Προς το περιεχόμενο

Galaxy s3 root δεν bootαρει με cm ρομ

tsakitsan95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια νταξει δε ξερω τη μακακια εκανα! βοηθεια οποιος ξερει καιγομαι! εκανα ροοτ το κινητο μου ολα κομπλε.ηθελα να περασω cm rom (cyanogenMod) επειδη αποτι διαβασα εκμεταλευεται καλυτερα το hardware του κινητου.συγκεκριμενα εβαλα την εκδοση 10.2 . λοιπον εχουμε και λεμε! κατεβαζω ενα root manager παιρναω το cm στη μνημη (εκανα κατι βοοτ που ηθελε δε θυμαμαι ακριβως να πω την αληθεια) και ξεκιναω κανονικα να περασω τη νεα ρομ.ολα καλα τελιωνει η εγκατασταση και το κινητο ξεκιναει.βλεπω εγω το boot logo του cm και χερομαι ο βλακας, περιμενω 1,2,3 λεπτα δε φορτωνει... λεω νταξει θα ναι η πρωτη φορα γιαυτο.τελος παντον μετα το 20 λεπτο λεω κατι εχει πεχτει ασ δοκιμασω να κανω ρεσταρτ.κανω ρεσταρτ τα ιδια... παω να μπω στο downloading mode μπας και κανω τιποτα απο κει και μου λεει downloading... do not turn off target!! ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΓΟΟΓΛΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! προσπαθω να βαλω οφισιαλ firmware αλλα τιποτα! δε μπορω να δω πια εκδοση εχω δε μπορω να κανω τιποτα.μονο κατι κωδικους εχω που λεει κατω απο τη μπαταρια δε ξερω αν χρησιμευουν σε κατι ωστε να βρω καποιο firmware.οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει παρακαλωω! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν το εκανες root περασες καποιον clockworked manager;

Γι'αυτο μου την σπαει οταν καποιος πειραζει το κινητο του χωρις να ξερει πως να το κανει....

Anyway με κλειστο το τηλεφωνο πατα το volume+ το home button και το power button και πες μου τι σου γραφει.

Πατα τα για 5 δευτερα περιπου.

cwm εκανα μολις χωρις αποτελεσμα. volume+ το home button μου κανει restarts και γραφει samsung galaxy s3 gt-i9300 οτι εγραφε παντα με λιγα λογια.αν βοηθαει αυτο πανω αριστερα εχει ενα κοκκινο θαυμαστικο

Οκ προφανως θελει παραπανω δευτερα να κρατησεις τα 3 πληκτρα για να μπει σε cwm.

Οπως και να χει κατεβασε απο samfirmware.com μια ρομ,περασε την με odin και ξαναπροσπαθησε.

Αν δεν το κατεχεις διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Και για root και cwm διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

τα εχω κανει και τα 2.θα ξαναπροσπαθησω αλλη μια.απο kies τιποτα φαση restore παιζει? κατι βρηκα στο kies και λεω να το δοκιμασω και αυτο

κατεβαζω firmware τωρα και θα προσπαθησω.ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! μακαρι να γινει κατι γιατι εχω τρελαθει...

φιλε τα καταφερα!

ευχαριστω πολυ δε μπορεις να φανταστεις ποσες ωρες παιδευομουνα

σωραιοοοοοοοοοοοοος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...