Nikolakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. Εχουμε αυτο το συστημα-->Mobo:http://www.e-gate.gr...m5a97-r2.0.html Cpu:http://www.e-gate.gr...320frhkbox.html Ram:http://www.e-gate.gr...0c9d3b1-4g.html x2 Gpu:http://www.e-gate.gr...dc2oc-2gd5.html Cpu Cooler:http://www.e-gate.gr...2e-16pk-r1.html Ssd:http://www.e-gate.gr...0s37a-120g.html Psu:http://www.coolermaster.com/service/support/model/RS-620-ASAA-A1/ Tower:http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2810 (Δειχνω και το κουτι για τις θερμοκρασιες) Εχω καποια ασφαλη επιλογη για overclock? Ευχαριστω Να πω επισης οτι στρεσαρα τον επεξεργαστη και ανεβηκε σταθερα 47 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ισως χρειαστεις υδροψυξη για να τον φτασεις κανα 4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ισως χρειαστεις υδροψυξη για να τον φτασεις κανα 4.3 και 4.0 αμα παει ικανοποιημενος θα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ισως χρειαστεις υδροψυξη για να τον φτασεις κανα 4.3 να γινω τωρα κακος η να μην γινω?σιγα μην χρειαστει και αεροστατο για να πεσουν με το coolnquiet τα ρευματα... ασφαλη επιλογη,ξερεις καθολου απο το bios σου?μπορεις να μας πεις ποσο ειναι το ρευμα που δινει σε Load?τρεχοντας το τεστ που ετρεξες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 να γινω τωρα κακος η να μην γινω?σιγα μην χρειαστει και αεροστατο για να πεσουν με το coolnquiet τα ρευματα... ασφαλη επιλογη,ξερεις καθολου απο το bios σου?μπορεις να μας πεις ποσο ειναι το ρευμα που δινει σε Load?τρεχοντας το τεστ που ετρεξες. Γεια σου θανο και ευχαριστω για τη βοηθεια.Διαβασα καποια δικα σου ποστ και εκανα καποιες ενεργεις οπως να κλεισω ολα τα autoboost/auto overclock κλπ... Εκανα τεστ με το occt και ειχαμε τα εξης πριν που ειχε το αυτοματο overclock εκανα ενα push και εφτασε 61 βαθμους ενω με το aida64 εδειχνε max 47 βαθμους επι 15 λεπτα τεστ. Στα bios ναι μπορω να δω αλλα εχει ολα τα περιεργα/καινουρια για εμενα τουλαχιστον bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο δικό μου με την ίδια ψύκτρα (για τα υπόλοιπα κομμάτια δες στην υπογραφή μου) είμαι στα 4.2 με ΟΚ θερμοκρασίες. Από εκεί και πάνω θέλει καλύτερη ψύκτρα ή καλύτερα υγρόψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο δικό μου με την ίδια ψύκτρα (για τα υπόλοιπα κομμάτια δες στην υπογραφή μου) είμαι στα 4.2 με ΟΚ θερμοκρασίες. Από εκεί και πάνω θέλει καλύτερη ψύκτρα ή καλύτερα υγρόψυξη. Πιο πολυ εχω αμφιβολια για τη μητρικη..η δικη σου ειναι η 990 εμενα η 970 και απ οσα εχω διαβασει εχει διαφορες. απο θερμοκρασιες στα 4.0 πιστευω θα ειναι οκ. απλα να μου πουνε και τα παιδια τι και πως μη κανω καμια πατατα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ειδες ειδες,πασιγνωστος εχω γινει :P (με τις μαλακιες που λεω). εισαι με καλο ρευμα εκει που εισαι.αυτο ειναι καλο.για αρχη ασε τα auto overclock και ετσι οπως εισαι πηγαινε και βαλε τον πολλαπλασιαστη (ναι οπως εισαι,ακομη και με το coolnquiet ανοιχτο) στο 18.ετσι θα πας στα 3.600.το ρευμα του επεξεργαστη,βγαλε το απο auto και βαλε το offset και ασε το ετσι οπως ειναι.για να δουμε τι κανει το ρευμα ετσι οπως εισαι τωρα και ποσο δινει.το turbo κλειστο ετσι? στο Offset σου λεω για το ρευμα ετσι ωστε να λειτουργει coolnquiet και να ριχνει συχνοτητα και ρευμα οταν δεν χρειαζετε.αμα το καρφωσεις manual.δεν θα πεφτει το ρευμα παρα μονο η συχνοτητα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ωραια πηγε 3.6 εκανα και ενος λεπτου τεστ Οσο για το ρευμα του επεξεργαστη δεν ειναι αυτοματο παρα μονο offset or manual.Δεν ειδα καπου αλλου καποια τετοια επιλογη.Φυσικα ολα κλειστα απο τα αυτοματα τουρμπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δωσε ακομη 100Mhz στον πολλαπλασιαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δωσε ακομη 100Mhz στον πολλαπλασιαστη. δωσε ακομη 100Mhz στον πολλαπλασιαστη. Εννοείς στο CPU bus Frequency?αυτο επηρεάζει το targ CPU speed..μήπως κατάλαβα λάθος;; δωσε ακομη 100Mhz στον πολλαπλασιαστη.Μάλλον εννοείς να παει στα 3.7 MHz Δηλαδή σε 18.5 το ratio σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 σωστα.κανεις αυτο μεχρι να δεις που δεν θα εισαι σταθερος.μετα,σκεφτεσαι να αλλαξεις ψυχτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 σωστα.κανεις αυτο μεχρι να δεις που δεν θα εισαι σταθερος.μετα,σκεφτεσαι να αλλαξεις ψυχτρα? Πως θα κρινω αν ειναι σταθερος?Θα ηθελα να παει το πολυ 4.0 με αυτα τα δεδομενα η εστω 3,9 να δω αν θα δω καποιες διαφορες και μετα φυσικα θα ειμαι διαθεσιμος να αλλαξω.Λογικα λογο offset στο ρευμα θα το ρυθμισει αυτοματα ετσι δεν ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 βαλε τον πολλαπλασιαστη με την μια στο 19,5 για τα 3.9 ετσι οπως εισαι.λογικα θα bootαρει στα 3.900ghz με το ρευμα που εισαι τωρα. εαν δεν ειναι σταθερος τοτε πολυ απλα η δεν θα ανοιξει το Pc η θα παει να μπει windows και θα κανει επανεκκινηση η θα μπει κανονικα windows και σε ανυποπτη στιγμη η στην ωρα του τεστ θα κολλαει,θα τρως μπλε οθονες και γενικα θα δεις οτι κατι τρεχει με τον υπολογιστη. και για να βλεπεις εαν ειναι σταθερος η οχι,βαλε το τεστ να κανει large data set που ειναι πιο real life και στις θερμοκρασιες. edit,μετα ειδα το κουτι σου και την ψυχτρα σου.οποτε εισαι οκ και λογικα μεχρι 4.4-4.5 μπορεις να πας με αυτη την ψυχτρα εαν εχεις καλα ρευματα. στο bios εχεις και μια επιλογη για cpu load line calibration και cpu_nb line calibration. αυτα τα 2,τι επιλογες σου δινουν να τα βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 βαλε τον πολλαπλασιαστη με την μια στο 19,5 για τα 3.9 ετσι οπως εισαι.λογικα θα bootαρει στα 3.900ghz με το ρευμα που εισαι τωρα. εαν δεν ειναι σταθερος τοτε πολυ απλα η δεν θα ανοιξει το Pc η θα παει να μπει windows και θα κανει επανεκκινηση η θα μπει κανονικα windows και σε ανυποπτη στιγμη η στην ωρα του τεστ θα κολλαει,θα τρως μπλε οθονες και γενικα θα δεις οτι κατι τρεχει με τον υπολογιστη. και για να βλεπεις εαν ειναι σταθερος η οχι,βαλε το τεστ να κανει large data set που ειναι πιο real life και στις θερμοκρασιες. edit,μετα ειδα το κουτι σου και την ψυχτρα σου.οποτε εισαι οκ και λογικα μεχρι 4.4-4.5 μπορεις να πας με αυτη την ψυχτρα εαν εχεις καλα ρευματα. στο bios εχεις και μια επιλογη για cpu load line calibration και cpu_nb line calibration. αυτα τα 2,τι επιλογες σου δινουν να τα βαλεις? Ωραια..Να βαλω και ενα πλαφον στη θερμοκρασια καλου κακου να κοψει το τεστ αμα τη ξεπερασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα