HALF EVIL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πολύ καλές και οι δύο άμυνες σήμερα και τα μαρκαρισματα πάνω στα ατού, Μεσσι και Ρομπέν. Η Αργεντινή πάντως από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε ότι θέλει λυσσασμένα να το σηκώσει μέσα στη Βραζιλία, μετά και τον χτεσινό διασυρμό.Το ξέρουν ότι τέτοια ευκαιρία ούτε σε εκατό χρόνια. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η αργεντινή έχει πολύ περισσότερο πάθος, αλλά ρε Ολλανδία, 1(μία) μόλις ευκαιρία σε όλο το ματς; Τόσο μεγάλη σούπα είχα πολύ καιρό να ξαναδώ. Η Ελλάδα στο πρώτο ματς με την Κολομβία έπαιξε πολύ περισσότερη μπάλα και δεν το λέω καθυπερβολήν 2
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ε βεβαια, μ' αυτα που τρως ο χρονος θα πεσει βαρυς απανω σου, θα γερασεις γρηγορα. Εγω εφαγα μπριαμ και ηπια γαλα. χαχαχαχα εγω λουκανικακια ενα κουτι pringooooals με μπυρες και πολλα τσιγαρα,δεν γαμιεται τι να τα κανεις τα πολλα χρονια αν δεν τα απολαμβανεις 1
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δικαίωμά του οποιανού θέλει να πεθάνει υγιής. 2
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Το φοβούνται το ματς οι Ολλανδοι αρκετά. Εξαιρετική δουλειά αμυντικά και από τις δύο ομάδες.
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν νομίζω να ισχύει. Ούτε έναν πόλεμο δεν κέρδισαν. Tον γαλλογερμανικο πολεμο του 1870 ποιος τον κερδισε?
Nikosgiann Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ρε φιλε,τι εχουν παθει ολοι και ξεχασανε να βγαζουνε σεντρες? βυντρα ε βυντρα 1
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τι καραφλο αγόρι αρχίζει και ξεμυταει σιγα-σιγα ή μου φαίνεται; Μη παει στα penalty pls..... Βαλε ρε Μέσσι ενα μπαλλακι να πάμε για ύπνο ήσυχοι.... 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δικαίωμά του οποιανού θέλει να πεθάνει υγιής. εννοειτε δεν ειπα το αντιθετο για μενα το ειπα
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω κάτι... Μην το πάρει κανείς ρατσιστικά. Χθες που έδειχνε περισσότερο τι κερκίδες... Πολύ ξασπρισμένοι δεν είναι οι Βραζιλιάνοι; Nαι, το παιζουν Μαϊκλ Τζακσον. Κανουν ειδικη κουρα για να ασπρισουν και να φανουν ανωτεροι. Αγανακτησε το καραφλο παληκαρι γιατι δε του εδωσαν φαουλ στη γραμμη.
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καιτ, σα να βλέπεις Χαριστεα στα άκρα ένα πράγμα.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εννοειτε δεν ειπα το αντιθετο για μενα το ειπα Εννοιείται ότι εννοείτο. Κι εγώ για άλλον το 'πα. Εν τω μεταξύ, κουρασμένοι δεν φαίνονται, ούτε οι μεν - ούτε οι δε. Φυλάνε δυνάμεις για τον τελικό, ίσως; Τί σκατά. Επιθετικά πάντως, μάπα το καρπούζι. Καθόλου τελειώματα. Όχι της προκοπής, αλλά καθόλου. Αμαρτία άμα πάει πέναλτι, τέτοιες ομάδες. Αμαρτία βέβαια να βάλει και κάποιος ένα πχ κατά το 122'.... Γενικώς αμαρτία να μην τελειώσει πχ 2-1...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα