redarmada Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση και συγκεκριμενα στους κατοχους του g700sαπο διαρκεια μπαταριας πως τα παει σε γενικες γραμμες; ξερω πως ειναι σχετικο αυτο που ρωταω γιατι ειναι αναλογα με το ποσο θα το χρισημοποιησεις αλλα πανω κατω ειναι σε καλα επιπεδα;
Zapee995 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχω το ποντικι αλλα επειδη το εψαχνα πριν καταληξω στο g500s, παντου διαβαζα οτι κραταει απο 8-10 ωρες για απλη χρηση ενω για gaming εβγαζε περιπου 5-6 ωρες. Επισης το ποντικι εχει power saving mode αλλα αρκετοι αναφερουν οτι με αυτο ενεργοποιημενο υπαρχει lag.
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο απλό G700 αν δεν παίζεις στα 1000Hz έχει αξιοπρεπή διάρκεια, >12 ώρες. Λίγη σημασία έχει πάντως από την στιγμή που μπορείς να το κάνεις wired απλά κουμπώνοντας ένα usb καλώδιο και να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς. Όταν παίζω πλέον το έχω μόνο wired.
redarmada Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 παιδια απλα διαβασα σε ενα site που εκανε review το g700s το εξης: "Η μπαταρία για την ασύρματη λειτουργία είναι αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχο του G700s και μπορεί να αντέξει ακόμη και τέσσερις μέρες σε full λειτουργία, την ώρα που το απλό G700 δεν άντεχε ούτε δύο 24ωρα." και γι αυτο ρωταω για την διαρκεια της.ισχυει αυτο που γραφει η οχι;αντεχει 4 ημερες;;υγ: ευχαριστω για τις απαντησεις σας
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν το αποκλείω, αλλά οι 4 μέρες μου φαίνονται μη ρεαλιστικό σενάριο. Πάντως η μπαταρία είναι απλή ΑΑ επαναφορτιζόμενη, αν σε απασχολεί τόσο πολύ η αυτονομία την αλλάζεις και βάζεις κάτι καλύτερο.
panther_512 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια μια ερωτηση και συγκεκριμενα στους κατοχους του g700s απο διαρκεια μπαταριας πως τα παει σε γενικες γραμμες; ξερω πως ειναι σχετικο αυτο που ρωταω γιατι ειναι αναλογα με το ποσο θα το χρισημοποιησεις αλλα πανω κατω ειναι σε καλα επιπεδα; Φίλε μου, αν δεν παίζεις σε championship tournaments με χρηματικά έπαθλα, άσε τη σειρά G700 και πάρε το G602. Mε 2 ΑΑ μπαταρίες έχεις: 250 ώρες λειτουργίας σε gaming mode ή 1440 ώρες λειτουργίας σε endurance mode ( το οποίο είναι παραπάνω από άριστο για single-player gaming ) Επίσης λειτουργεί και με μία μόνο μπαταρία. Το χρησιμοποιώ εδώ και μία εβδομάδα και δυσκολεύομαι πολύ να του βρώ το οποιοδήποτε ψεγάδι, ενώ το gaming το κάνω σε endurance mode, διότι πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ ουσιαστική διαφορά από το gaming mode (125 vs 500 reports/sec) Προσωπική μου άποψη, το 602 είναι το τόπ ασύρματο gaming ποντίκι της Logitech. 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Με εστειλες τωρα πανθηρα. Εψαχνα να βρω τι υπαρχει στην αγορα απο mouse ασυρματα καθως δεν ειμαι πλεον hardcore gamer και το μονο ποντικι που ηταν κοντα σε αυτο που εψαχνα ηταν το G700s. Τωρα μου εδειξες αυτο και μου ανοιξες τα ματια. Μαλλον θα το τσιμπησω πριν μου πεθανει εντελεως το αριστερο click απο αυτο που εχω τωρα. Ηδη διπλοκλικαρει που και που αλλα οσο περναει ο καιρος θα χειροτερευει και δεν θελω να μεινω ξεμπαρκος μια μερα καλη. Φαινεται πολυ (μα παρα πολυ ομως) αξιολογο ποντικι.
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ikaruga, σου απάντησα και σε PM, αλλά να το πώ και εδώ, πιστεύω ότι το G602 είναι μακράν το καλύτερο gaming ποντίκι της Logitech. Υπάρχουν σε άλλα φόρουμς και σχόλια από χρήστες που έχουν και τα 2 ποντίκια (G700s, G602) και λένε το ίδιο πράγμα.
liopyr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του G700 είναι πως γίνεται wired on the fly. Αν κάποιον δεν τον απασχολεί αυτό, είτε επειδή δεν τον νοιάζει το zero lag, είτε επειδή έχει δίπλα του έτοιμες μπαταρίες backup να τις αλλάξει αν και όταν χρειαστεί, το G602 του κάνει μια χαρά. Προσωπικά το wired πλεονέκτημα το θεωρώ ανίκητο, αλλά ο καθένας έχει τις ανάγκες (και ιδιοτροπίες του) φαντάζομαι. ;p
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Διαβαζοντας γυρω γυρω μαλλον ειναι και το μοναδικο, πραγματικο πλεονεκτημα του G700s σε συνδιασμο με το μεγαλυτερο DPI. Το g602 ομως εχει optical σενσορα που ειναι υπερ του για αποφυγη του σκατενιου acceleration και η καταναλωση του ειναι πολυ καλυτερη. Τα πλαγια πληκτρα επισης ειναι καλυτερα τοποθετημενα και συνεπως προσβασιμα με μεγαλυτερη ευκολια. Παρα αυτα ομως η τιμη και των 2 ειναι περιπου η ιδια και θεωρω οτι το G602 θα μπορουσε να ειναι και φτηνοτερο αλλα οκ, νεο προιον ειναι στην αγορα οποτε...
redarmada Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις θα κοιταξω το g602! αλλα καλος κακος μου εχει κολλησει τo g700.αλλη μια ερωτηση γνωριζει καποιος που μπορω να δω απο κοντα αυτα τα 2 mouse; (και το g700s και το g602)
panther_512 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του G700 είναι πως γίνεται wired on the fly. Αν κάποιον δεν τον απασχολεί αυτό, είτε επειδή δεν τον νοιάζει το zero lag, είτε επειδή έχει δίπλα του έτοιμες μπαταρίες backup να τις αλλάξει αν και όταν χρειαστεί, το G602 του κάνει μια χαρά. Προσωπικά το wired πλεονέκτημα το θεωρώ ανίκητο, αλλά ο καθένας έχει τις ανάγκες (και ιδιοτροπίες του) φαντάζομαι. ;p Δεν υπάρχει lag στο 602, η διαφορά με το G700 είναι στα dpi και στα reports ανα δευτερόλεπτο. Το 602 είναι πιό εργονομικό, καλύτερη θέση κουμπιών και πιό ελαφρύ. Επίσης έχει ένδειξη μπαταρίας τόσο επάνω στο ποντίκι, όσο και στον υπολογιστή και γνωρίζεις εκ των προτέρων και ανα πάσα στιγμή τη κατάσταση της μπαταρίας και αν χρειάζεται αλλαγή ή όχι. Εγώ είμαι στη 2η εβδομάδα που το χρησιμοποιώ καθημερινά, και η ένδειξη της μπαταρίας είναι 5/5. Έχω στο συρτάρι 2 μπαταρίες έτοιμες όταν θα μου χρειαστούν σε κάνα 10-μηνο..... Για να σου κάτσει φάση να σου μείνει το ποντίκι νεκρό στην μέση του gaming και να ψάχνεσαι για μπαταρίες, χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια και πάρα πολύ υπομονή. Όπως έγραψα παραπάνω, το G700 είναι για εκείνους που πραγματικά ξέρουν ότι χρειάζονται 8000dpi και 1000 reports/sec και είναι διατεθημένοι να μπαίνουν στη διαδικασία της καθημερινής ή ανα δύο μέρες φόρτισης, και του wired gaming, το οποίο αναιρεί τη wireless σκοπιμότητα του ποντικιού, για αυτά τα δύο πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν μόνο οι επαγγελματίες gamers. Και δεν το λέω μόνο εγώ: http://www.gadgetmac.com/reviews/logitech-g602-wireless-gaming-mouse-review.html The main difference between the two that makes the G700s a more superior gaming mouse is that its got a high-performance laser sensor that is capable of reaching 8200DPI sensitivity with a wireless data polling rate of up to 1000, while the G602 features an optical sensor that can only go as far as 2500DPI with a wireless data polling rate of up to 500. What it really means is that the G700s is capable of pinpoint accuracy, ultra-fast cursor movement and tracking - in reality it's useful if you're from outer space or some insanely talented gamer with blazing fast reflexes. Because when we put both mice to the test, we found out that we would only set the DPI sensitivity at below 4000 with a polling rate of 500, and we were really happy with the results. That said, you can color me impressed as I haven't found any noticeable difference between the G602's tracking performance and accuracy when in Performance mode compared to the laser sensor-equipped G700s at 2500DPI settings. Το 602 είναι πολύ φρέσκο προϊόν και έτσι βλέπεις πιό πολύ κόσμο να ρωτάει για αυτό, παρά να λέει την εμπειρία του με αυτό. Σημειώστε το όμως, ότι όσο περνάει ο καιρός θα δείτε όλο και περισσότερο κόσμο να λέει αυτά που γράφω και να προτείνει το 602 σε σχέση με το 700.... Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2013 από panther_512
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Τα λεγόμενα reports/sec είναι lag, τα 500Hz που τρέχει το G602 μεταφράζονται περίπου σε 2ms, τα 1000Hz του G700 σε 1ms. Στο καλώδιο είσαι μηδέν ms. Ακραίες λεπτομέρειες μεν, αλλά υπάρχουν. Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για placebo effect ή καταλαβαίνω πράγματι διαφορά, αλλά όταν παίζω, παίζω πάντα wired. Στα dpi θα συμφωνήσω απόλυτα, είναι αδύνατο να καταφέρεις να χειριστείς το mouse από ένα σημείο και μετά, τα 2500 του G602 είναι υπέρ αρκετά (εγώ παίζω με λιγότερα), τα 5700 G700 δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να τα χρειαστεί κάποιος, τα 8200 G700s είναι απλά εξωπραγματικά. Εργονομικά δεν έχω χαϊδέψει το 602, οπότε δεν έχω άποψη. Κρίνοντας από τις φωτό πάντως, δεν βλέπω καμία επαναστατική αλλαγή στην σχεδίαση. To βάρος τους είναι ακριβώς το ίδιο (152 γραμμάρια το ένα 153 το άλλο), αλλά στο G700 μπορείς απλά να ξεφορτωθείς εντελώς την μπαταρία όταν παίζεις wired και να γίνει πούπουλο. Η wireless σκοπιμότητα του mouse δεν είναι το wireless gaming, δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν λόγο που κάποιος θέλει σώνει και καλά να είναι wireless το mouse του όταν παίζει games, θεωρώντας δεδομένο πάντα πως παίζει πάνω στο γραφείο. Τα wireless gaming mouse, στην ουσία παντρεύουν την gaming δυνατότητα με την wireless ευκολία που είναι απαραίτητη σε εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις (π.χ δυνατότητα χρήσης από απόσταση αν χαζεύεις ξερωγω ταινίες στον καναπέ)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα