Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν λέγεται 10 χρόνια καλών αποτελεσμάτων τύχη

??

Τι εννοείς?

Ότι 10 χρόνια έχουμε μόνο καλά αποτελέσματα? :huh:

Πάντως εγώ αναφερόμουν στο φετινό μουντιαλ.Γιατί φυσικά και ήταν τύχη που περάσαμε στους 16 και νικήσαμε την Ακτή.Δεν νομίζω να το αμφισβητεί αυτό κανείς.

Άλλο που το δικαιούμασταν το αποτέλεσμα με τα 2 (το δοκάρι του τορο δεν το υπολογίζω προσωπικά) δοκάρια.Τα γκολ που μπήκαν ήταν τυχερά.Ή αν θες από λάθος των αμυντικών και όχι δικές μας προσπάθειες.

Αλλά και το 2004 ήμασταν καθαρά κωλόφαρδοι εννοείται.Άλλο που έπαιζαν τα παιδιά με πάθος (όπως και φέτος)...μην βγάζουμε όμως και την τύχη μας απέξω.

αντιπαθιτικότατη και κωλόφαρδη ομάδα στους αιώνας των αιώνων.

Εγώ εδώ έμεινα cos :P

Δημοσ.

... Πως να το κάνουμε? Είναι τύχη όταν αντιμετωπίζεις πετσοκομένη αμυντικά και επιθετικά τη Βραζιλία χωρίς τον φυσικό της ηγέτη...

H Γερμανία σε αυτο το μουντιαλ έχει κατέβει χωρις τον (κατα τη γνώμη μου) πιο ποιοτικο της παίχτη μεσοεπιθετικα (Götze).

Αλίμονο αν το ρίχνανε οι μεγάλες ομάδες σε απουσίες (που συνήθως κάθε χώρα πάντα θα έχει πριν ή κατα τη διάρκεια).

Η αλήθεια για τη Βραζιλία είναι ότι ο Σκολάρι παρουσίασε ένα σύνολο χωρις αρχή-μέση-τέλος. Εκει δεν χωράνε δικαιολογίες.

Να πω κάτι για το αποψινο, γιατι θαυμάζω Μέσσι, δεν έχω ξαναδει παίχτη σε αυτο το επίπεδο άλλωστε στη ζωη μου, πως μπορει αυτη η Αργεντινή, με αυτον τον (ο Θεος να τον κάνει) προπονητη να βρεθει στον τελικο απ'αυτην την καλοδουλεμένη Ολλανδία, που δεν στερείται ταλέντου και εμπειρίας;

Πραγματικά πρέπει να οργιάσει ο κοντός.

• Like 2
Δημοσ.

Με προσοχη στην αμυνα μπορει η Αργεντινη την Ολλανδια....Για τη Γερμανια οντως πρεπει να κανει οργια ο Λεο (που συνηθως τα κανει στα μεγαλα παιχνιδια).

Δημοσ.

ναι, μακαρι να οργιασει σ αυτο το ματς κ στο επομενο, ως τωρα αλλωστε δεν εχει κανει/δειξει κ πολλα στην εθνικη, ωρα του ειναι να το παρει μονος του :P

Δημοσ.

ναι, μακαρι να οργιασει σ αυτο το ματς κ στο επομενο, ως τωρα αλλωστε δεν εχει κανει/δειξει κ πολλα στην εθνικη, ωρα του ειναι να το παρει μονος του :P

καλα, το οτι φτασανε στους 4, κατα ενα 70% (μην πω παραπανω) στον κοντο το χρωστανε. αν δεν ειχε ξεκλειδωσει τα ματσακια με Ιραν, Βοσνια και Νιγηρια......

Δημοσ.

Συμφωνω, και μαγκια του Rabican.

Αλλα εδώ πρέπει να κερδίσει δυο εμφανώς καλύτερες ομάδες.

Θα το ήθελα και εγώ έτσι.

Δημοσ.

Αλλα εδώ πρέπει να κερδίσει δυο εμφανώς καλύτερες ομάδες.

Αν η μια εμφανως καλυτερη ειναι η Ολλανδια, γιατι εχει καλυτερη αποδοση -στο Στοιχημα!-

απο την χειροτερη Αργεντινη? :wacko: Στον Οπαπ, σχετικα καλυ αποδοση εχουν, ακομη και τα

2/3 (66%) πιθανων αποτελεσματων 1+Χ "Διπλη Ευκαιρια" ειναι στο 1.52  :-) Θα μου πειτε

το ιδιο γινοταν και στο Βραζιλια-Γερμανια, μα εκει επαιζαν και εδρα-πιθανη κορακοβοηθεια...

Δημοσ.

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Εκτός απο Ρομπεν και Φαν Περσι(ο Σναιντερ παροτι εχει κανει 1μιση καλη εμφανιση στο Μουντιαλ ειναι τελειως ντεφορμε τα τελευταια 2 χρονια), η Γερμανια σε καθε θεση βασικων και αναπληρωματικων εχει ΠΟΛΥ καλυτερες μοναδες.

Ηρθε επιτελους η ευκαιρια να διαφωνησουμε και εμεις καπου. :devil:

Ολη η δυναμη της Γερμανιας ειναι η ομαδικοτητα της.Ατομικα δεν μου αρεσει πολυ ουτε ενας. Η μαλλον,ενας η δυο. Ειναι ολοι καλουτσικοι ,τα καλα γρασαρισμενα γραναζια της μηχανης,αλλα ουτε ενας δεν εχει κανει την ουαου ενεργεια,η την εξαιρετικη τριπλα,κ.τ.λ.

Αντιθετα στην Ολλανδια , υπαρχουν πολλοι παικτες που για μενα,για τα δικα μου γουστα, ξεχωριζουν οπως : Vlaar,Blind,de Guzmán, Sneijder, de Jong,Robben, Kuijt,R. van Persie,Huntelaar χωρις καποια σειρα. Σε ολες τις θεσεις μου αρεσουν περισσοτερο απο τους αντιστοιχους Γερμανους.

Αλλα αυτες ειναι προσωπικες εκτιμησεις.Θα δουμε στην πορεια ,γιατι ανησυχω με την Αργεντινη επειδη εκτος απο τον Μεσι εχει και μερικους αλλους καλους παικτες που μπορει να κανουν την ζημια.

Επισης να πω οτι και η Ολλανδια εχει διαχρονικα προσφερει πολλα στο ποδοσφαιρο και δικαιουται και αυτη ενα παγκοσμιο τιτλο.

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά ο Μέσι δεν έχει βάλει ακόμα τα πόδια του στη "φωτιά".

Περιμένω απο ένα τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστή με τέτοιο μυαλό να οδηγήσει τους υπόλοιπους σε επικράτηση και των εξαιρετικά ταλαντουχων Ολλανδών και της καλοκουρδισμένης μηχανής που λέγεται Γερμανίας.

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση του "'ενας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορα".

Και αυτό διότι η Αργεντινή ΕΧΕΙ καλούς παίχτες. Δεν ειναι η Βραζιλία που αν εξαιρέσεις 2-3 οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι για τόσο υψηλό επίπεδο.

Θα δουμε. Τα πάντα ειναι υπερ της Γερμανίας για την ώρα και αυτό διότι είναι ξεκούραστη και θα αντιμετωπισει πιστεύω κουρασμένη ομάδα.

Δημοσ.

...

Επισης να πω οτι και η Ολλανδια εχει διαχρονικα προσφερει πολλα στο ποδοσφαιρο και δικαιουται και αυτη ενα παγκοσμιο τιτλο.

+1

• Like 2
Δημοσ.

Αν η μια εμφανως καλυτερη ειναι η Ολλανδια, γιατι εχει καλυτερη αποδοση -στο Στοιχημα!-

απο την χειροτερη Αργεντινη? :wacko: Στον Οπαπ, σχετικα καλυ αποδοση εχουν, ακομη και τα

2/3 (66%) πιθανων αποτελεσματων 1+Χ "Διπλη Ευκαιρια" ειναι στο 1.52  :-) Θα μου πειτε

το ιδιο γινοταν και στο Βραζιλια-Γερμανια, μα εκει επαιζαν και εδρα-πιθανη κορακοβοηθεια...

Ειναι αμφιβολος για σημερα ο Περσι.

Δημοσ.

Μένουν ουσιαστικά δυο ματσάκια, το θεμα ειναι να δούμε λοιπόν και λιγο μπαλίτσα. Από τσόντες ειναι γεμάτο το internet, δεν χρειάζεται να βλέπουμε και στην NHD....

• Like 1
Δημοσ.

Η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Van Gal.

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal tegen Argentinië: Cillessen; Blind, Martins Indi, Vlaar, De Vrij, Kuyt; De Jong (of De Guzman), Wijnaldum, Sneijder; Van Persie, Robben

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...