Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

μήπως ξέρετε πως μπορω να βάλω poll σε wordpress ? Θελω να το βάλω στην ακρη δεξια της αρχικης ας πουμε και όχι μέσα σε αρθρο...

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν δεν τα καταφέρνεις με τον κώδικα, υπάρχουν έτοιμα widgets και για τα 2 που ρωτάς. Για poll ψάξε στο google ή στο plugins directory του Wordpress.

Για τη θέση του, πιθανότατα το theme που χρησιμοποιείς θα έχει διάφορα sidebars, οπότε το βάζεις σε όποιο σε βολεύει. Αλλιώς μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου sidebars, είτε απευθείας σε κώδικα (ιδανικά με το API το wordpress) είτε με κάποιο από τα διάφορα widgets που κυκλοφορούν για τη δημιουργία sidebars.

Δημοσ.

Εχω το κωδικα αλλα δεν ξέρω που να τον βάλω, κανένα widget δεν δέχεται java κωδικα 

Και κάτι άλλο, πόσα είδη wordpress υπάρχουν ? Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ ειναι oniline αλλά στα plugin κλπ βλεπω που λεει download, install κλπ... Ολα αυτά πως τα κανω εγκατάσταση ? και που?

Δημοσ.

Γιατί σε Java? Υπάρχουν τόσα php poll-widgets έτοιμα για Wordpress.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με <object> για τη Java, αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Γιατί σε Java? Υπάρχουν τόσα php poll-widgets έτοιμα για Wordpress.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με <object> για τη Java, αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

πως μπαινουν στο wordpress δεν μπορω να καταλαβω. αυτα που βρισκω ολα λενε install 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...