Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το αποκλείω, αλλά οι 4 μέρες μου φαίνονται μη ρεαλιστικό σενάριο.

Πάντως η μπαταρία είναι απλή ΑΑ επαναφορτιζόμενη, αν σε απασχολεί τόσο πολύ η αυτονομία την αλλάζεις και βάζεις κάτι καλύτερο.

H μπαταρια που χρησιμοποιει η εν λογω εταιρια ειναι της sanyo το μοντελο eneloop και ειναι στα 1600mah.To G700s φοραει την ιδια μπαταρια με περισσοτερα mah περιπου 2100 αν δεν κανω λαθος.

παιδια απλα διαβασα σε ενα site που εκανε review το g700s το εξης: "Η μπαταρία για την ασύρματη λειτουργία είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχο του G700s και μπορεί να αντέξει ακόμη και τέσσερις μέρες σε full λειτουργία, την ώρα που το απλό G700 δεν άντεχε ούτε δύο 24ωρα.

και γι αυτο ρωταω για την διαρκεια της.ισχυει αυτο που γραφει η οχι;

αντεχει 4 ημερες;;

υγ: ευχαριστω για τις απαντησεις σας :)

Εγω που λιωνω το φορτιζω ανετα 2-3 φορες την ημερα.Βεβαια υποψιαζομαι οτι λογω των συχνων φορτισεων μπορει η μπαταρια να εχει "κλασει" πανω της.Sorry για την εκφραση.Υποψιν πως το εχω ρυθμισμενο στο max gaming!

Y.Γ Αν το θελεις για gaming δεν σου συνιστω να παρεις wireless.Εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γυρισω σε wired.

Δημοσ.

liopyr, τα 125 reports ανα δευτερόλεπτο είναι ο στάνταρ ρυθμός αναφορών της USΒ θύρας είτε είσαι ασύρματος είτε ενσύρματος!

Σε εndurance mode στο 602, με 125 reports ανα δευτερόλεπτο, το οποίο ισοδυναμεί με 8ms χρόνο απόκρισης, έχεις 1440 ώρες λειτουργίας ( 8 ώρες την ημέρα = 6 μήνες, 4 ώρες την ημέρα= 1 χρόνος).

8 msec απόκριση δεν είναι παρατηρήσιμο lag. Ο μόνος λόγος να θές να το μειώσεις, είναι επειδή έχεις προσθέσει ήδη lag από άλλους παράγοντες και έχεις φτάσει στο προσωπικό σου όριο, αν και πρώτα πρέπει να δείς τους παράγοντες που προσθέτουν το περισσότερο lag και όχι το λιγότερο.

Ακόμα και έτσι όμως, σε εκείνες τις πριπτώσεις όπου θα παίζεις online και βλέπεις ότι θές το κάτι παραπάνω, βάζοντας το ποντίκι σε performance mode, έχεις 2 msec lag! Μόλις 1 msec διαφορά από το G700s!

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός θα ήθελε να μπαίνει στη διαδικασία της καθημερινής φόρτισης του ποντικιού του για 1msec διαφορά στην απόκριση.

Για τα 8000dpi του G700 δεν το συζητάω κάν. Με 8000 dpi σε ανάλυση 1080p, σε First Person Shooters, με in game sensitivity στο 1, κάνεις στροφή 180 μοιρών με κίνηση 0,13 εκατοστών!!! Έχεις χάσει όλη την ακρίβειά σου. Για να παίξεις, θα πρέπει να κατεβάσεις το in game sensitivity τέρμα κάτω, αλλοιώνοντας την πραγματική ακρίβειά σου, μιάς και το παιχνίδι χρησιμοποιεί τους δικούς του αλγόριθμους για να μειώσει την ταχύτητα.

Για να έχεις πραγματική ακρίβεια, πρέπει το sensitivity στα Windows να ειναι στην μέση (6/11) και το sensitivity των παιχνιδιών στην default τιμή τους. Οτιδήποτε άλλο αλλοιώνει την πραγματική σου ακρίβεια. Υπο αυτές τις συνθήκες, πάνω από 1500 dpi αρχίζεις και ξεφεύγεις σιγά-σιγά, διότι το ποντίκι γίνεται υπερβολικά γρήγορο και χάνεις ακρίβεια.

Δείτε τί λέει ο COM της Steelseries, οι οποίοι βγάζουν καταπληκτικά ποντίκια:

Technology has progressed to a level where you can move your mouse, say, one inch on your desk, and your cursor will move 2 or 3 times your screen length. That sounds impressive for sure, but where is the real value in that?" Rom asked. "That doesn't make you more precise or accurate; I would argue that it does exactly the opposite. A higher DPI in a mouse doesn't offer a lot of value, and it is not a benchmark for how precise or awesome the mouse is. It's simply a measure of sensitivity.

http://arstechnica.com/gaming/2010/02/does-dpi-matter-in-gaming-mice-one-mouse-maker-says-no/

Το μόνο που λείπει από το 602 θα ήταν να είχε επαναφορτιζόμενες eneloop μέσα του και ένα καλωδιάκι για να το φορτίζεις μία φορά το εξάμηνο. Αλλά αυτό θα ανέβαζε την τιμή του.

Το 602s που θα βγεί στο μέλλον το κόβω να είναι έτσι. Για την ώρα, μιάς και το 602 συμπεριλαμβάνει στο πακέτο του 2 μπαταρίες duracell, το θέμα της μπαταρίας θα σε απασχολήσει αρκετό καιρό μετά την αγορά του.....

Όσο για το βάρος: Το G700 θα γίνει πιό ελαφρύ, αν αφαιρέσεις τη μπαταρία και το μετατρέψεις σε ενσύρματο ποντίκι. Στο 602 μπορείς να αφαιρέσεις την μία από τις 2 μπαταρίες και να μειώσεις το βάρος του, ενώ παραμένει ασύρματο B)

Εν κατακλείδι, το G602 είναι αυτό που έπρεπε να είναι το G700 εξ αρχής.

PS: Εγώ κάνω το PC gaming μου στο σαλόνι, σε 50-άρα τηλεόραση, από απόσταση 2,8 μέτρων. Οπότε για εμένα, όταν κάτι είναι ασύρματο, πρέπει να είναι πραγματικά ασύρματο και όχι ανα διαστήματα. Η αυτονομία είναι ο 2ος πιό σημαντικός παράγοντας μετά από την ακρίβεια. To 602 αντικατέστησε το Logitech MX518, το οποίο θεωρείται το πιό διαχρονικό gaming mouse ever και επανακυκλοφορεί ως Logitech G400, με νέο σένσορα και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Στο απλό g700 που η μπαταρία αδειάζει για πλάκα το να γίνεται ενσύρματο είναι σωτήριο

Το καλώδιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά δεν είναι και άσχημο

Δημοσ.

Στο αμερικάνικο amazon έχει μπόλικα reviews για το 602 και πού και πού βλέπεις κόσμο που κουράστηκε με τα θέματα μπαταρίας του 700 και πήγε στο 602.

Πιστεύω ότι το 602 μαζί με 2 eneloop ΧΧ μπαταρίες είναι ιδανική λύση.

Θέλω να δώ πόσο θα κρατήσουν οι απλές Duracell και αναλόγως θα πράξουμε....

Δημοσ.

είναι μεν κουραστικό, από την άλλη δε λέει και να το αλλάξεις πριν βγάλει για τα καλά τα λεφτά του και πέρα από αυτό σαν ποντίκι είναι εξαίσιο, φαντάζομαι το ίδιο και το 700s 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! τοτε αφου ειναι ετσι καλητερη επιλογη με βαση αυτα που διαβασα ειναι το 602.Απλα μου κανει εντυπωση πως τετοιο ποντικι σαν το g700s που ειναι ποντικι καθαρα για gaming και αισθητα βελτιωμενο οπως αναφερουν σε σχεση με το παλιο g700,πως γινεται λοιπον να εχει τοσο μικρη διαρκεια μπαταριας;;
Και επισης αφου ειναι ετσι ποιο το νοημα να ειναι ασυρματο;;
οσο 8200 dpi πραγματικα ειναι περιττα.
η αληθεια ειναι πως ειχα κολλησει στο g700s και σκεφτομουν για αγορα του αλλα τελικα..

Επεξ/σία από redarmada
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! τοτε αφου ειναι ετσι καλητερη επιλογη με βαση αυτα που διαβασα ειναι το 602.Απλα μου κανει εντυπωση πως τετοιο ποντικι σαν το g700s που ειναι ποντικι καθαρα για gaming και αισθητα βελτιωμενο οπως αναφερουν σε σχεση με το παλιο g700,πως γινεται λοιπον να εχει τοσο μικρη διαρκεια μπαταριας;;

Και επισης αφου ειναι ετσι ποιο το νοημα να ειναι ασυρματο;;

οσο 8200 dpi πραγματικα ειναι περιττα.

η αληθεια ειναι πως ειχα κολλησει στο g700s και σκεφτομουν για αγορα του αλλα τελικα..

Εγω σου ανεφερα την διαρκεια αποφορτισης της μπαταριας του G700.Το G700s εχει μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια οποτε και διαρκεια αποφορτισης.

Δημοσ.

@ikaruga24 ωραιο το παραδειγμα σου! εχεις ενα δικιο.
@Rapsthemaniac ναι το καταλαβα απλα με βαση αυτα που διαβαζω δεν νομιζω να εχουν και μεγαλη διαφορα στην αυτονομια της μπαταριας πρακτικα.

Δημοσ.

Εγω σου ανεφερα την διαρκεια αποφορτισης της μπαταριας του G700.Το G700s εχει μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια οποτε και διαρκεια αποφορτισης.

o,τι μπαταρία θες εσύ βάζεις 

Δημοσ.

o,τι μπαταρία θες εσύ βάζεις 

Αυτο ειναι σχετικο φιλε μου.Μπορεις να βαλεις μπαταρια λιθιου μεχρι και μεγαλυτερης χωρητικοτητας απο αυτην που εχει ηδη η που οριζει ο κατασκευαστης αλλα δεν μπορεις να βαλεις για παραδειγμα μια απλη αλκαλικη μπαταρια γιατι κατι τετοιο συμφωνα παντα με τις απαιτησεις του εν λογω ποντικιου θα ηταν κατι περισσοτερο απο ασυμφορο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nα αναφέρω ότι το G602 το πήρα αρχές Νοεμβρίου 2013, και ήρθε με 2 μπαταρίες Duracel μέσα.

Εχθές, 23 Ιουνίου 2014, σχεδόν 8 μήνες αργότερα, με ενημέρωσε ότι οι μπαταρίες έχουν ακόμα 20% και να τις αλλάξω σύντομα.

Τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...