Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχώς τώρα τελευταία ακούω πολλούς απο hol που έχουν προβλήματα με τη σύνδεση και συχνές αποσυνδέσεις . καλή υπομονή να έχεις αν έχει γίνει τελικά η μεταφόρα στη hol 

Δημοσ.

θεωρητικα παντα ετοιμασου να χασεις απο 0,5 Mbit Μεχρι 1,5 λογω 6 margin vs 9 margin της Hol.το αρχικο margin της Hol ειναι 11 που εκει σημαινει οτι θα χασεις παραπανω ταχυτητα αλλα αμα πας ζητησε τους να σε βαλουν σε 9 margin για να χασεις τα αρχικα.επισης αν θες fast path τοτε δυστυχως θα σε αφησουν με 11 margin οσο ξερω εκτος αν το αλλαξαν.αν θες πλεον 6 margin βρες ρουτερ που να παιζει με dmt.εκτος αν ειχες κανα profile στην forthnet Οποτε οκ μπορει να μην δεις διαφορα.

Δημοσ.

Δηλαδή η άποψη σου ειναι να παραμεινω όπως εχω ; Γιατι πολλές φορές μου έπεφτε και 3-4 margin και είχα αποσυνδεσεις, τώρα σταθερά 9 margin και κλείδωμα στα 6.700 περίπου .

Δημοσ.

Δηλαδή η άποψη σου ειναι να παραμεινω όπως εχω ; Γιατι πολλές φορές μου έπεφτε και 3-4 margin και είχα αποσυνδεσεις, τώρα σταθερά 9 margin και κλείδωμα στα 6.700 περίπου .

αν εισαι forthnet  και ειχες αποσυνδεσεις λογικα σε εβαλαν η σε 8 margin η σε 11.οποτε αν σε εχουν βαλει 8 ειναι αυτο που σχεδον δινει η Hol αμα το ζητησεις(9).το default ειναι το 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...