Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ο Μέσι δεν έχει βάλει ακόμα τα πόδια του στη "φωτιά".

Περιμένω απο ένα τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστή με τέτοιο μυαλό να οδηγήσει τους υπόλοιπους σε επικράτηση και των εξαιρετικά ταλαντουχων Ολλανδών και της καλοκουρδισμένης μηχανής που λέγεται Γερμανίας.

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση του "'ενας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορα".

Και αυτό διότι η Αργεντινή ΕΧΕΙ καλούς παίχτες. Δεν ειναι η Βραζιλία που αν εξαιρέσεις 2-3 οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι για τόσο υψηλό επίπεδο.

Θα δουμε. Τα πάντα ειναι υπερ της Γερμανίας για την ώρα και αυτό διότι είναι ξεκούραστη και θα αντιμετωπισει πιστεύω κουρασμένη ομάδα.

αν εξαιρέσεις τον κοντο τον Μασερανο και τον Ζαμπαλετα, νομιζω δεν εχουμε αλλους παιχτες. Αγουερο-Ιγουαιν ειναι ντεφορμε, Ντι Μαρια τραυματιας και ο Λαβετσι παιζει οποτε το θυμηθει.

στην αμυνα, κλαφτα χαραλαμπε. ενα βημα ο Φεντερικο 4 ο Ρομπεν... αντε φταστον.

επισης ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, ο Ροχο δε μου γεμιζει το ματι. δε νομιζω οτι θα μπορεσει να περιορισει το Ρομπεν.

τα στοπερ μας μονο για καμμια κεφαλια ειναι καλα αφου ειναι ψηλα κορμια. βραδυκινητοι.....

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι ακυρο αυτη η κοντρα βραζιλιας αργεντινης γιατι υπαρχει?

Ολες οι γειτονικες χωρες εχουν κοντρα,στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη και οι δυο χωρες εχουν μεγαλες ποδοσφαιρικες σχολες.

• Like 2
Δημοσ.

Ολες οι γειτονικες χωρες εχουν κοντρα,στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη και οι δυο χωρες εχουν μεγαλες ποδοσφαιρικες σχολες.

το εχουν παει σε αλλο επιπεδο αυτοι ομως και οταν μιλαμε για μπαλα μου φαινεται χαζο

Δημοσ.

Μια ζωή κωλόφαρδοι οι αντιπαθητικοί.

Αφου οι καλές οι Λατίνικες ξεκληρίστηκαν μόνες τους, την ώρα που αυτή έπινε καφέ με τους Αλγερινούς και ύδρωνε να τους αποκλείσει, η κλήρωση της έκανε το χατίρι να πέσει με τη χειρότερη Βραζιλία του τελευταίου αιώνα και χωρίς μάλιστα τον μοναδικό παίχτη που θα μπορουσε να κάνει τη διαφορά (όσοι γνωρίζουν απο μπάλα ξέρουν οτι ο Νευμάρ παίρνει πάνω του 2-3 παίχτες μόνος του) από αυτούς.

Και το ακόμα καλύτερο ειναι πως οι Ολλανδοι θα σφαχτουν με τους Αργεντινους (δε θα ειναι τόσο εύκολο το ματς πιστεύω) και ο κουρασμένος θα αντιμετωπίσει τους ξεκούραστους.

Κρίμα...αντιπαθιτικότατη και κωλόφαρδη ομάδα στους αιώνας των αιώνων. Αλλά πρέπει να ομολογήσω οτι τέτοια παρωπίδα στην τακτική δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά. Ότι τους λέει ο προπονητής το κάνουν. Στρατιωτάκια. Γιαυτο και πάντα είναι πολύ ψηλά.

Καμία τύχη. Αρχικά βγήκε πρώτη σε έναν δύσκολο όμιλο, ρίχνοντας μάλιστα 4αρα στη Πορτογαλία. Οσο για Αλγερία, Γκάνα και Αμερική, δεν είναι καφενεία, ήταν από τις καλές ομάδες του μουντιάλ και το απέδειξαν αγωνιστικά. Επίσης ξεχνάς ότι στους 8 έπεσε πάνω στη Γαλλία...

Νομίζω ότι απλά προσπαθείς με το ζόρι να τη βγάλεις κωλόφαρδη. Τα ίδια θα έλεγες και αν στον ημιτελικό έπεφτε κόντρα στην Αργεντινή, ότι δε παίζει ο Ντι Μαρία κλπ... Και αν έπαιζε η Ολλανδία με τη Βραζιλία θα έλεγες, α η Βραζιλία είναι πιο δύσκολη αντίπαλος, παίζει στην έδρα της, έχει την εύνοια της διαιτησίας κλπ...

Οποιος αντιπαθεί τη χθεσινή Γερμανία, αντιπαθεί και το ποδόσφαιρο. Ρεσπέκτ από μένα για τα cojones της, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να παίζει με τέτοια αυτοπεποίθηση αλλά και ψυχραιμία ταυτόχρονα.

