hackertom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι θα επιλέγατε για την κατασκευή site και γιατί; Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις δύο;
SpirosLouis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εγώ επέλεξα php με κλειστά μάτια. Και μόνο ότι ο server που θα χρειαστείς θα πρέπει είτε να τρέχει windows είτε να κάνεις διάφορα κόλπα για να τρέξει σε linux..για εμένα αρκεί. Μετά πας σε μεγαθήρια που τρέχουν σε php, του τεστινγ: Wordpress, Joomla, Drupal κ.α. Άρα η λύση της php πιστεύω είναι η καλύτερη.(κατά την ταπεινή άποψη πάντα)
isay Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 hacker οι πληροφορίες ειναι στα παρακάτω. Κρίνεις με βάση τις αναγκες του project σου και αποφασίζεις http://www.comentum.com/php-vs-asp.net-comparison.html http://net.tutsplus.com/articles/editorials/why-many-developers-hate-asp-net-and-why-they-are-wrong/ http://programmers.stackexchange.com/questions/65414/when-to-use-php-or-asp-net http://stackoverflow.com/questions/5932551/asp-net-vs-php-what-to-choose
hackertom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ok παιδιά ευχαριστώ. Να χρησιμοποιείτε java script μαζί με php η καλύτερα ένα site με php καθαρή;
arc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 ok παιδιά ευχαριστώ. Να χρησιμοποιείτε java script μαζί με php η καλύτερα ένα site με php καθαρή; Εμεις να χρησιμοποιούμε; Άλλη η δουλειά της php και αλλη της javascript. Η συνύπαρξη τους είναι σχεδόν πάντα αναγκαία.
hackertom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εμεις να χρησιμοποιούμε; Άλλη η δουλειά της php και αλλη της javascript. Η συνύπαρξη τους είναι σχεδόν πάντα αναγκαία. Θες να γίνεις ποιο αναλυτικός; Τι δεν μπορεί να κάνει η PHP που κάνει η JS. πχ
arc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 η php είναι γλώσσα server side (τρέχει στον server) η javascript ειναι γλώσσα client side (τρέχει στον browser του χρήστη)
ALR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε γενικές γραμμές, ο .net developer είναι πιο δυσεύρετος και συνήθως δεν δουλεύει freelance. Τα websites που είναι σε .net είναι συνήθως μεγάλα corporate portals ή μεγάλες enterprise εφαρμογές και για αυτό και μπορούν να αντέξουν το ανάλογο κόστος των αδειών χρήσης, των servers κτλ. Κάποιοι προγραμματιστές λένε ότι η .net είναι καλύτερη και πιο γρήγορη από την php. Κάποιοι λένε ότι η Ruby απλά δεν παίζεται. Κάποιοι άλλοι λένε ότι το node.js (Server Side Javascript) είναι το μέλλον.
Thiseas! Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κλασική και χειλιο-ειπομένη ερώτηση. Βέβαια δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχει. Άλλοστε σχεδόν κάθε forum έχει απο μιά... Όπως κι αλλού ισχύει ο γενικός κανόνας: Είναι καλύτερο αυτό που ξέρεις καλύτερα... Βέβαια σε κάθε προσέγγιση υπάρχουν υπερ και κατά. Πάντως, σε ένα περιβάλλον share hosting με έναν SQL Server Express οι διαφορές στις τιμές δεν είναι πολύ μεγάλες. Θα ήθελα απλά να αναφέρω οτι το περιβάλλον .net αν και βαρύ μπορεί και είναι compiled (μέσω DLLs) κι αν δεν είναι, γίνεται την πρώτη φορά που τρέχει (JITC - Just In Time Compilation) και άρα πιο γρήγορο. Στην πράξη πάντως και σε απλά sites (όχι τέρατα) οι διαφορές στην ταχύητητα είναι ανεπαίσθητες στον τελικό χρήστη. ΦΥΣΙΚΑ και πάντα (at the end), υπάρχει και ο προγραμματιστής ή / και άλλες cashing προσεγγίσεις... που κάνουν μια γλώσσα καλή ή κακή, γρήγορη ή αργή!
elis88 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Κακά τα ψέματα όσο κι αν αγαπάμε την php, η .NET σου δίνει ένα "γνήσιο" προγραμματιστικό περιβάλλον. Από εκεί και πέρα εξαρτάται πάντα τι θέλεις να κάνεις.. πιστεύω για απλές δυναμικές ιστοσελίδες η php σε συνδυασμό με to wordpress η drupal είναι προτιμότερο.. αλλά για πιο large web applications θα πρέπει είτε να στραφείς σε .NET είτε σε κάποιο php framework τύπου ZEND ή YII. Θεωρώ ότι για large web applications η .NET είναι καλύτερη λύση και ποιο αποδοτική.
vacilis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Εχω ακουσει και εχω κανει αυτην την ερώτηση παρα πολλες φορες... Μην ξεχνατε και το facebook σε τι γλώσσα προγραματισου ειναι...php! Αρα και οι δυο γλωσσες κανουν μεγαλες web application, μονο που η .NET ειναι πιο βολικη γιατι σου εχει καλο IDE αν και το κοστος ειναι που μεγαλο.
elis88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω ακουσει και εχω κανει αυτην την ερώτηση παρα πολλες φορες... Μην ξεχνατε και το facebook σε τι γλώσσα προγραματισου ειναι...php! Αρα και οι δυο γλωσσες κανουν μεγαλες web application, μονο που η .NET ειναι πιο βολικη γιατι σου εχει καλο IDE αν και το κοστος ειναι που μεγαλο. Δεν είναι Θέμα IDE, είναι κυρίως θέμα οργάνωσης και μην ξεχνάς ότι στο .NET μιλάμε για compiled κώδικα πράγμα που το κάνει πιο αποδοτικό άρα και πιο βολικό για μεγαλύτα project.
παπι Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εχω ακουσει και εχω κανει αυτην την ερώτηση παρα πολλες φορες... Μην ξεχνατε και το facebook σε τι γλώσσα προγραματισου ειναι...php! Αρα και οι δυο γλωσσες κανουν μεγαλες web application, μονο που η .NET ειναι πιο βολικη γιατι σου εχει καλο IDE αν και το κοστος ειναι που μεγαλο. Με τοσα native bind, μονο php δεν τη λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα