Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρυ μπρο δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μήπως γιατί αιματοκύλησαν τον κόσμο δύο φορές και τώρα μας κάνουν και μαθήματα δημιουργίας σωστού κράτους αφού πρώτα τους χαρίστηκαν όλα όσα χρωστούσαν και σχεδόν όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλουν;Λέω εγώ τώρα ο αφελής....

Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου στο πόσο ικανοί είναι ως λαός, τόσο στον πόλεμο όσο και σε επιστήμες και τέχνες. Και στη μπάλα, φυσικά.

• Like 2
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου στο πόσο ικανοί είναι ως λαός, τόσο στον πόλεμο όσο και σε επιστήμες και τέχνες. Και στη μπάλα, φυσικά.

Όπα αδερφέ άλλο η μπάλα και άλλο ο πόλεμος ετσ;.Και εγώ το ευχαριστήθηκα χτες το παλούκι στους Βραζιλιάνους αλλά εσύ απάντησες ότι είναι ο πιο έξυπνος λαός.Δεν νομίζω άλλωστε είναι γνωστό ότι τον μεγαλύτερο όρο iq τον έχουν οι Ούγγροι.Το να είσαι βάναυσος και αδίστακτος με τρόπους γουρουνιού ακόμα και στο τραπέζι που τρώς  όχι δεν σε κάνει τον πιο έξυπνο λαό της Ευρώπης!

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί; Επειδή είναι ο πιο ταλαντούχος, έξυπνος και ικανός λαός της Ευρώπης (για να μην πω του κόσμου);

Δεν νομίζω να ισχύει. Ούτε έναν πόλεμο δεν κέρδισαν. Βρίσκουν και τα κάνουν όμως. Οπότε, καλά κάνουν.

Δημοσ.

Σόρυ μπρο δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μήπως γιατί αιματοκύλησαν τον κόσμο δύο φορές και τώρα μας κάνουν και μαθήματα δημιουργίας σωστού κράτους αφού πρώτα τους χαρίστηκαν όλα όσα χρωστούσαν και σχεδόν όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλουν;Λέω εγώ τώρα ο αφελής....

ουτε καν...

Δημοσ.

Σαφώς. Αφού δεν παίζουν Γερμανοί.

Να ρωτήσω κάτι... Μην το πάρει κανείς ρατσιστικά.

Χθες που έδειχνε περισσότερο τι κερκίδες... Πολύ ξασπρισμένοι δεν είναι οι Βραζιλιάνοι;

Ειναι μιξη των επεκτατικών ¨αποστολων" της δυσης.

Γι αυτο πηρανε χρωμα και εσπασε το μονοτονο black!

Ουτε εγω ρατσιστικα το λέω!

Δημοσ.

ουτε καν...

Στο τι ούτε καν στο ότι τους χαρίστηκαν τα χρέη στην διάσκεψη που έγινε για αυτούς στα μέσα της δεκαετίας του 50;ή μήπως να τους αφήσουμε να αιματοκυλήσουν ακόμα μία φορά την Ευρώπη για να δούμε από πρώτο χέρι πως οργανώνουν το κράτος τους.Ξέρω ξέρω εμείς οι τεμπέληδες αυτοί είναι δουλευταράδες.Με χαρισμένα χρέη και πολεμικές αποζημιώσεις και εγώ μάγκας είμαι. Τεσπα τέλος το offtopic από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να δούμε ένα πολυ καλο ματς σήμερα κι ας κερδίσει ο καλύτερος.

Το μόνο πράγμα που δεν θέλω είναι να κατακτήσει η Αργεντινή το κύπελλο μέσα στην Βραζιλία. Ας περάσει όμως σήμερα κι ας χάσει στον τελικό.

Αν οι Ολλανδοι δεν ήταν ανθέλληνες θα ηθελα να το πάρει η Ολλανδία άλλα τώρα αφού δεν περασε η Βραζιλία στον τελικο καλύτερα να το πάρει η Γερμανία η οποια κατά την γνώμη μου παίζει και το καλυτερο ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Πηγαινε μια βολτα απο τη χωρα αυτη (για καμια βδομαδα, οχι απραπανω) και θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι οικονομικο το ζητημα, ουτε και ζητημα αιματοκυλησματος.

Διοτι τη νοοτροπια του ΛΑΟΥ δεν την διαμορφωνει το ποσα χρωσταει το κρατος ή αν του χαρισαν τα χρωστουμενα. Ουτε φυσικα και το αν ενας ψυχοπαθης αρχηγος κρατους πριν 70κατι χρονια αποφασε να διαλυσει την γη,

Βρε η νοοτροπια τους ειναι εκπληκτικη. Επιζητουν την απολυτη οργανωση και ταξη οπως η αρκουδα το μελι, δουλευουν και θελουν να δουλεψουν με ευχαριστηση κλπ, ειναι μεθοδικοι, πειθαρχημενοι, ομαδικοι, οργανωτικοι, κλπ, αλλά τι σχεση εχει αυτο με αυτο που σου λεει ο αλλος για το οτι τους εχουν χαριστει δισεκατομμυρια ποσά λογω των πολεμων που εκαναν?

Ή την ειρωνια του οτι ειναι οι πλεον οργανωτικοι και θιασωτες της ταξης τωρα, ενω ηταν αυτοι που διελυσαν τον κοσμο και καθε μορφης οργανωση του με τους 2 παγκοσμιους πολεμους.

Το οτι εγιναν αυτοι που εγιναν δεν οφειλεται φυσικα στους πολεμους που εκαναν. Αλλά αλλο αυτο.

Ακομη και τωρα βεβαια με την φοβερη οργανωση τους δεν ειναι και ο ιδανικοτερος λαος διοτι πολυ απλα: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ! Τα εχω ζησει απο κοντα και το μόνο που ξερουν να κανουν ειναι να πινουν μπυρα and call it a day. :eek:

Χθες που έδειχνε περισσότερο τι κερκίδες... Πολύ ξασπρισμένοι δεν είναι οι Βραζιλιάνοι;

Οι Βραζιλιανοι εχουν 3 χρωματα. Μαυρο(Πελε), ασπρο(Ζικο), ενδιαμεσο(Νευμαρ).

Και η αναλογια ειναι περιπου μοιρασμενη νομιζω.

Στις κερκιδες βλεπεις λογικα περισσοτερους ασπρους γιατι τα εισιτηρια ειναι ακριβα λογικα και οπως ειναι γνωστο κυριως οι "ασπροι" ειναι οι εχοντες.

Δημοσ.

Πηγαινε μια βολτα απο τη χωρα αυτη (για καμια βδομαδα, οχι απραπανω) και θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι οικονομικο το ζητημα, ουτε και ζητημα αιματοκυλησματος.

Διοτι τη νοοτροπια του ΛΑΟΥ δεν την διαμορφωνει το ποσα χρωσταει το κρατος ή αν του χαρισαν τα χρωστουμενα. Ουτε φυσικα και το αν ενας ψυχοπαθης αρχηγος κρατους πριν 70κατι χρονια αποφασε να διαλυσει την γη,

Midi το "έγκλημα" τους είναι ότι τον ψυχοπαθή τον λάτρευαν.όχι στα ψέματα όπως τον Κιμ ον γιουνγκ αλλά τον λάτρευαν φανατικά.Επίσης το ότι εξέλεξαν δημοκρατικά τον ψυχοπαθή ενώ ήξεραν την ρητορική του κάτι λέει αυτό.Και δεν ήταν μόνο με τον ψυχοπαθή κήρυξαν και τον Α Π.Π και τότε δεν κυβερνούσε κανένας ψυχοπαθής.....

Δημοσ.

.Ξέρω ξέρω εμείς οι τεμπέληδες αυτοί είναι δουλευταράδες.

Βασικα σε μια ερευνα για αυτο ειχα διαβασει οτι (ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ!) οι Ελληνες ειναι οι πιο δουλευταραδες της Ευρωπης οσον αφορα τις ωρες εργασιας ανα μηνα!! Βεβαια θα μου πεις λογικο, αφου το 12ωρο πλεον και η εκμεταλλευση παει συννεφο, αλλά την ερευνα την ειχα διαβασει πριν κανα 1.5 χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα νίκη της Ολλανδίας, και μάλιστα από σχετικά έως πολύ εύκολη.

Εκτός αν βάλει κανα γκολ νωρίς η Αργεντινή από καμιά ατομική ενέργεια όπου και θα νικήσει πάλι η Ολλανδία αλλά δύσκολα. Άμα προηγηθεί θα κάτσει πίσω η Αργεντινή αλλά δεν θα αντέξει για πολύ το σφυροκόπημα

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ανάλυση, κάτσε να τη βρω.

edit, εδώ είσαι: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/giati_leipoyn_oi_mauroi_vrazilianoi_apo_tis_kerkides_toy_moyntial.2906435.html

Κατά τα άλλα, μη γαμάτε τη μπαλίτσα με πολιτικές, πηγαίντε ΜπλαΜπλα Main να τα πείτε.

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχει ανάλυση, κάτσε να τη βρω.

edit, εδώ είσαι: http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/giati_leipoyn_oi_mauroi_vrazilianoi_apo_tis_kerkides_toy_moyntial.2906435.html

Κατά τα άλλα, μη γαμάτε τη μπαλίτσα με πολιτικές, πηγαίντε ΜπλαΜπλα Main να τα πείτε.

Σωστός σόρυ για το offtopic

Δημοσ.

Σήμερα νίκη της Ολλανδίας, και μάλιστα από σχετικά έως πολύ εύκολη.

Εκτός αν βάλει κανα γκολ νωρίς η Αργεντινή από καμιά ατομική ενέργεια όπου και θα νικήσει πάλι η Ολλανδία αλλά δύσκολα. Άμα προηγηθεί θα κάτσει πίσω η Αργεντινή αλλά δεν θα αντέξει για πολύ το σφυροκόπημα

Και εγω θελω να περασει η Αργεντινη λογω Μεσι(βασικα θελω και Ολλανδια λογω Φαν Γκααλ αλλά πιο πολυ με τον Μεσι ειμαι οποτε....) αλλά δυσκολα πλεον με τα ψεμματα να προχωρησει και αλλο αυτο το εκτρωμα που εφτιαξε ο Σαμπεγια. Με σκετη αμυνα και ο,τι κανει ο Μεσι και ο Ντι Μαρια(που δεν θα παιζει κιολας) δεν πας πουθενα δυστυχως....

Να και η υποκλιση του Φαν Γκααλ στον Μεσι πριν ξεκινησει το παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...