Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Εχω αντιστοιχισει καποιυς ηχους για ορισμενες ενεργειες στα xp απο τον πινακα ελεγχου αλλα δεν αναπαραγοντε κατα τρην ενεργεια που εχω ορισει ενω στην προεπισκοπηση στον πινακα ελεγχου ακουγοντε κανονικα. Επισης ουτε ο κλασικος ηχος της Microsoft ακουγεται κατα την εκκινηση των windows...Καπου τα ξαναθυμαι το θεμα αλλα δεν μποτρεσα να βρω κατι σχετικο...Ευχαριστω.
Cristina Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Πήγαινε εδώ: Πίνακας Ελέγχου > Ήχοι και Συσκευές Αναπαραγωγής > Καρτέλα: Ήχοι Και δες μήπως έχεις στους Συνδιασμούς Ήχων, επιλεγμένο το Χωρίς Ήχους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Αντιθετα εχω φτιαξει δικο μου συνδιασμο και τον εχω αποθυκευσει με δικο μου ονομα.... :twisted: :twisted: :twisted:
fireblade9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 gia pigene na anoixeis to registry editor apo run k regedit k pata klik sto HKEY_CURRENT_USER k peigene sto arxeio dexia k pata delete.den tha sto svisi alla ean to provlima einai idio me afto pou eixa o ixos sou tha epanelthi.dokimaseto ,den xaneis tipota....
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 gia pigene na anoixeis to registry editor apo run k regedit k pata klik sto HKEY_CURRENT_USER k peigene sto arxeio dexia k pata delete.den tha sto svisi alla ean to provlima einai idio me afto pou eixa o ixos sou tha epanelthi.dokimaseto ,den xaneis tipota.... Αυτο που λεει "η τιμη δεν οριστηκε" ????? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.