washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αλλά τόσο χώμα η Ολλανδία δεν γίνεται γαμώ το κέρατο, μηδέν ευκαιρίες; Oι Πορτοκαλήδες συνήθως στο 2ο γκαζώνουν. Εν τω μεταξύ, Ο,ΤΙ ώρα και να πω ν' αρχίσω να φτιάχνω την πίτσα (30' πριν τον αγώνα, 15' πριν τον αγώνα, 20' πριν τον αγώνα, 45' πριν τον αγώνα) πάλι με το που σφυράει για ημίχρονο την βγάζω και μετά άντε να την κρατήσω ζεστή γαμώ (και κρύα την μπύρα που άνοιξα στο 40'). Πούστη χρόνε. Πάντα από πάνω βγαίνεις. Σε όλα.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και γω λέω ότι βλέπεις λάθος κανάλι.Δεν σου πάω κόντρα, αφου πιστεύεις οτι ο Μέσσι φάνηκε στο πρωτο πάω πάσο. Επισκεψου βεβαια σύντομα εναν οφθαλμίατρο.
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 <p>διπλα στο μεσσι το χαος,πρεπει να κανει το παιχνιδι της ζωης του στο τελικο για να μπορεσουν να το παρουν</p> Μολις εβαλε γκολ.....για να δουμε τι θα κανει η Γερμανια τωρα.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δεν σου πάω κόντρα, αφου πιστεύεις οτι ο Μέσσι φάνηκε στο πρωτο πάω πάσο. Επισκεψου βεβαια σύντομα εναν οφθαλμίατρο. ποιος φανηκε περισσοτερο? Μολις εβαλε γκολ.....για να δουμε τι θα κανει η Γερμανια τωρα. εγω πιστευω οτι θα περασει η αργεντινη..αλλα ακομα και να μην ισχυε αυτο θα μπορουσα να μιλαω για την περιπτωση που φτασει τελικο εναντια στην γερμανια
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πολύ σούπα το σημερινό ματς, καλομάθαμε μετά τη χθεσινή βροχή γκολ Γιατί; Επειδή είναι ο πιο ταλαντούχος, έξυπνος και ικανός λαός της Ευρώπης (για να μην πω του κόσμου); Είναι η ανωτερότητα της λευκής φυλής στον ύψιστο βαθμό της Τι καλά να υπήρχε ένας τρόπος να είμαστε όλοι σαν αυτόν το σπουδαίο λαό oh wait 1
Bermudakias33 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Oι Πορτοκαλήδες συνήθως στο 2ο γκαζώνουν. Εν τω μεταξύ, Ο,ΤΙ ώρα και να πω ν' αρχίσω να φτιάχνω την πίτσα (30' πριν τον αγώνα, 15' πριν τον αγώνα, 20' πριν τον αγώνα, 45' πριν τον αγώνα) πάλι με το που σφυράει για ημίχρονο την βγάζω και μετά άντε να την κρατήσω ζεστή γαμώ (και κρύα την μπύρα που άνοιξα στο 40'). Πούστη χρόνε. Πάντα από πάνω βγαίνεις. Σε όλα. Παρήγγειλα πίτσα 20 λεπτά πριν αρχίσει το τελευταίο παιχνίδι σης εθνικής και μου την έφεραν στα πέναλτι… ύστερα και από 2ο τηλεφώνημα.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Του πήρε το πορτοφόλι ο vlaar του Μεσσι οταν θα το κανει π**ανα σε λιγο ομως να το γραψεις,για να εισαι αντικειμενικος οχι τιποτα αλλο α και ο ροναλντο ειναι στη μυκονο γιατι βλεπω τι γινεται εδω.. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πολύ σούπα το σημερινό ματς, καλομάθαμε μετά τη χθεσινή βροχή γκολ Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Εντάξει δεν είναι ανάγκη να δούμε και κανένα υπερθέαμα με διαστημικό ποδόσφαιρο...
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 οταν θα το κανει π**ανα σε λιγο ομως να το γραψεις,για να εισαι αντικειμενικος οχι τιποτα αλλο α και ο ροναλντο ειναι σπιτι του γιατι βλεπω τι γινεται εδω.. Με την Αργεντινή είμαι και όχι με τους Ανθελληνες ολλανδούς, χαλάρωσε.... 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Με την Αργεντινή είμαι και όχι με τους Ανθελληνες ολλανδούς, χαλάρωσε.... απλα σε βλεπω λιγο επικριτικο στο μεσσι χωρις λογο γιαυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα