Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 το τεστ που τρεχεις στρεσσαρει πολυ παραπανω απο real life τον επεξεργαστη ακριβως για να βλεπεις τις θερμοκρασιες. κατεβασε hw monitor και βλεπε απο εκει.το cpu να μην ξεπερασει τους 72 οποτε ας πουμε 68 εμεις και το cpu package τους 62 οποτε ας πουμε 58 εμεις. η ψυχτρα σου ειναι πολυ καλυτερη απο την stock.και σκεψου οτι ο 8350 που δουλευει στα 4.0ghz εχει την στοκ με τον δικο σου απο το εργοστασιο.οποτε αυτο τι μας λεει? τεσπα,πιασε τα 4.0ghz και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με το ρευμα.οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα θα το κατεβασουμε αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 βαλε τον πολλαπλασιαστη με την μια στο 19,5 για τα 3.9 ετσι οπως εισαι.λογικα θα bootαρει στα 3.900ghz με το ρευμα που εισαι τωρα. εαν δεν ειναι σταθερος τοτε πολυ απλα η δεν θα ανοιξει το Pc η θα παει να μπει windows και θα κανει επανεκκινηση η θα μπει κανονικα windows και σε ανυποπτη στιγμη η στην ωρα του τεστ θα κολλαει,θα τρως μπλε οθονες και γενικα θα δεις οτι κατι τρεχει με τον υπολογιστη. και για να βλεπεις εαν ειναι σταθερος η οχι,βαλε το τεστ να κανει large data set που ειναι πιο real life και στις θερμοκρασιες. edit,μετα ειδα το κουτι σου και την ψυχτρα σου.οποτε εισαι οκ και λογικα μεχρι 4.4-4.5 μπορεις να πας με αυτη την ψυχτρα εαν εχεις καλα ρευματα. στο bios εχεις και μια επιλογη για cpu load line calibration και cpu_nb line calibration. αυτα τα 2,τι επιλογες σου δινουν να τα βαλεις? Auto,enable,disable τίποτα άλλο το τεστ που τρεχεις στρεσσαρει πολυ παραπανω απο real life τον επεξεργαστη ακριβως για να βλεπεις τις θερμοκρασιες. κατεβασε hw monitor και βλεπε απο εκει.το cpu να μην ξεπερασει τους 72 οποτε ας πουμε 68 εμεις και το cpu package τους 62 οποτε ας πουμε 58 εμεις. η ψυχτρα σου ειναι πολυ καλυτερη απο την stock.και σκεψου οτι ο 8350 που δουλευει στα 4.0ghz εχει την στοκ με τον δικο σου απο το εργοστασιο.οποτε αυτο τι μας λεει? τεσπα,πιασε τα 4.0ghz και μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με το ρευμα.οσο λιγοτερο τοσο καλυτερα θα το κατεβασουμε αργοτερα. Ευχαριστώ πολύ θανο!!θα έχω ενημέρωση αύριο να δούμε πως θα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 οκ,βαλε τα στο enable και τα 2 calibration και πες μου τι ρευμα δινει τωρα το τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 οκ,βαλε τα στο enable και τα 2 calibration και πες μου τι ρευμα δινει τωρα το τεστ. Ανεβηκε και το ρευμα αλλα και η θερμοκρασια γρηγορα αλλα σε large test Στο Hwmonitor στο cpu package χτυπισαμε 70 βαθμους αρκετα γρηγορα ωστε να μη το δω.μηπως εγινε το κακο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι εντάξει,δεν παθαίνει τίποτα.αλλά πρέπει να δω φωτογραφία από το bios σου για να δω τι ρεύματα δινέι στο bios και τι δίνει σε load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Όχι εντάξει,δεν παθαίνει τίποτα.αλλά πρέπει να δω φωτογραφία από το bios σου για να δω τι ρεύματα δινέι στο bios και τι δίνει σε load Όχι εντάξει,δεν παθαίνει τίποτα.αλλά πρέπει να δω φωτογραφία από το bios σου για να δω τι ρεύματα δινέι στο bios και τι δίνει σε load Λίγο αργότερα θα ανεβασω να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Λίγο αργότερα θα ανεβασω να δούμε.. χρειάζεται κάτι άλλο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ναι,την advanced καρτελα εκει με τα ρευματα.οχι αυτην την καρτελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ναι,την advanced καρτελα εκει με τα ρευματα.οχι αυτην την καρτελα. έτοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 επειδη ο Θανος θα παει τωρα στην δουλεια και πρεπει να υποδεχθει ενα group απο ολλανδεζες αθλητριες, αναλαμβανω εγω. πατας εκει που εχω τα βελακια. με την σειρα που στις δινω 131120181005.BMP 131120181019.BMP 131120181055.BMP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δεν ηθελα αυτη την εικονα με τα ρευματα,την αλλη που πειραζεις τα ρευματα ηθελα maik,αδεια εχω αλλα συνεχισε και εσυ στο νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δεν ηθελα αυτη την εικονα με τα ρευματα,την αλλη που πειραζεις τα ρευματα ηθελα maik,αδεια εχω αλλα συνεχισε και εσυ στο νημα. Και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ηταν η σωστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ωραια δινει λεει 1.38.πηγαινε στο cpu offset voltage και πατα εκει που λεει auto μια το + για να δειξει την αμεσως επομενη τιμη απο το auto και ξανατρεξε το τεστ για να δουμε ποσο θα δωσει τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Θα έπρεπε να ανεβεί;γιατι αυτο έπεσε...1.37 έδειξε η μέτρηση και τα bios ειναι 1.332v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.DrekoCX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 προτεινω υδροψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα