Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για την παραπανω εταιρια στο θεμα των SSD?

Παρακαλω μην συγκρινετε με αλλες εταιριες με βαση "ειναι καλυτερη η ταδε απο αυτη" απλα πειτε εαν ειναι καλη ποιοτητα η οχι!

Δημοσ.

Σωστο και αυτο...καντε συγκριση...μονο για boot time τον θελω(64 GB) και φοβαμαι μην τα φτησει σε κανα μηνα γιατι δεν ξερω την ποιοτητα της συγκεκριμενης εταιριας!

Δημοσ.

Εντάξει υπερβολή ειναι αυτο γιατι να τα φτύσει σε ενα μήνα ο δίσκος ? δεν νομιζω γενικά οτι υπάρχει απάντηση σε αυτο που ρωτάς και ετσι και αλλιως εχεις εγγύηση αν γίνεται τιποτα. Τις ιδιες πιθανότητες να τα φτήσει ενας δίσκος ειναι σε ολες τις εταιρίες αυτη ειναι η άποψη μου.

Δημοσ.

Ενταξει απλα γενικα τους SSD τους φοβαμαι πολλοι ανθρωποι στα σχολια τους λενε οτι τα φτηνουν ευκολα...

Δημοσ.

Άμα ηταν αλήθεια αυτο κανεις δεν θα τους αγόραζε δεν το εχω ξανα ακούσει αυτο που λες πραγματικά , οτι πιθανότητες εχει να τα φτήσει και ενας κανονικός δίσκος τις ιδιες πιθανότητες εχουν και αυτοι

Δημοσ.

αν σκεφτεσαι τους απλους sandisk που πουλαει το πλαισιο τοτε κοιτα αλλου.

οι επιδοσεις σε 4K των δισκων αυτων ειναι ανυπαρκτες, αθλιες.

Δημοσ.

Μα δεν θα τρεχω σε 4Κ εαν εννοεις αναλυση + απλα θελω ενα σχετικα γρηγορο Boot η ενα σχετικα πιο γρηγορο απο τους απλους...υπαρχουν ατομα που λενε οτι σε 10 sec αντε μαξ 20 ανοιγει το pc

Δημοσ.

Αα οκ...

Ναι μονο το Software θα ειναι δεν το ψηνω για προγραμματα...απλα γρηγορο boot θελω!

Δηλαδη αυτονοητο ειναι γτ με 64 GB για εκει παει εαν φαει 40 GB το λειτουργικο τι μενει 20 GB να τα κανω τι?

Δημοσ.

Προσωπικά έχω 4 SSD δίσκους.

1 x Samsung 250 GB με MacOS  10.8 που πάει άψογα.

1 x SanDisk 250 GB με MacOS 10.9 που επίσης πάει άψογα.

1x64 GB (δεν θυμάμαι το μοντέλο) που τον έβαλα σε ένα παλιό macbook και απογειώθηκε.

1x120 GB SanDisk που παραμένει στο κουτί του και θα μπεί σε ένα Samsung laptop.

Όλοι οι δίσκοι εκτός από τον 64GB είναι απλά «τυπικά» μοντέλα και προσωπικά είδα παλαβές διαφορές στην απόδοση των συστημάτων μου τόσο στο boot time (μπορεί και κάτω από 15 sec) όσο κυρίως στο πόσο γρήγορα ανοίγουν προγράμματα όπως Photoshop CS6 … (2 sec).

Για torrents και αποθήκευση μεγάλων αρχείων φυσικά παραμένουν συνδεδεμένοι μηχανικοί δίσκοι όμως έπαψα να δουλεύω αρχεία από αυτούς. Η χρήση που κάνω μάλλον είναι τυπική και αρνούμαι να πέσω στη Loopα να προσέχω τι αρχεία γράφω στους δίσκους, πόσα GB θα είναι κ.τ.λ..

Τους αγόρασα για να κάνω τη δουλειά μου και τα 3 έως 5 χρόνια εγγύηση που έχουν με καλύπτουν αφού κάνω τη δουλειά μου ευκολότερα. 

Δημοσ.

οι απλοι sandisk μπορει να μην ειναι γρηγοροι αλλα για ριξε μια ματια στο mtbf  B) εγω τουλαχιστον δεν εχω βρει αλλο δισκο με τοσο υψηλο mtbf. οποτε εαν θελεις να περασεις εκει μονο το λειτουργικο και να το εχεις για χρονια τοτε ειναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...