stefanidisg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εύχομαι να μην το μετανιωσω,απο Ρόδο.<br><br>
gkotsop Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 δυστυχώς τώρα τελευταία ακούω πολλούς απο hol που έχουν προβλήματα με τη σύνδεση και συχνές αποσυνδέσεις . καλή υπομονή να έχεις αν έχει γίνει τελικά η μεταφόρα στη hol
stefanidisg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν έχει γίνει η μεταφορά ακόμα αλλα δεν ξερω την υποδομή της hol στην Ρόδο
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 θεωρητικα παντα ετοιμασου να χασεις απο 0,5 Mbit Μεχρι 1,5 λογω 6 margin vs 9 margin της Hol.το αρχικο margin της Hol ειναι 11 που εκει σημαινει οτι θα χασεις παραπανω ταχυτητα αλλα αμα πας ζητησε τους να σε βαλουν σε 9 margin για να χασεις τα αρχικα.επισης αν θες fast path τοτε δυστυχως θα σε αφησουν με 11 margin οσο ξερω εκτος αν το αλλαξαν.αν θες πλεον 6 margin βρες ρουτερ που να παιζει με dmt.εκτος αν ειχες κανα profile στην forthnet Οποτε οκ μπορει να μην δεις διαφορα.
stefanidisg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή η άποψη σου ειναι να παραμεινω όπως εχω ; Γιατι πολλές φορές μου έπεφτε και 3-4 margin και είχα αποσυνδεσεις, τώρα σταθερά 9 margin και κλείδωμα στα 6.700 περίπου .
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή η άποψη σου ειναι να παραμεινω όπως εχω ; Γιατι πολλές φορές μου έπεφτε και 3-4 margin και είχα αποσυνδεσεις, τώρα σταθερά 9 margin και κλείδωμα στα 6.700 περίπου . αν εισαι forthnet και ειχες αποσυνδεσεις λογικα σε εβαλαν η σε 8 margin η σε 11.οποτε αν σε εχουν βαλει 8 ειναι αυτο που σχεδον δινει η Hol αμα το ζητησεις(9).το default ειναι το 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα