Προς το περιεχόμενο

Συμβουλές για αγορά τηλεόρασης

a_sakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω μία παλιά 32ρα που τα έχει παίξει.(από εκείνες τις μεγάλες σε όγκο)

Θέλω να πάρω μία καινούργια. Η απόσταση θέασης είναι 3 μέτρα και το budget σχετίζεται με τις δόσεις.

Το plaisio έχει άτοκες δόσεις και θέλω να επιλέξω τηλεόραση από εκεί. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω διαθέτω περίπου 750 ευρώ.

Οι TV που έχουν PVR έχουν δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικού προγράμματος;

Γενικότερα τι είναι το PVR; 

Βρήκα μία και θέλω την γνώμη σας http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-3D-LED-47-47LA620S.htm

Νομίζω ότι δεν έχει PVR αυτή.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν λέω size matters... Αλλά στα 3 μετρά μπορεί να συμβιβαστεί με 46-47'' Δεν θα είναι THX certified το setup άλλα δεν νομίζω να τον χαλάσει τόσο. Σε 32΄΄ έβλεπε....

Εγω θα προτεινα την Samsung UE46F6400 οπου έχει PVR και αλλα καλούδια.

Βεβαία η λυση εγγραφής με εξωτερικό δεκτη που πρότεινες απο την αλλη μου αρέσει περισσότερο και ειναι πιο μπελαλίδικη. Για δυο λόγους:

1. Μπορίς να γράφεις και να βλέπεις αλλο καναλι μιας και ο δεκτης της tv  δεν δεσμεύεται. Με μονο δέκτη απο tv μπορείς να δεις μονο αλλα κανάλια τα οποια βρίσκονται στην ιδια συχνότητα (4αδα).

2. Οι έγγραφες απο δέκτες μπορουν να διαβαστούν απο υπολογιστή, Των τηλεοράσεων οχι καθως προστατεύονται απο πνευματικά δικαιώματα και είναι encrypted..

Απο την αλλη η F6400 ειναι και μισο κλικ καλύτερη σε εικόνα καθώς φοράει PSA πάνελ ενω η 6100 απλό PVA. Το έμαθα απο τεχνικό της εταιρίας σχετικά πρόσφατα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Την παρέλαβα πριν 1 μήνα περίπου. Είμαι εντυπωσιασμένος! Βέβαια η παλιά μου ήταν πολύ κακή και ήταν αναμενόμενο αυτό.....

Το μόνο που λίγο είδα σαν ελάτωμά της είναι κατά την προβολή ποδοσφαιρικού αγώνα που αφήνει κάτι κόκκινες σκιές στην μπάλα και στους παίχτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...