kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πραγματικά μερικοί από τους Βραζιλιάνους ούτε για Ελλάδα δεν είναι.. Ιεροσυλία (δεν πίστευα ποτέ ότι θα γράψω κάτι τέτοιο)! 2
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Με τέτοια άμυνα και τέτοιο κέντρο σήμερα, ο τελευταίος που θα πρέπε να τα ακούσει είναι ο Φρεντ...
leonidas_fs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Στη Γερμανία βγήκαν ήδη τα μπλουζάκια - έβαλα και εγω γκολ στη Βραζιλία - 12
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Στη Γερμανία βγήκαν ήδη τα μπλουζάκια - έβαλα και εγω γκολ στη Βραζιλία - Χαχαχαχαχα
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ο γουιλιαν ειναι ο μεγαλυτερος βουτηχτης του κοσμου. Εν τω μεταξυ δεν ξερει να πεφτει και θυμιζει κακο ηθοποιο σε ταινια δρασης που δε ξερει πως να πεσει. Απορω γιατι αυτος ο παιχτης ειναι στην εθνικη. Ειναι αχρηστος, ακομα και για την Τσελσι
Basilisc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μαλακές κάνει scroll ο πίνακας του σκορ για να χωρέσει τα γκολ. 3
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Στη Γερμανία βγήκαν ήδη τα μπλουζάκια - έβαλα και εγω γκολ στη Βραζιλία - Οι Βραζιλιανοι στο μεταξύ βγάζουν μπλουζάκια " Έβρισα και εγώ τον Φρεντ"!!!
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Η Γερμανία τώρα θα παίξει με τα δευτερο-τριτα. Κοιτα να δεις που ξεφτυλισαν και τον ημιτελικό ενος μουντιάλ.
cosmos000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μου φαίνεται το γκολ της τιμής...κ αυτό οι γερμανοί θα το βάλουν για τους αντιπάλους!! ενημέρωση.: 7-0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα