Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα στο γήπεδο οι λευκοί Βραζιλιάνοι έκλεγαν.... Απ έξω στις φαβέλες οι έγχρωμοι κλαίνε χρόνια.... έχουν και Ολυμπιακούς πανάθεμα τους.... Καλά τους έκανε η Γερμανία 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά, είσαι Γερμανός παίκτης και ΞΕΡΕΙΣ ότι οι αντίπαλοί σου θα σταυρωθούν αύριο και για χρόνια γι' αυτή την ήττα. Πας και βάζεις κι άλλα γκολ στο Β' ημίχρονο; Μερικοί είναι και συμπαίκτες σε συλλόγους. Άσ' το στα 5, τι θα πάθεις;

Τιμή τους έκαναν, θα ήταν καλύτερο να τους λυπηθούν ?

Δημοσ.

Με Λουσιο, Καφου, Ριβαλντο, Ροναλντο, Ροναλντινιο και Ταφαρελ στην τωρινη τους ηλικια,7 δε θα εβαζαν.

και ντιογκο και ντιογκο!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, είσαι Γερμανός παίκτης και ΞΕΡΕΙΣ ότι οι αντίπαλοί σου θα σταυρωθούν αύριο και για χρόνια γι' αυτή την ήττα. Πας και βάζεις κι άλλα γκολ στο Β' ημίχρονο; Μερικοί είναι και συμπαίκτες σε συλλόγους. Άσ' το στα 5, τι θα πάθεις;

H αλήθεια είναι ότι με την έναρξη του 2ου, μπήκαν χαλαρά. Και πάσες στον Νόιερ γυρνάγανε, και λίγο πιο μετά δεν τρέξανε για (τουλάχιστον) 2 "σίγουρα". Όταν όμως ο αντίπαλος είναι σε φάση "ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το εγκαφαλικό", ένα ολόκληρο ημίχρονο μετά, και γενικώς αντί να δείξει ΚΑΤΙ από μπωλζ, ψάχνει να βρει πού είναι η μικρή περιοχή να πέσει και με τη μπάλα στα πόδια κλωτσάει ΑΕΡΑ,,,,,,,ε ΤΟΤΕ, καλά τους κάνανε. Μπας και πάρουν κα'να μάθημα, δηλαδή... 

Άσε που τα άλλα 2 γκολ που βάλανε στο 2ο δεν ήταν δα και μετά από καμμιά υπερπροσπάθεια. Να πω ότι σκιστήκανε με πλάτη τη σιγουριά του 5-0, δεν δείξανε καν έλεος κτλ, να το καταλάβαινα...Ή να πω ότι παίζανε με την Εθνική Ατόμων Με ΕΙδικές Ικανότητες (...η οποία καλύτερα θα τα πήγαινε, παρεμπιπτόντως...) της Βραζιλίας, και πάλι οκ.

Νομίζω ότι παρά την γενική απέχθεια που έχει πολύς κόσμος προς τους Γερμανούς -γενικά- αυτή η ομάδα φέρθηκε πολύ σωστά, χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα για "απανθρωπιά".

• Like 5
Δημοσ.

Οπως ειπε και ο εκφωνητης του μουντιαλ, σεβονται περισσοτερο τον αντιπαλο (οι βραζιλιανοι τους γερμανους) οταν δεν σταματανε να παιζουν επιθετικα στον αγωνα. Αλλα οχι, δεν σεβονται τιποτα.

Αλλα αξιζε να γινει πιστευω μια ανατροπη, τοσα χρονια με την βραζιλια και την βραζιλια μεγαλωναμε, αντε να ησυχασουν λιγο και αυτοι να βγει και κανας αλλος στο γυαλι..

Εγω δεν προλαβα να δω το πρωτο ημιχρονο, αλλα μολις ειδα την 5αρα, ηθελα να βαλουν κι αλλα!!  :devil:

Επισης δεν ξερω αν αλληθευει, αλλα μου ειπαν οτι μεσα σε 4 λεπτα μπηκαν 2 γκολ. Απιστευτο.. 

Δημοσ.

ελα ρε μαγκες δωστε μου ευρωωωω

εχω παιξει να το παρει η γερμανια 200 ευρω με αποδοση 3,70 .. ελατε καλα μου λεφτακιαααα

Δημοσ.
Κυκλοφορούν στο Ίντερνετ:  

"Αν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο από το 4G της Cosmote, αυτό είναι τα γκολ που τρώει η Βραζιλία..!!"

Να ζητήσει η Βραζιλία επαναδιαπραγμάτευση του σκορ, κι αν δεν δεχτούν οι Γερμανοί,  να προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή.  Αμέ.

H Βραζιλία καταστράφηκε οικονομικά για να διοργανώσει ένα Μουντιάλ το οποίο την κατέστρεψε και ποδοσφαιρικά.

α ρε και να ήμουν έξω απο το γήπεδο στη Βραζιλία και να πούλαγα χαρτομάντηλα...

Αν οι Αργεντινή χάσει κι αυτή από την Ολλανδία 7-1, ο μικρός τελικός Βραζιλία-Αργεντινή θα γίνει σε άγνωστη τοποθεσία στο Σιβηρία

Στο ημίχρονο θα φύγω από το σπίτι του κολλητού να πάω στο δικό μου. 6 λεπτά δρόμος ή 4 γκολ της Γερμανίας στη Βραζιλία

Αν είχε χιούμορ η Βραζιλία θα έβαζε αυτογκολ ο Φρεντ.

When does Low put Neuer up at striker?

• Like 11
Δημοσ.

Δεν μπορείτε να πείτε, η παπαρια της σεζόν ε !!

Ποδοσφαιρο ειναι. Μην ξεχνας το Γερμανια-Αλγερια 0-0 στην κανονικη περιοδο. Και μετα εγινε το 2-1 στην παραταση.

Ανοιξε το ματς και ειχαν ενα εκπληκτικο 6λεπτο οι Γερμανοι πετυχαινοντας 4 γκολ οπου οι Βραζιλιανοι τα ειχαν χασει. Καμια φορα αυτα γινονται στο ποδοσφαιρο.....

Δημοσ.

Επισης δεν ξερω αν αλληθευει, αλλα μου ειπαν οτι μεσα σε 4 λεπτα μπηκαν 2 γκολ. Απιστευτο.. 

Σε 6' μπήκαν 4 (ακόμη δηλαδή πιο...απίστευτο) :

Στα 23', 24', 26', 29' (και φυσικά στο 8' το πρώτο, οπότε 5 μπάλες μέσα σε μόλις 21'...)

Αν τα θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Σφαγή της Βραζιλίας. Χειρουργείο. Ακόμα ρέει το βραζιλιάνικο αίμα στα στενάκια του Μπέλο Οριζόντε...

Δημοσ.

Στο γήπεδο του Λεβαδειακού αυτά τα ματς γυρίζουν.

Τσόντα,μεγάλη ντροπή , εμ τους φόρτωσαν το Μουντιάλ χωρίς να το θέλουν εμ ξεφτιλίστηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο.

Που να δεις στο γηπεδο της Ξανθης πως γυριζουν...Και με δωρακι 10+εκ ευρωπουλα...

Κι εσυ 10-0 το παιξες; :Ρ

2-7 στο ημιχρονο γαμω το κερατο μου.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...