• Like 7
Δημοσ.

Ο αλλος μιλαει για κωλοφαρδιες της Γερμανιας :o Ειναι ο ιδιος τυπος που για το Γιουρο του 2004 αποριπτει την εκδοχη της κωλοφαρδιας.

Επειδη ειναι και γαυρος, εχει μαθει στη λογικη οτι αμα εχεις διαιτησια μαζι σου κερδας παντου και παντα. Ε στο μουντιαλ δεν ισχυει αυτο και ετσι τα τζουφια Βραζιλιανακια βρηκαν τον δασκαλο τους χθες. Και ο ημιτελικος για τη συγκεκριμενη ομαδα ηταν επιτυχια. Για τοπ8 μαξιμουμ ηταν.

Μακαρι να περασει και η Ολλανδια που με τη μεχρι στιγμης εικονα των 2 ομαδων, αξιζει καμια 10ρια φορες παραπανω τελικο σε σχεση με τα Αργεντινά.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος αντιπαθεί τη χθεσινή Γερμανία, αντιπαθεί και το ποδόσφαιρο. Ρεσπέκτ από μένα για τα cojones της, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να παίζει με τέτοια αυτοπεποίθηση αλλά και ψυχραιμία ταυτόχρονα.

Δε νομίζω να αντιπαθεί κανείς την ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας, αλλά τους Γερμανούς γενικότερα

Δημοσ.

Ναι, θα εχει γουστο να δουμε @ μικρο τελικο, Βραζιλια - Αργεντινη :devil:

(θα γινει μεγαλο ματς -> προβλεπεται να πεσει το ξυλο της αρκουδας :P)

Βλεπει κανείς τους μικρους τελικους? Εγω πχ που δεν εχω χασει(σχεδον) αγωνα μουντιαλ απο το 1982 και μετα, δεν εχω παρακολουθησει(νομιζω) ποτέ κανεναν μικρο τελικο. Με αφηνει παγερα αδιαφορο. Το ιδιο και στο μπασκετ. Οπου παροτι πχ στους Ολυμπιακους αγωνες στο μπασκετ παιρνεις πχ χαλκινο μεταλλιο, και παλι με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Ο τελικος των ξενερωμενων επρεπε να ονομαζεται. Αυτων που χασανε το 5+1 στο Τζοκερ δηλαδη το 1 εκατομμυριο ευρω πχ και πιασανε 3+1 και 50 ευρω και πρεπει να χαρουν.

Πόσο ανουσιος ειναι ο μικρος τελικος και για εμας αλλά και για τους παικτες που δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να παιξουν. Τυραννια σκετη να πρεπει να παιξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομίζω να αντιπαθεί κανείς την ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας, αλλά τους Γερμανούς γενικότερα

Σαφώς. Αφού δεν παίζουν Γερμανοί.

Να ρωτήσω κάτι... Μην το πάρει κανείς ρατσιστικά.

Χθες που έδειχνε περισσότερο τι κερκίδες... Πολύ ξασπρισμένοι δεν είναι οι Βραζιλιάνοι;

Δημοσ.

Γιατί; Επειδή είναι ο πιο ταλαντούχος, έξυπνος και ικανός λαός της Ευρώπης (για να μην πω του κόσμου);

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί; Επειδή είναι ο πιο ταλαντούχος, έξυπνος και ικανός λαός της Ευρώπης (για να μην πω του κόσμου);

Σόρυ μπρο δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μήπως γιατί αιματοκύλησαν τον κόσμο δύο φορές και τώρα μας κάνουν και μαθήματα δημιουργίας σωστού κράτους αφού πρώτα τους χαρίστηκαν όλα όσα χρωστούσαν και σχεδόν όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλουν;Λέω εγώ τώρα ο αφελής....

• Like 2
Δημοσ.

Σόρυ μπρο δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μήπως γιατί αιματοκύλησαν τον κόσμο δύο φορές και τώρα μας κάνουν και μαθήματα δημιουργίας σωστού κράτους αφού πρώτα τους χαρίστηκαν όλα όσα χρωστούσαν και σχεδόν όλες τις πολεμικές αποζημιώσεις που έπρεπε να καταβάλουν;Λέω εγώ τώρα ο αφελής....

Πηγαινε μια βολτα απο τη χωρα αυτη (για καμια βδομαδα, οχι απραπανω) και θα καταλαβεις γιατι δεν ειναι οικονομικο το ζητημα, ουτε και ζητημα αιματοκυλησματος.

Διοτι τη νοοτροπια του ΛΑΟΥ δεν την διαμορφωνει το ποσα χρωσταει το κρατος ή αν του χαρισαν τα χρωστουμενα. Ουτε φυσικα και το αν ενας ψυχοπαθης αρχηγος κρατους πριν 70κατι χρονια αποφασε να διαλυσει την γη,

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...