Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, κατά το δυνατό όσο πιο συμμαζεμένο γίνεται. Θέλω να πιάνει όσο το δυνατό λιγότερο χώρο πάνω στο γραφείο. δε χρειάζομαι numpad, ούτε media keys μου είναι απαραίτητα.

πέρα από το wireless keyboard της apple, έχω άλλη επιλογή;

Δημοσ.

το μέγεθος του wireless keyboard της apple νομίζω θα ήταν ιδανικό, γιατί πιο μικρό παραείναι μικρό.

όσο για κόστος, δε θα ήθελα να ξεφεύγει από τα 30 ευρώ

Δημοσ.

δες Link.png Site: αυτό ή Link.png Site: αυτο που είναι σε καλές τιμές και μικρά

Το Κ230 είναι όντως ωραίο. Η μόνη μου αντίρρηση είναι στο αριστερό άκρο που- για κάποιο λόγο- η logitech έκανε σε άλλο χρώμα

Δημοσ.

για δες και αυτά

ωραίος, ευχαριστώ!

δε τα είχα ακούσει ποτέ τα συγκεκριμένα και φαίνονται πολύ όμορφα. έχεις μήπως καμιά εμπειρία από αυτά;

Δημοσ.

ρώτησα ενα παιδί που το είχε (σε άλο forum) και μου είπε καλά λόγια...αν έχεις ώρα και κοντά σου "κοτσο" πήγαινε να το δείς...το έχει σ έκθεση...

• Like 1
Δημοσ.

ρώτησα ενα παιδί που το είχε (σε άλο forum) και μου είπε καλά λόγια...αν έχεις ώρα και κοντά σου "κοτσο" πήγαινε να το δείς...το έχει σ έκθεση...

καλή σκέψη, ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

καλό είναι το πρώτο στα 29ε πιστεύω αξίζει αλλά αν είναι ν ανέβεις στα 39ε τότε κοίτα και αυτό

αυτό είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο!

αν και τελείως διαφορετικό σα σχέδιο, ίσως είναι το μόνο πληκτρολόγιο που μου αρέσει σχεδόν όσο της μηλο-εταιρείας :-)

και οι κριτικές του αρκετά καλές από ότι έχω βρει μέχρι τώρα.

δεν ήθελα να δώσω τα 40, αλλά δε με βλέπω να το αποφεύγω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...