανατικούς της Ολλανδίας είχαμε γεμίσει τις τελευταίες μέρες παρά με Αργεντίνους.
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγω ευχομαι να καγκουροζμπρωξουν πολλοι χρημα στην Αργεντινηετσι ωστε να μην εχει τελικως...καμια ξεφτιλα αποδοση η Γερμανια
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι βαλατε 7 στην παιδικη χαρα Βραζιλια και θα φοβηθει νομιζετε η μεγαλη Αργεντινη. Αν είναι αυτη η μεγάλη Αργεντινή τι να πουν και οι μεγάλες.........ελπιζω να καταλαβαίνεις πως το λέω.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 η αληθεια ειναι οτι φαβορι ειναι η γερμανια,αλλα εγω θελω αργεντινη
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Περισσότερο με φανατικούς της Ολλανδίας είχαμε γεμίσει τις τελευταίες μέρες παρά με Αργεντίνους. Καλά ισχύει και αυτό... Που να δεις στο γκαζεττα τι γινόταν. Από που πετάγονταν κάτι Bergkam_legend97 χαμπάρι δεν έπαιρνες...
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ναι βαλατε 7 στην παιδικη χαρα Βραζιλια και θα φοβηθει νομιζετε η μεγαλη Αργεντινη. Αν είναι αυτη η μεγάλη Αργεντινή τι να πουν και οι μεγάλες.........ελπιζω να καταλαβαίνεις πως το λέω.Και ομως αυτη εφτασε τελικο η αλλες με Μπατιγκολ, Κανιγια, Σιμεονε κλπ χαιρετουσαν στους 8 η στους 4.Σιγουρα σαν ροστερ δε τρομαζει οσο παλιοτερα αλλα...
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγω ευχομαι να καγκουροζμπρωξουν πολλοι χρημα στην Αργεντινη ετσι ωστε να μην εχει τελικως...καμια ξεφτιλα αποδοση η Γερμανια Ειχα πει πριν τον αγώνα ότι αν περάσει η Αργεντινή θα παίξω 300 στην Γερμανία. Πες από τώρα ότι τα επαιξα.
PostHelper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Προγνωστικά τελικού............ Στο τελος θα κερδισουν οι Γερμανοι.... Η Αργεντινη απο την αρχη του Μουντιαλ δειχνει πολυ καλη στην κατοχη μπαλας και καπου μετα τους ομιλους σφιξανε πολυ την αμυνα και την πιεση σε ολο το γηπεδο οποτε εγιναν πολυ καλοι αμυντικα. Δεν κινδυνεψαν απο Ελβετια, δεν κινδυνεψαν απο Βελγιο, δεν κινδυνεψαν και απο Ολλανδια σε 3 90λεπτα και 2 παρατασεις!! Επιθετικα ηταν ενα αισχος αλλά σημερα ηταν πολυ πιο ορθολογικη. Να δουμε αν αυτη την καλη αμυνα την καταφερουν και με τους Γερμανους που εκτός του οτι παιζουνε σαν την Ολλανδια ως ομαδα, αυτοι εχουν εκτός απο 3 μόνο πολυ καλες μοναδες (Σνάιντερ, Ρομπεν και Φαν Περσι), ολους τους παικτες της ομαδας σε τετοιο επιπεδο!! Οζιλ, Μιλερ, Κλοζε, Κρος, Λαμ, Σβαινσταιγκερ, Γκετσε δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις!! Κριμα που δεν γινεται να το παρουν και οι 2. Οι 2 ομαδες που υποστηριζω περισσοτερο ειναι στον τελικο. Διαχρονικα βεβαια, παντα ημουν με Γερμανια αλλά λογω Μεσι ειμαι και με Αργεντινη αλλά οκ δεν γινεται να μην υποστηριξω την Γερμανια, οποτε τουλαχιστον θα εχω προτιμηση γιατι αλλιως ο τελικος καταστρεφεται.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ειχα πει πριν τον αγώνα ότι αν περάσει η Αργεντινή θα παίξω 300 στην Γερμανία. Πες από τώρα ότι τα επαιξα. καλα κοιτα και την αποδοση που θα δωσουν,ειναι φαβορι αλλα οχι και τοσο, τελικος ειναι
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο δρόμος της Αργεντινής για την κουπα είναι η άμυνά της. Να περιορίσουν Οζιλ, Κρος, Μιλερ όπως τα κατάφεραν σήμερα με Φ.Περσι, Ρομπεν. 1
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μην ανοιγεστε...θα κλαίτε τα ευρα σας.... Κερδισμένα είναι από προηγούμενα ματς. Θα κλαίω αν το πάρει η Αργεντινή.
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ειχα πει πριν τον αγώνα ότι αν περάσει η Αργεντινή θα παίξω 300 στην Γερμανία. Πες από τώρα ότι τα επαιξα. Εγω θα δω: ποσα βγαινουν τα προηγουμενα μου -ολα απο "Διπλες Ευκαριες" δεν ειναι πολλα μεν, αλλα θα πανε πακετωμενα: σε Germany oriented επιλογη
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Γενικα αλλα και ειδικα σημερα η Αργεντινη εδειξε μια ομαδα μετρια ,ουτε επαιξε τιποτα στον ημιτελικο ιδιαιτερο .Αν το παρει παντως το αγαλματακι ,που με βαση τις εικονες των 2 ομαδων θα το θεωρησω εκπληξη ,θα το κανει για 2 λογους .Ο ενας λογος θα ειναι ο Μεσι και ο αλλος ο μπαμιας προπονητης της Γερμανιας και θυμηθειτε το που σας το λεω .Σημερα η Ολλανδια θα μπορουσε να εχει καθαρισει το παιχνιδι ειχε και περισσοτερες ευκαιριες και μεγαλυτερη κατοχη ,αλλα οταν περιμενεις απο 2 παιχτες να κανουν ολη την δουλεια και παει η ιστορια στα πεναλτι συνηθως την πατας .Παντως θα ειναι ωραιος τελικος πιστευω Μεσι απο την μια και Γερμανια απο την αλλη ,οπως τοτε που βλεπαμε Μαραντονα με την ομαδα των Κλινσμαν ,Ματεους ,Φελερ κτλ ..
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μη παιξετε στοιχημα με βαση το χθεσινο 7-1. Θυμηθητε λιγο τι εγινε Γερμανια-Αλγερια. Η χθεσινη Βραζιλια ειχε χειροτερη αμυνα και απο ομαδα super league Ελλαδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα