Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, είσαι Γερμανός παίκτης και ΞΕΡΕΙΣ ότι οι αντίπαλοί σου θα σταυρωθούν αύριο και για χρόνια γι' αυτή την ήττα. Πας και βάζεις κι άλλα γκολ στο Β' ημίχρονο; Μερικοί είναι και συμπαίκτες σε συλλόγους. Άσ' το στα 5, τι θα πάθεις;

ελα τωρα πολυ που τους νοιαζει..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, είσαι Γερμανός παίκτης και ΞΕΡΕΙΣ ότι οι αντίπαλοί σου θα σταυρωθούν αύριο και για χρόνια γι' αυτή την ήττα. Πας και βάζεις κι άλλα γκολ στο Β' ημίχρονο; Μερικοί είναι και συμπαίκτες σε συλλόγους. Άσ' το στα 5, τι θα πάθεις;

Το ποδοσφαιρο ειναι μια πολιτισμένη μαχη (τουλαχιστον μεσα στο χορταρι) και μπορεις να το κανεις exploit αυτο.

Να δειξεις την δυναμη ισχύος σου (εφοσον θα γραφτει στην Ιστορια)

+ οτι θα πέσουν οι τιμες στα βραζιλιανικα κεφαλια στην ευρώπη απο τους συλλόγους.

Εverybody wins...oh wait...

Δημοσ.

καιρος να μαθουν και οι βραζιλιανοι μπαλα ειναι .οταν ειχαν ομαδα και πεταγανε 5 και 6αρες ηταν κλτερα.

ελεος παιχνιδι ειναι

Δημοσ.

Αφού το έζησα και αυτό  σε μουντιάλ να δω την Βραζιλία να τρώει 7 μπαλάκια αναρωτιέμαι τι άλλες εκπλήξεις θα έχουν να μου προσφέρουν τα υπόλοιπα μουντιάλ.Πάντως τέτοιου επιπέδου τσόντα μόνο η Tori Black με την Jena jameson στην ίδια σκηνή μπορούν να προσφέρουν

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν αυτά στους Γερμανούς, για να μην πώ οτι χάρη τους έκαναν που δεν το πήγαν 10-0. Έκαναν αλλαγές για να ξεκουράσουν τους βασικούς παίκτες εν όψει του τελικού. Και αυτό το 1 γκόλ που έβαλε ο Όσκαρ τους το χάρισαν για μένα.

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις. Αν τυχει και διαβασεις κειμενα φιλοσοφων, και δη γερμανων, τοτε θα καταλαβεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, γενικά δε διαφωνώ, παιχνίδι είναι. Αλλά η εθνική ομάδα στη Βραζιλία δεν είναι παιχνίδι. Καλώς ή κακώς. Εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σταματούσα πάντως.

Δημοσ.

Παραλίγο να ξεχαστεί το δικό μας 7αρι...

δε ξεχνιέται...μην ανησυχείς..

κοιτάξτε μαλάκες βραζιλιανοι να συζητάμε σε 4-8 χρόνια πόσοι ακόμα θα περάσουν το ροναλντο σε γκολ σε μουντιαλ...

ο μυλερ το χει ευκολάκι...εσεις είσασταν ικανοί να βάλετε και τον σουρλε στο παιχνίδι αν ξεκίναγε βασικος σήμερα..

Δημοσ.

Αφού το έζησα και αυτό  σε μουντιάλ να δω την Βραζιλία να τρώει 7 μπαλάκια αναρωτιέμαι τι άλλες εκπλήξεις θα έχουν να μου προσφέρουν τα υπόλοιπα μουντιάλ

Αυτό μου λέει και ο φίλος μου που μου έστειλε sms τώρα. Ίσως δεν παίζει να το ξαναδούμε σε ημιτελικό.

Δημοσ.

μην ξεγραφετε εύκολα την βραζιλία παιδιά. Χωρις νευμαρ θα παίξουν πιο παθιασμένα όλοι οι υπόλοιποι και ας μην ξεχνάμε γιά ποιό λόγο γινεται η διοργάνωση εκεί.

Πιο χαμηλα εχω την αργεντινή , δυσκολότερα πιστεύω να περάσει την ολλανδία.

Έτσι όπως τα βλέπω, τελικός πάει γιά βραζιλια-ολλανδία.

Δεν μπορείτε να πείτε, η παπαρια της σεζόν ε !!

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...